Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyna87 wrote:Laseczki, które są tu od niedawna - plis sprawdzajcie ortografię. Wiadomo, że pisząc z tel zdarzają się błędy interpunkcyjne, ale wszystkie aktualne maszynki (komputery, telefony, tablety) błędy ortograficzne podkreślają.
Z podziękowaniem,
Redaktor naczelna Ssij i ciągnij
Kacha
Z poważaniem
Wierna czytelniczka
Youseelauda. lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
saxatilia wrote:Ja mam taki problem, że piszę z telefonu zazwyczaj i jakiś taki mam układ że nie widzę tego co piszę. A edytowanie trudne bo kursor strasznie mi przesuwa... Ale sie postaram!
Przepraszam
Mi też się tak robi, przez co czasem piszą mi się głupoty lub błędy, mimo mej zwykłej troski o język ojczysty.
Czekam, aż wreszcie zrobią wersję mobilną ovu. Ciekawe, czy się doczekam.
Aha, jeśli ktoras nie zauważyła, a ja to interesuje, zaczęłam właśnie 12. cykl. Tak naprawdę to 13.
Witam się jako połowa pary oficjalnie nieplodnej
-
Basik122 wrote:Zuu mnie to interesuje więc się troszku zawiodłam
Ale szykuj macice i pytonga na ten 12 cykl bo znowu szykuję mleczko i kibicuję
Dzięki
tyle tylko, że nic z tego cyklu nie będzie
Jeśli kiedykolwiek mam zajść w ciążę, to raczej i tak dopiero za kilka miesięcy. Albo wcale.
Trochę zazdroszczę Fasolow, ale jakoś dam radę
-
nick nieaktualnyChodzimy po hipermarkecie. Nagle czuje mokro w majtach. No nic kibel. To tylko bagno...ale za chwile zas.akurat weszlam do przymierzalni.patrze kurwa ridz. Lece do kibla i czekam na pieluchy. Chlop poszedl kupic. Ja of kors w damskiej na kiblu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 18:13
-
Zuuuu, zdejmijmy sobie te numerki z liczbą cykli, nie liczmy. U mnie za 2 dni mija rok od odstawienia tabsów- 12 miesięcy, 8 cykli, 4 owulacje, 2 ciąże. Od tych numerków można dostać na głowę. Numerki są do bani- moja beta pełza, podczas gdy równolegle testująca i badająca betę Dżejzi miała budzące zazdrość numerki. Jej numerki sprawiały, że moje własne mnie martwiły. Teraz okazuje się, że były nieprawdziwe
Zuuuu, z numerków bierzmy pod uwagę tylko numerki z pytongiemUmowa stoi? Dawaj do podpisu jakiegoś śmiesznego gifa
lauda. lubi tę wiadomość
-
saxatilia wrote:Chodzimy po hipermarkecie. Nagle czuje mokro w majtach. No nic kibel. To tylko bagno...ale za chwile zas.akurat weszlam do przymierzalni.patrze kurwa ridz. Lece do kibla i czekam na pieluchy. Chlop poszedl kupic. Ja of kors w damskiej na kiblu
Nie zazdroszczę
-
Maczek wrote:Dzięki
tyle tylko, że nic z tego cyklu nie będzie
Jeśli kiedykolwiek mam zajść w ciążę, to raczej i tak dopiero za kilka miesięcy. Albo wcale.
Trochę zazdroszczę Fasolow, ale jakoś dam radęWiadomo jak to w życiu bywa ale marzyć każdemu wolno
Zwei ja to bym się dżejzi nie przejmowała bo to mnie się wydaje chora kobieta jest -
Ale ja lubię numerki
Poza tym mam teraz czas dla swojej psychiki na oswajanie się z brutalną mysla, że może się zdarzyć, że nigdy nie będę mamą. Poprzezywam to sobie tak długo, aż nastąpi habituacja i brak smutku na widok dzieci i ciężarnych. jeśli będzie trzeba, to oplacze to razem z numerkami straconych miesięcy i cyferkami wydanych pieniędzy. A potem się pozbieram i będzie dobrze, czy będę mieć 15-scioro, troje, jedno dziecko, czy żadnego.
Głupiego gifa i tak nie wlepie, bo wciąż działam z neta w telefonie. Piękna, ociekajaca zielonym glutem dwojke uzuskalam tylko dzięki ręcznej zmianie adresu jednej z jedynek.
edit: Basik, poza moim PCOS i towarzyszącymi przyjemnościami wyszły inne problemy. Teraz będzie kosztowna diagnostyka, a potem pewnie jakieś leczenie, które albo pomoże, albo nie. Jeśli nie, to Fasola nie będzie. ProsteWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 18:35
Yousee lubi tę wiadomość
-
ja już się oswoiłam. minęły już spazmy na widok ciężarnych i małych dzieci. za to czasem jak widzę te starsze potworki, to się trochę cieszę, że omija mnie wychowywanie jednego z nich
ja już na luzie: będzie co będzie.
za to muszę się wziąć ostro za moje jelita, ten weekend jasno dał mi znać, że gluten i laktoza jednak nie dla mniewcześniej nie zwracałam uwagi na te sygnały...
EDIT: z resztą od października nie mam pracy chyba że szybko coś znajdę więc nie będę mieć kasy na badania itp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 18:59
Maczek lubi tę wiadomość
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
Cześć Wiedzmy!
Dopiero zczaiłam o co chodzi z tymi bliźniakami,co za beret trzeba mieć,to szok!
Znacie jakieś sposoby na bagno z nosa? No kurwicy można dostać!Już mnie pod nosem piecze,a na przyszły tydzień taaaakie plany. W domu nic na katar, w sklepach też nie,znalazłam u mamy w domu grypolek ,ale jak przeczytałam skład to się przeraziłamCiekawa noc przede mna...
-
Spróbuj maść majerankową. Trochę złagodzi.
Saxa, nospa nie pomaga? To może ciepły okład.
Mój Pieseł to złodziej! Wczoraj opędzlował całą miskę ciasteczek, a dziś wyszłam dosłownie na 20 sekund i zapierniczył kawałek ciasta czekoladowego! Chamidło małe!lauda. lubi tę wiadomość
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny