Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
saxatilia wrote:Albo progesteron niski?
W ogole ten termometr dziwny. Raz pokazuje tak raz tak mierzac temp w tym samym miejscu... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie ma znaczenia teraz.
Pamięta ze trzeba przykładać zawsze w to samo miejsce pod językiem bo mogą być spore różnice -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:https://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-testowanie/photo-testu,8176.html
Kurde biedna... nikt nie chce jej odpisać , a ona tak chciała pochwalić się że dorobiła się ciąży s
Mogłabym założyć osobny wątek ze wszystkimi pozytywnymi testami, jakie wyszczałam od maja! Tyle miałby postów! Że też na to nie wpadłam!
Ona nadal nie rozumie, że nie zakłada się nowych wątków od czapy, zgłosiłam go.Morwa lubi tę wiadomość
-
saxatilia wrote:Wiem ze o tej porze sie nie mierzy ale teraz mi pokazuje 37 albo 37,1
Chyba musisz dokładnie przeczytać całe FAQ prowadzenia obserwacji, które jest dostępne w menu na górze, bez przestrzegania podstawowych zasad Twój wykres będzie można o kant dupy rozbić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie ma znaczenia zadnego ale ja juz widze zes Ty zacionrzyła...skoro małż spi a Ty masz opryszczkę to wiedz ze cos sie dzieje! a masz jeden babelek czy dwa? bo to mogą być bliźniaki..
a ja mam problem
chłop moj ma dziś koncert a jest najprzystojniejszym basistą i ja jako jego konkubina idę na tego koncerta. a tam będzie sporo jego byłych panien i fanki i nie wiem co ubrac...do tego włosy mi się suszą dzis na brzydko. mam bad hair day
mam piękna spodnicę z koła na tiulowej halce ale na punkowy koncert chyba nie pasujeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 12:05
-
Na razie jeden,ale myślę że jak dobrze potrę paluchami to może pojawić się drugi albo i trzeci. Tylko kurczę jak to teraz zamaskować?inaczej wszyscy się dowiedzą o mojej cionży,a chciałam ją ukrywać do 3 miesiąca.A może to już po 3?
Saxa pasuje ,tylko załóż trampki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 12:09