Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle wlasnie w poprzedniej nic mnie.cycoszki nie bolaly. Wazne albo i nie bo ciekawe to jest. Musze wziac jakies ksiazki.
Btw skad wiedzialas ze ta temp wzrosnie?
W nastepnym cyklu zobaczycie jaka obcykana bede
Ja mialam kilka gastro. Mialam eradykacje i leczenie polprazolem. Zalapalam na oddziale pediatrii na praktykach. Bolal mnie zoladek dlugi ale dopiero jak sie zrzygalam krwia to poszlam do lekarzapotem juz bylo ok
-
saxatilia wrote:Eradykacje leczeniem skojarzonym czyli 3 lekami wprowadza sie jak jest go za duzo tego pylori albo jak daje objawy.
Ej to co mi w koncu rosnie. Prohesteron rosnie a jak spada to sie ridza dostaje. Prl normalnie byla wysoka niezwiazana z ridzem i druga polowa cyklu. A estrogenu nie czaje czemu
Na wykresie teraz jak temp spadnie to ridz przyjdzie?
Mamusiu jakie wy madre jestesciea co do drugiego pytania to niekoniecznie Ridż przychodzi jak temp spada ,czasami przychodzi wcześniej a temperatura spada w kolejnych dniach Ridża. Aby przyszedł Ridżu muszą główni gracze odpaść z gry, czyli właśnie estrogen i progesteron muszą spaść na dno aby dziad Ridż miał szansę zaistnieć
mam nadzieje ,ze objaśnia Ci tą historię jasno :p
-
Zuu, kiełbasa z dżemem ? Ale czemu ? Toż to musi być paskudne. Prawie jak trójkąt z Ridżem i pytongiem. Jak dla mnie to cionsza bo ja osobiście bym nie zjadła takiego zestawu :p
Katarzyna87 wrote:Morwa napiszę tylko, że gastro nie była pewnie taka zła, bo nie takie rury się miało w gardle, heeee?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 12:58
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:Ale wlasnie w poprzedniej nic mnie.cycoszki nie bolaly. Wazne albo i nie bo ciekawe to jest. Musze wziac jakies ksiazki.
Btw skad wiedzialas ze ta temp wzrosnie?
W nastepnym cyklu zobaczycie jaka obcykana bede
Bo temperatura gwałtownie spadła i skończyło się płodne bagno i temperatura zaczęła rosnąć.
Cycki mogą boleć w ciONży i bez ciONży z powodu tych samych hormonów.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Zwei, Ty masz dzisiaj 16 dpo.
Porada dnia
Jeśli Twoja temperatura pozostaje wysoka przez 16 dni po owulacji a miesiączka jeszcze nie pojawiła się, zrób test ciążowy. Prawdopodobieństwo, że jesteś w ciąży jest wysokie.
P.S. Wiem, że nie chcesz jeszcze testować.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja już testowałam po pierwszych haftach, ale absolutnie nie chcę o tym teraz pisać. W piątek po popołudniowej wizycie u lekarza dam znać co i jak- przygotujcie chusteczki, papierosy i dużo alkoholu. Przydadzą się też lżejsze dragi.
Do tego czasu nie ma tematu, ok? Proszę Was bardzo.
Basik122 lubi tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Dziewczyny, ja już testowałam po pierwszych haftach, ale absolutnie nie chcę o tym teraz pisać. W piątek po popołudniowej wizycie u lekarza dam znać co i jak- przygotujcie chusteczki, papierosy i dużo alkoholu. Przydadzą się też lżejsze dragi.
Do tego czasu nie ma tematu, ok? Proszę Was bardzo. -
nick nieaktualnyMorwa wrote:Estrogeny i ich wysoki poziom zatrzymują wodę w organizmie ,stad może nastąpić ból piersi właśnie w drugiej fazie cyklu
a co do drugiego pytania to niekoniecznie Ridż przychodzi jak temp spada ,czasami przychodzi wcześniej a temperatura spada w kolejnych dniach Ridża. Aby przyszedł Ridżu muszą główni gracze odpaść z gry, czyli właśnie estrogen i progesteron muszą spaść na dno aby dziad Ridż miał szansę zaistnieć
mam nadzieje ,ze objaśnia Ci tą historię jasno :p
O to to to i tak było wczoraj u Mnie jak Ridż mnie capnął znienacka, a dziś się rozkręcił.
Jestem za wnioskiem Morwy żeby na rocznice przypadł fasol bo moja już za 2,5 miesiąca -
Morwa wrote:Zuu, kiełbasa z dżemem ? Ale czemu ? Toż to musi być paskudne. Prawie jak trójkąt z Ridżem i pytongiem. Jak dla mnie to cionsza bo ja osobiście bym nie zjadła takiego zestaw
Mój mózg chciał ją moczyć w miodzie, ale obok stal słoik z dżemem i ostatecznie to on padł ofiarą.. Fuj :p
a trójkąty z Ridzem i pytongiem mi nie przeszkadzają, o ile się nic nie poplami.
-
nick nieaktualny
-
Maczek wrote:Mój mózg chciał ją moczyć w miodzie, ale obok stal słoik z dżemem i ostatecznie to on padł ofiarą.. Fuj :p
a trójkąty z Ridzem i pytongiem mi nie przeszkadzają, o ile się nic nie poplami. -
Morwa wrote:Mnie się to totalnie nie widzą takie trójkąty bo to tak jakby w międzyczasie obrzucac się wątróbką, która spada dookoła nas :p u mnie Ridżu intensywny był zawsze a prysznicowej kabiny jeszcze się nie dorobiłam :p
Basik122, Katarzyna87, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
Baronowa_83 wrote:U mnie odpada ze względów bezpieczeństwa mój chlop mdleje na widok krwi;)