Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle wlasnie w poprzedniej nic mnie.cycoszki nie bolaly. Wazne albo i nie bo ciekawe to jest. Musze wziac jakies ksiazki.
Btw skad wiedzialas ze ta temp wzrosnie?
W nastepnym cyklu zobaczycie jaka obcykana bede
Ja mialam kilka gastro. Mialam eradykacje i leczenie polprazolem. Zalapalam na oddziale pediatrii na praktykach. Bolal mnie zoladek dlugi ale dopiero jak sie zrzygalam krwia to poszlam do lekarza
potem juz bylo ok
-
Estrogeny i ich wysoki poziom zatrzymują wodę w organizmie ,stad może nastąpić ból piersi właśnie w drugiej fazie cyklusaxatilia wrote:Eradykacje leczeniem skojarzonym czyli 3 lekami wprowadza sie jak jest go za duzo tego pylori albo jak daje objawy.
Ej to co mi w koncu rosnie. Prohesteron rosnie a jak spada to sie ridza dostaje. Prl normalnie byla wysoka niezwiazana z ridzem i druga polowa cyklu. A estrogenu nie czaje czemu
Na wykresie teraz jak temp spadnie to ridz przyjdzie?
Mamusiu jakie wy madre jestescie
a co do drugiego pytania to niekoniecznie Ridż przychodzi jak temp spada ,czasami przychodzi wcześniej a temperatura spada w kolejnych dniach Ridża. Aby przyszedł Ridżu muszą główni gracze odpaść z gry, czyli właśnie estrogen i progesteron muszą spaść na dno aby dziad Ridż miał szansę zaistnieć
mam nadzieje ,ze objaśnia Ci tą historię jasno :p
-
Zuu, kiełbasa z dżemem ? Ale czemu ? Toż to musi być paskudne. Prawie jak trójkąt z Ridżem i pytongiem. Jak dla mnie to cionsza bo ja osobiście bym nie zjadła takiego zestawu :p
Haha w buzi to tak, ale w żołądku to była dla mnie całkowita nowość. I nie było przyjemnie ,dlatego będę teraz twierdzić ,że to nie rozmiar zadowala i nikt mnie nie przekona ,że jest inaczej :pKatarzyna87 wrote:Morwa napiszę tylko, że gastro nie była pewnie taka zła, bo nie takie rury się miało w gardle, heeee?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 12:58
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:Ale wlasnie w poprzedniej nic mnie.cycoszki nie bolaly. Wazne albo i nie bo ciekawe to jest. Musze wziac jakies ksiazki.
Btw skad wiedzialas ze ta temp wzrosnie?
W nastepnym cyklu zobaczycie jaka obcykana bede
Bo temperatura gwałtownie spadła i skończyło się płodne bagno i temperatura zaczęła rosnąć.
Cycki mogą boleć w ciONży i bez ciONży z powodu tych samych hormonów.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Zwei, Ty masz dzisiaj 16 dpo.

Porada dnia
Jeśli Twoja temperatura pozostaje wysoka przez 16 dni po owulacji a miesiączka jeszcze nie pojawiła się, zrób test ciążowy. Prawdopodobieństwo, że jesteś w ciąży jest wysokie.
P.S. Wiem, że nie chcesz jeszcze testować.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja już testowałam po pierwszych haftach, ale absolutnie nie chcę o tym teraz pisać. W piątek po popołudniowej wizycie u lekarza dam znać co i jak- przygotujcie chusteczki, papierosy i dużo alkoholu. Przydadzą się też lżejsze dragi.
Do tego czasu nie ma tematu, ok? Proszę Was bardzo.
Basik122 lubi tę wiadomość
-
Ok ja mogę dla Ciebie do piątku nic nie wspominać sama napiszesz jak będziesz chciałazwei_kresken wrote:Dziewczyny, ja już testowałam po pierwszych haftach, ale absolutnie nie chcę o tym teraz pisać. W piątek po popołudniowej wizycie u lekarza dam znać co i jak- przygotujcie chusteczki, papierosy i dużo alkoholu. Przydadzą się też lżejsze dragi.
Do tego czasu nie ma tematu, ok? Proszę Was bardzo.
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Estrogeny i ich wysoki poziom zatrzymują wodę w organizmie ,stad może nastąpić ból piersi właśnie w drugiej fazie cyklu
a co do drugiego pytania to niekoniecznie Ridż przychodzi jak temp spada ,czasami przychodzi wcześniej a temperatura spada w kolejnych dniach Ridża. Aby przyszedł Ridżu muszą główni gracze odpaść z gry, czyli właśnie estrogen i progesteron muszą spaść na dno aby dziad Ridż miał szansę zaistnieć
mam nadzieje ,ze objaśnia Ci tą historię jasno :p
O to to to i tak było wczoraj u Mnie jak Ridż mnie capnął znienacka, a dziś się rozkręcił.
Jestem za wnioskiem Morwy żeby na rocznice przypadł fasol bo moja już za 2,5 miesiąca
-
Morwa wrote:Zuu, kiełbasa z dżemem ? Ale czemu ? Toż to musi być paskudne. Prawie jak trójkąt z Ridżem i pytongiem. Jak dla mnie to cionsza bo ja osobiście bym nie zjadła takiego zestaw
Mój mózg chciał ją moczyć w miodzie, ale obok stal słoik z dżemem i ostatecznie to on padł ofiarą.. Fuj :p
a trójkąty z Ridzem i pytongiem mi nie przeszkadzają, o ile się nic nie poplami.

-
nick nieaktualny
-
Mnie się to totalnie nie widzą takie trójkąty bo to tak jakby w międzyczasie obrzucac się wątróbką, która spada dookoła nas :p u mnie Ridżu intensywny był zawsze a prysznicowej kabiny jeszcze się nie dorobiłam :pMaczek wrote:Mój mózg chciał ją moczyć w miodzie, ale obok stal słoik z dżemem i ostatecznie to on padł ofiarą.. Fuj :p
a trójkąty z Ridzem i pytongiem mi nie przeszkadzają, o ile się nic nie poplami.
-
U mnie odpada ze względów bezpieczeństwa mój chlop mdleje na widok krwi;)Morwa wrote:Mnie się to totalnie nie widzą takie trójkąty bo to tak jakby w międzyczasie obrzucac się wątróbką, która spada dookoła nas :p u mnie Ridżu intensywny był zawsze a prysznicowej kabiny jeszcze się nie dorobiłam :p
Basik122, Katarzyna87, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
Mój niemalże tez , jak przychodziłam ze studiów i opowiadała mu co nam pokazywali albo co było na praktykach to wiecznie slyszlam "nie mów mi tego proszę bo już mi niedobrze się robi" no a on blady jak ściana :p ja to bym mogła i mózg na ścianie oglądać i nic mnie nie rusza :pBaronowa_83 wrote:U mnie odpada ze względów bezpieczeństwa mój chlop mdleje na widok krwi;)
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH