Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
hej hej, Zwei,buziol ode mnie:*
u mnei bagno nie domaga,dziadostwo pierdniczone w te upal wysycha:((
co do acardu,ja,krolik doswiadczalny,zrobilam sobie 1 cykl na nim- kuzwa,Ridz byl niagara do potegi entej! myslalam ze macice wypluje
takze nie polecam:D -
A może lepiej się oczyściło wszystko? Ja nie próbowałam ani nie słyszałam o tym acardzie.
Zwei, ja też jestem z Tobą!"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:Chcialam powiedziec ze aleksis jest zaznaczona a nir od razu tak...smiac sie ze mnie biednej: -(
Baronowa_83, saxatilia, KMK, Maczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:Chcialam powiedziec ze aleksis jest zaznaczona a nir od razu tak...smiac sie ze mnie biednej: -(
PS zazdroszczę tak naprawdę nawet przerywanej kreski bo u mnie nadal wykres jak gładka tafla jeziora a ja na nim jak ten kwiat lotosuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 10:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Yousee wrote:A może lepiej się oczyściło wszystko? Ja nie próbowałam ani nie słyszałam o tym acardzie.
Zwei, ja też jestem z Tobą!
Saxa,gratulacje!!!! -
nick nieaktualny
-
zwei_kresken wrote:Jesteś w 4 tygodniu ciąży, ja sobie nawet kiedyś w połowie cyklu ustawiłam suwaczek, że jestem w drugim tygodniu ciąży, ale zamiast radosnego rechotu z tego żartu posypały się gratulacje... (o_O)
saxatilia lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
saxatilia wrote:No to ja sobie ustawie ze w 2 dniu jestem
Hehe
Ale ta aleksis faktycznie mogla byc? Dopiero po wpisaniu dzisiejszej temp mi wyskoczylo. Wczoraj nie.
Jestem zafascynowana tym wykresem i tym ze nic nie czaje
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Zwei trzymam kciuki
Edit: powiedzcie mi proszę jak nazywa się doktorek bez oczkow (ten co był wrzucany na wątek ) i z jakiej on bajki był bo chcę mężowi pokazać a nie mogę go znaleźć . Mąż truje mi dupę od rana aż głowa rozbolałaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 11:25
-
nick nieaktualny
-
Zwei zadna z nas nawet nie smiałaby Cie diagnozować i tego nie robi:) a ja po prostu jestem ciekawa... bo wydaje mi sie ze wlasnie clexane +acard pogonily mi jedna ciaze
mam zalecienie brania tego zestawu w kolejnej ale juz zakomunikowalam ze nie ma takiej opcji bo i bez tego mam krwotoki,a skoro nie ma wskazan to i takiej potrzeby...
Takze trzymamu kciuki za dobre wiesci! Niech ta beta to bedzie jakis błąd !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 11:40
-
Morwa wrote:Zwei trzymam kciuki
Edit: powiedzcie mi proszę jak nazywa się doktorek bez oczkow (ten co był wrzucany na wątek ) i z jakiej on bajki był bo chcę mężowi pokazać a nie mogę go znaleźć . Mąż truje mi dupę od rana aż głowa rozbolała
Dr Bunsen Honeydew - Muppet Show
http://iv.pl/images/90309022166332221987.pngMorwa, zwei_kresken lubią tę wiadomość