Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też się ścigam! Dla zasady! 7 dc się kończy! Muszę coś bagnotwórczego łyknąć!
odrobinacheci, Morwa lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
A co to zbiorowo Ridz szalal w weekend? Ja mam 6dc. Zbiorowy synchron czy jak? Ja sie scigac nie chce bo zawsze na koncu do mety dobiegam
Ja mam len mielony kupiony wypadalo by zjesc bo sie mi mole w nim zalegna. Huja pewnie pomoze na bagno ale chociaz motylki z tylka mam po tym dobre ;p
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
A ja zawsze na sucho więc nie stanowię zagrożenia
Siemię mam, ocet jabłkowy też, aaa i może jakieś resztki ACC po chorobie
EDIT: noż kura, mam tylko 2Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 23:29
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
katastrofa wrote:Rozrzedza krew zeby nie robily sie zakrzepy.
Jedno to zastrzyki drugie tabsy
Wiem jak działają, bo już kiedyś sprawdzałam co to za leki, bo zauważyłam, że niektóre dziewczyny je stosują, ale w jakich przypadkach się je bierze przy staraniach? Jakie są wskazania do stosowania.?Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
No raczej jasne, że jestem uczulona na wszystkie z kwasem acetylosalicylowym. Reakcja jest spektakularna, reaguję nawet na śladowe ilości występujące w niektórych ziołach i warzywach.
Dziewczyny, nie diagnozujcie mnieDajcie jakąś robotę lekarzowi, wystarczy że ja od roku czytam amerykańskie opracowania naukowe w dziedzinie leczenia niepłodności i on ma ze mną naprawdę ciężkie życie / fajne rozmowy podczas wizyt - do wyboru.
Clexane jest lekiem na receptę, poza tym ostatnio z powodu spekulacyjnego wywozu leku z Polski za granicę jest ciężki do zdobycia nawet dla ludzi leczących zakrzepicę od lat, poza tym tego leku na pewno nie kupiłabym bez wskazań lekarza na czarnym rynku, sama bałabym się możliwości krwotoku. Więc muszę iść z tym do lekarza, a nie działać sama- akurat w tym przypadku moja samodzielność w leczeniu może się nie przydać.
Specjalnie zwlekałam z powiedzeniem na wątku na czym stoję do ostatniego momentu, bo wiedziałam, że będzie milion dobrych rad. Potrzebuję tylko wsparcia emocjonalnego, nie merytorycznego. I tak, wiem, że powinnam się przebadać, to takie oczywiste, naprawdę nie musicie tego pisaćMam naprawdę fajnego gina, na pierwszej wizycie stanowczym ruchem zapodał mi ostre leczenie, dzięki któremu moje cykle się wyprostowały ekspresowo i po ponad miesiącu byłam już w ciąży, czego poprzedni gin nie był w stanie ogarnąć przez 8 miesięcy. Ufam mu i wiem, że kolejny krok też będzie dziarski i efektywny.
Także wystarczą kciuki, serio
Dzięki za wsparcie, jesteście najlepsze!
Katarzyna87, odrobinacheci, Maczek, Sigma lubią tę wiadomość
-
Kresken trzymam kciuki mocno. Super ze trafilas do dobrego gina. Niesty wielu jest konowalow w tymtemacie - u kuzynki lekarz nie widzial pcos a jak u innego zrobila usg i mi pokazala zdjecie to ja na tym zdjeciu widzialam pcos.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Mój gin ma dobry sprzęt
Nawet ja - ułom w rozumieniu obrazów usg- widzę na monitorze PCO, chociaż Kacha widzi pająka
Tylko że przy mojej becie ponad 400 to pewnie nie zobaczy nic poza kaśkowym pająkiem