Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Możemy zrobić 18tego na mój roczek
To będzie też początek szóstego tygodnia mojej cionrzy, Blacimir zasługuje na party nim się wymiksuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 20:50
-
No imprezy to dawno nie było
Nie wiem czy lady powoli się nie wybiera do mnie, pytongowanie było przednie. A może to tylko przesilenie na koniec lata, a lady bawi się gdzieś indziej?"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
katastrofa wrote:Cześć Wiedzmy!
Dopiero zczaiłam o co chodzi z tymi bliźniakami,co za beret trzeba mieć,to szok!
Znacie jakieś sposoby na bagno z nosa? No kurwicy można dostać!Już mnie pod nosem piecze,a na przyszły tydzień taaaakie plany. W domu nic na katar, w sklepach też nie,znalazłam u mamy w domu grypolek ,ale jak przeczytałam skład to się przeraziłamCiekawa noc przede mna...
A jutro kup sobie sinupret - rozrzedza i wszystko z zatok pięknie schodzi. Możesz tez dziwią sie napchac czosnkiem ale nie wiem jak jutro w pracy twoi współpracownicy to zniosą. Można tez niby przekrój cebule i polozyc kolo lozka ale u nas to nie dzialalo;)
Na nos poleca Wit b na opryszczkę bo przez noc goi wszystko. -
nick nieaktualny
-
Basik122 wrote:Zwei to bierze od miejsca spłodzenia hihi
Basik122, lauda. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wlasnie mam na maxa wodniste to bagno,nie trza rozrzedzac...zawsze bralam jakies tabsy na katar,ale nigdy nie bylo niedzieli:/ mam inhalator,sprobuje z ta sola.
A oprszczka okazala sie mega bolacym syfem i dzis sladu po niej nie ma...
Olencja nie ma tragedii,moja ostatna ciaza byla wlasnie z takiego pytongowania i zgodnie z jakimis tam obliczeniami wyszla dziewucha -
Lepszy syf niż opryszczka, wirusowe dziadostwo może bruździć w staraniach.
U mnie w tym cyklu będzie Gipsania na cześć złamanej ręki mojego męża"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
Kurde, muszę coś nowego wymyśleć bo teraz zauważyłam że kojarzy mi się ze słowem "gypsy" czyli Cygan"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja myślałam że jak sie zajdzie w ciążę to amen i nic sie nie da zrobić
Kolezanki dokonywaly aborcji od razu.nawet nie sadzilam ze poronienia są tak częste. To byla fikcja.
Sama sie kiedys zastanawialam co zrobie jak wpadne. Zmienia się to. Ja ostatnia o której ktolokwiek by pomyślał że jej sie zmieni i zachce dziecka. Pół roku temu chcialam nielegalnie sie podwiazac