Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, proszę o wróżbę ale nie z wykresu tylko czy mam rzucić robotę. Opcje mam dwie albo rzucam, dostaje odprawę 2 mc i szukam nowej pracy na spokojnie, ale z ryzykiem że to trochę potrwa. Albo zostaję i psycha mi siada. Od rana trzęsę sie z nerwów
do piątku mam podjąć decyzje
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Baronowa_83 wrote:U mnie odpada ze względów bezpieczeństwa mój chlop mdleje na widok krwi;)
-
Yousee wrote:Dziewczyny, proszę o wróżbę ale nie z wykresu tylko czy mam rzucić robotę. Opcje mam dwie albo rzucam, dostaje odprawę 2 mc i szukam nowej pracy na spokojnie, ale z ryzykiem że to trochę potrwa. Albo zostaję i psycha mi siada. Od rana trzęsę sie z nerwów
katastrofa lubi tę wiadomość
-
Yousee wrote:Dziewczyny, proszę o wróżbę ale nie z wykresu tylko czy mam rzucić robotę. Opcje mam dwie albo rzucam, dostaje odprawę 2 mc i szukam nowej pracy na spokojnie, ale z ryzykiem że to trochę potrwa. Albo zostaję i psycha mi siada. Od rana trzęsę sie z nerwów
Moja wróżba w temacie roboty jest zawsze taka sama:
(i jest to 3 opcja, o której nie wspominasz)
Nowej roboty dużo łatwiej się szuka, a i szybciej się ją znajduje, kiedy nadal się pracuje.
Szanuj swoją psychikę, nie babraj się w gównianej robocie, ale też nie decyduj się na szukanie czegoś pod presją. Dwa miesiące, to wbrew pozorom bardzo mało czasu jest. Chyba, że masz już coś na oku lub nawet prowadzisz negocjacje. No to wtedy zmieniaj na zdrowie -
nick nieaktualny
-
-
Dla każdej, która ma dość siemienia i innych specyfików - właśnie dowiedziałam się z tego forum, że świetny poślizg robi...białko jajka kurzego
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/kto-wie-niech-mi-odpowie-d,8141.html
Już to widzę "Kochanie, chwilka przerwy - biegiem do lodówki, jajeczko pyk, aplikacja, powrót z cieknącym białkiem po nogach* - mm skarbie ależ Ty śliska i zimna" ;p
*tu może się przydać chusteczka do zatkania pipki!Baronowa_83, Morwa, odrobinacheci, Maczek lubią tę wiadomość
-
Jestem analitykiem finansowym. Szukałam ale 3 mc wypowiedzenie to dla wielu za długo. Poza rym jestem tak wyrabana ze nie mam siły szukać"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zwei_kresken wrote:Ja mojego oswajałam robiąc kąpiele z duuuużą pianką. Po kilku latach dojrzał do bezpośredniej konfrontacji z Ridżem pod prysznicem
mój mdleje jak na hamerykańskich filmach, zbierali go na porodówce z podłogi, mimo, ze jeszcze nic się nie działo
kiedyś mi zemdlał w kinie, kiedyś na wystawie
także naprawdę się boję -
Katarzyna87 wrote:Dla każdej, która ma dość siemienia i innych specyfików - właśnie dowiedziałam się z tego forum, że świetny poślizg robi...białko jajka kurzego
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/kto-wie-niech-mi-odpowie-d,8141.html
Już to widzę "Kochanie, chwilka przerwy - biegiem do lodówki, jajeczko pyk, aplikacja, powrót z cieknącym białkiem po nogach* - mm skarbie ależ Ty śliska i zimna" ;p
*tu może się przydać chusteczka do zatkania pipki!
Edit: pod wpływem ciepła mojej pochwy białko się nie zetnie ?!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 15:57
-
Morwa wrote:Ale to wiejskie jajka mają być , czy mogą być takie z supermarketu? No i kolejna bardzo ważna sprawa -rozmiar jajka , oraz czy ma to być jajko od kur z wolnego wybiegu ,czy może być od takich klatkowych. Kurde bardzooo interesujące rzeczy na tym forum można się dowiedzieć hahahha
Edit: pod wpływem ciepła mojej pochwy białko się nie zetnie ?!
sporo tych kuchennych rzeczy do ciąży - jajecznica z ogókiem, fasola, jajko jeszcze jedno. Zamiast do apteki to trzeba do spożywczaka leciećMorwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ta laska już założyła nowy wONteczek. I właśnie zamierzam się w nim wypowiedzieć.
Mata i śmiejta się.
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/chlopiec-dziewczynka,8148.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 16:35
-
nick nieaktualny
-
Hej dziołchy
nawet nie próbuje Was nadrabiać bo to mi zajmie wieczność. Urwałam się z forum ale już postaram się Was podczytywać
odrobinacheci, Basik122 lubią tę wiadomość
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj