Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Abonament powinien byc na cykl a nie na 30 dni. Ja jestem poszkodowana z moimi 50 dniowymi cyklami;)
-
zwei_kresken wrote:Teraz w sierpniu widać Międzynarodową Stację Kosmiczną, może to to. Leci poziomo, dość nisko nad horyzontem, ma takie ciepławe, żółtawe, jednostajne światło i jest dość sporą kulką. Widać ją zwykle mniej więcej od 21wszej przez jakieś półtorej godziny- przelatuje co jakiś czas, tak się opatrzyła, że już nikt nie zwraca na nią uwagi
saxa to ja klikam "włącz owulacje" a załapuje dopiero za którymś razem i potem mam skoki przed owu na wykresie.
Wy się śmiejecie z tej wersji bez abonamentu ale ja się początkowo czułam tak "żałobnie". Nawetjakieś takie czarne spalone
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Basik122 wrote:Wiedżmy powiedzcie mi czy wynik 52,58mg/dL glukozy na czczo przy normie 70-99 to nie zamało? Wczoraj miałam wizytę u gina ale wyniki z krzywej dopiero dziś dostałam i nie wiem czy mam ginowi gitarę tym zawracać czy nie.
Zawróć mu i głowę, i dupę tym wynikiem. Niski poziom glukozy może świadczyć o początkach hipoglikemii.
Pewnie będziesz musiała powtórzyć krzywą cukrową i jak wynik wyjdzie podobny, to zastosować jakieś zalecenia dietetyczne.
A nie masz objawów reakcji insulinowej: zawrotów głowy, zimnych potów, omdleń?
Morwa wrote:Aaa zakochałam się w nowych roślinkachoprócz kaktusów będę w domu hodować rośliny owadożerne : muchołówka, rosiczka, kapturnica itp . Są takie słodkie
Morwa, ja miałam kiedyś hodowlę kaktusów, w tym takiego który zakwitał i zjadał tym kwiatem muchy. Dowiedziałam się o tym po wielu poszukiwaniach źródła smrodu padliny unoszącego się w pokoju. Nie wiem jak "trawi" rosiczka, ale jak będziesz czuła smrodek, to wiedz że roślinka konsumuje właśnieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 14:13
-
Lauda w sumie do nic mi nie dolega oprócz zwykłego zmęczenia tymi upałami bo się wyspać nie mogę i bólów pleców. Wynik po godzinie miałam 125 a po dwóch 128. Kazał mi się martwić jeśli te dwa miała bym znacznie wyższe a o pierwszym nic mi nie powiedział.
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:dwie kuleżanki moje w cionrzy i takie hepi 5 i 6 tc
rozgadują wszystkim dookoła, chwalą się...az chciałam powiedzieć,żeby tak nie gadały bo coś się może stać. to chyba głupie myślenie nie?
Nie, to myślenie osoby, która straciła ciążę.
Ale nie mów im niczego. Przemilcz, albo powiedz do lustra co Ci tam na wątrobie leży.
Basik122 wrote:Lauda w sumie do nic mi nie dolega oprócz zwykłego zmęczenia tymi upałami bo się wyspać nie mogę i bólów pleców. Wynik po godzinie miałam 125 a po dwóch 128. Kazał mi się martwić jeśli te dwa miała bym znacznie wyższe a o pierwszym nic mi nie powiedział.
Basik, no to wygląda, że wszystko OK. Może taki dzień Ci się trafił z niskim poziomem cukru od rana...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 16:58
-
nick nieaktualny
-
Lauda nigdy nie miałam problemu z cukrem nawet przy poprzedniej ciąży. A przy Maksie miewałam zawroty głowy i omdlenia wczoraj ogólnie czułam się źle bo przez ten upał jestem wykończona. Takie temperatury nie są dla mnie. Ale dla pewności podjechałam do gina pokazać wynik i powiedział że norma dla ciężarnych glukozy na czczo zaczyna się od 60 więc nie jest to taki fatalny wynik. Gdyby jednak coś zaczeło mnie niepokoić mam dzwonić
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:chyba załapałam zapalenie pęcherza. non stop leje ;/ a wcale jakoś dużo nie pije
bosko.
to ten wiatrak !
A może to "częstomocz"?
Boli Cię przy tym laniu?Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualny
-
Ja mam obecnie częstosracz i zastanawiam się co mi dziś zaszkodziło. Na wszelki wypadek doprawię się kawałkiem krowy.
Ciekawe ile punktów dostałabym za to w detektorze