Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zwei_kresken wrote:Ja mam obecnie częstosracz i zastanawiam się co mi dziś zaszkodziło. Na wszelki wypadek doprawię się kawałkiem krowy.
Ciekawe ile punktów dostałabym za to w detektorze
Częstosracz mówisz... dawno nie było o kupie. Fajnie. I nareszcie nie jest to o moim częstosraczu (Szelazo SR rządzi!).
Na takie dolegliwości polecam jagody, sok z aronii lub czekoladę. Albo wszystko razem. Kto bogatemu zabroni?!
saxatilia wrote:Juz wzielam 8 uroseptow. Jutro sladu nie bedziezurawiny nie znosze
A wiesz, że uroseptu w cionrzy nie można?
To już lepiej kup sobie żurawit w tabletkach. Bo jak jednak bliźnięta masz i żadne "anuluj" już nie pomoże...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 19:41
-
saxatilia wrote:No nie boli ale dyskomfort jest.
i wypijam sok z 2 cytryn
lauda. wrote:A wiesz, że uroseptu w cionrzy nie można?
To już lepiej kup sobie żurawit w tabletkach. Bo jak jednak bliźnięta masz i żadne "anuluj" już nie pomoże...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 19:42
-
zwei_kresken wrote:Ja mam obecnie częstosracz i zastanawiam się co mi dziś zaszkodziło. Na wszelki wypadek doprawię się kawałkiem krowy.
Ciekawe ile punktów dostałabym za to w detektorze
Aaaa Zwei, olśniło mnie. No przecież powinnaś założyć wONteczek z tym pytaniem! Uzasadnij, że nie stać Cię na wykres lux version i nie masz niestety punktów w detektorze. I czy któraś też tak miała?
Edit:
Ta mundra od płci nowe konto założyła... Sierpień i wrzesień to wysyp trolli i takich właśnie mONdrutkich - w tamtym roku też tak było.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 19:46
-
nick nieaktualny
-
Ja czytam z rozbawieniem
Ale kompletnie nie rozumiem burzy jaka się rozpętała na tym płciowym wątku. Łaska luźno rzuciła czy któraś planowała płeć i się udało a tu nagle litania że niektóre nie mogą zajść i w ogóle. Wiadomo na forum raczej już weteranki, a te co planowały płeć i udało im się zajść bez problemu to raczej się nie udzielają. Ale czemu od razu z wrogością. Łaska jeszcze się nauczy pokory jak starania będą się przeciągać. A ta rozmowa o Chinach, Indiach itp to już w ogóle absurd"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Yousee, ten lachon już założył nowe konto i to samo pytanie strzela w innych wątkach (sukces, że nie założyła kolejnego tematu).
Burza się rozpętała, bo dwie laski starały się sobie udowodnić racje, o własnej wiedzy o świecie - co było bardzo luzno związane ze sposobami planowania płci
Aaa w sumie to najlepiej Morwa przyszpiliła, że to pytanie powinno być na fioletowej. Może by nie bylo takiej spinki i tam dziewuchy podeszlyby z humorem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 20:59
-
A to nie wiedziałam że tak się mnoży na forum
Macie rację na fioletowej by miała bardziej doświadczone w tym temacie koleżanki.
A nie widzę już trolla szczęściary <zasmucona>
Tak miło się ją czytało.lauda. lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
Ponoć można na to wpłynąć ale na pewno nie na 100%
Ja też witam się w świecie częstosracza. Crohn karmi się ukrytym stresem o nową pracę, bo aktualna kończy się za 1,5 mc. Chyba, że zmienią mi stanowisko (o co wnioskowałam) ale nie wiem czy się uda.
Szkoda że małż uziemiony na długi weekend. Ręka złamana więc tylko piesze wycieczki wchodzą w grę
Albo będę się opalać! Bo moja egipska opalenizna zniknęła od stresów"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
Ej,laski, nie mam testu na jutro.
Wydawało mi się, że mam, ale szuflada pusta. Więc mogę Wam co najwyżej pokazać test z 6 sierpnia.
Jutro w samo południe będę starała się być dzielna, trzymajcie kciuki, żebym się nie poryczała u Gina Bez Oczków, bo to fajny gość i nie chcę się przy nim mazgajić. Ale rokowania Blacimira są fatalne, nie ma się chłopak specjalnie czym chwalić- beta podwoiła się dopiero po 9 dniach, zamiast po 3, chociaż dużo lepiej sobie radzi niż Prysznicław, u którego były raczej spadki. Nawet ładnie zaczął: 230 w 8dpo. Tylko że to nie wystarczy. Blacimir ma zadatki na ninję niestety, a po historii Morwy to ostatnia opcja ze wszystkich możliwych, jakiej chciałabym doświadczyć.
Pozdrawiam Was wieczornie znad kibla. Poranne mdłości? Chyba raczej nocne wykręcanie flaków...
Odezwę się grubo po 13tej.Basik122, Maczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oh Zwei! Paluchy zaciśnięte, wódka i fajki też przygotowane no matter what!
Blacimir! Walcz! Dla takiej matki warto!!!lauda. lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
Z naturalnych metod na szczypanie podczas szczania skuteczny jest wywar z korzenia pietruszki. Ale raczej niestety jest to mniej smakowite od żurawiny. Ale w sumie - co kto lubi.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa...