Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Albo twój organizm ciągle przygotowuje się do Alexis albo ten test po prostu nic nie znaczy
niby liczy się pierwszy test ale na to nie ma reguły jak nie potwierdzisz Alexis monitoringiem :p testy owu to złoo oo!!!!!
Edit:
Zwei w takim razie poczekam na październik na tworzenie grzybiarek, bo pewnie we wrześniu i tak ze względu na żołądeczek nie będziemy mogli się starać, nie będziemy mogli ale czy weźmiemy to pod uwagę to się jeszcze okażeprzecież jak ma nie być z tego ciąży to i tak nie będzie haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 17:24
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:Halo wiedzmy wstrętne co z moim testem owu?
Stara, ja potrafiłam mieć 4 pozytywne testy w ciągu cyklu. Test nic nie znaczy. Trzeba mierzyć temperaturę zgodnie z zasadami oraz badać śluz. Kremowy? Alexis w najbliższym czasie nie będzie. Zaczyna się rozciągać i robić bardziej przezroczysty? Alexis nadchodzi, ale nie jest powiedziane, że ostatecznie się pojawi. Mi zajęło ogarnięcie tego pół roku, a i tak potrafi mnie jeszcze czasem organizm zaskoczyć.
Poza tym nie liczyłabym jakoś na Alexis w pierwszym cyklu po poronieniu. Mój na przykład trwał tylko 16 dni i dopiero po drugim Ridżu pozbyłam się całości trofoblastu. W drugim cyklu pp Alexis już nadeszła.
-
Morwa wrote:Albo twój organizm ciągle przygotowuje się do Alexis albo ten test po prostu nic nie znaczy
niby liczy się pierwszy test ale na to nie ma reguły jak nie potwierdzisz Alexis monitoringiem :p testy owu to złoo oo!!!!!
Edit:
Zwei w takim razie poczekam na październik na tworzenie grzybiarek, bo pewnie we wrześniu i tak ze względu na żołądeczek nie będziemy mogli się starać, nie będziemy mogli ale czy weźmiemy to pod uwagę to się jeszcze okażeprzecież jak ma nie być z tego ciąży to i tak nie będzie haha
Zalóż już teraz, przecież to za dwa miesiąceJeszcze Cię jakaś szczęściara wyprzedzi <grzybki> <z patelni>
-
nick nieaktualny
-
Zwei, a u mnie rzekomo owu była w 1cpp według usg :p więc jak widać nie ma reguły. No ale my i tak się wtedy nie staraliśmy , cionszy z tego nie było ,więc nie miało co to potwierdzić na 100% :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 17:30
-
Morwa wrote:Zwei, a u mnie rzekomo owu była w 1cpp według usg :p więc jak widać nie ma reguły. No ale my i tak się wtedy nie staraliśmy , cionszy z tego nie było ,więc nie miało co to potwierdzić na 100% :p
Nie ma reguły, dlatego napisałam, żeby się nie nastawiała na to, że będzie. Bo nie wiadomo. Szansa jest 50:50Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja tam swoje wiem!
2 owu to i bliźniaki
a chciałam buldożka zaadoptować.
bulterier buldożek i kot.
tylko trzeba by było sie z chłopem pytongować a to trzeba się pogodzić... o nie.. jak foch to foch
a jak sie wywołuje ridza duphastonem? ( z czystej ciekawości pytam )Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 17:58
Morwa lubi tę wiadomość
-
Umieram z nudów. Uziemiona w chałupie z mężem i jego złamaną ręką! Po jakiego grzyba przeprowadziłam się na wioskę?
Wiem że to nie jego wina ale wkurwia mnie że tą rękę złamał.
Prawdziwa sucz ze mnie"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualnyYousee wrote:Wiem że to nie jego wina ale wkurwia mnie że tą rękę złamał.
(
hehehe dobre. poprawiłaś mi humor
NIE MOGE WSADZIĆ KUREWSKIEJ KULECZKI DO KÓŁKA W WARDZE! NOSZ COS MNIE TRAFI!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 19:30
-
Dobry. Zwiedzalam dzisiaj Gliwice a potem walnelam pól wina u siostry. Milutki dzień
U mnie testy owu masakrycznie negatywne. Znowu będzie dlugasny cykl bez efektu:/. A cos nam się kroi ze chyba tylko do końca roku próbujemy a jak się nie uda to trudno, syn zostanie jedynakiemWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 21:09
-
Bo maz uznaje ze będzie za duza różnica wieku. Ja dlugo bylam nastawiona ze będę miała jedno dziecko. Ostatnio mi sie odwidziało fajnie jakby bylo dwoch Ale nie na tyle żeby stawać na glowie latać po nie wiadomo ilu lekarzach. Raczej jesli sie uda to fantastycznie a jak nie to widocznie tak jest lepiej.
-
Baronowa_83 wrote:Bo maz uznaje ze będzie za duza różnica wieku. Ja dlugo bylam nastawiona ze będę miała jedno dziecko. Ostatnio mi sie odwidziało fajnie jakby bylo dwoch Ale nie na tyle żeby stawać na glowie latać po nie wiadomo ilu lekarzach. Raczej jesli sie uda to fantastycznie a jak nie to widocznie tak jest lepiej.
Kurde wrociam do domu z roboty po 2:00 a juz od 7:30 nie spie. Zajebiscie... bede dzis w robocie chodzila jak zombie..
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Moj maz ma siostre ktora jest id niego 22 lata mlodsza. Zawsze moze Was kiedys dopasc wpadka. Nigdy nie mow nigdy
Kurde wrociam do domu z roboty po 2:00 a juz od 7:30 nie spie. Zajebiscie... bede dzis w robocie chodzila jak zombie..