Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa tez nigdy wczesniej nie wpadłam: -)
A tu gumki prolaktynka i plemniczek poszedł w tango z jajem:-)
Po trudach i boju wygladalam zajebiscie.zadnego z kolczykow nie zgubilam ale foch i tak pozostal delikatnym fochem. A co. Niech wieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 10:33
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:Laski po ilu dniach spadku temp przychodzi ridz? Da sie to jakoś przewidzieć?
-
A jeszcze inne raz tak, a raz inaczej (np. ja).
Nie ma reguły i nie ma się co nastawiać.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Basik czytałam właśnie tych zdjęciach , o których wspominałaś wczoraj. Masakra. Odklejanie łożyska w 6 tyg. tez mnie rozbawiło :p
Dziewczyna ma ewidentnie problem i jest mi jej mimo wszystko żal
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:Laski po ilu dniach spadku temp przychodzi ridz? Da sie to jakoś przewidzieć?
Mi temperatura odbila i wygląda jakby Alexis się cichaczem zjawiła. A ja sobie pytongowanie na sobotę zostawiłam bo mi jakos tak intuicja podpowiadala. A sie pewnie okaże ze owu byla w piatek:/. Ale za to pytong się postarał warto bylo ppczekać -
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:Moze za bardzo chciała. ..
Nie oceniam. Glupie to ale i przykre.
-
Oj to wcale nie jest śmieszne
robiąc coś takiego to jiż chyba cos poważnego z głowa ma. Psychika wysiada
szkoda laski
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Przez glowe by mi nie przeszlo zeby udawac na forum ciaze. Ale po co? Czy przez to jestem bardziej w realu w ciazy? Nie... a niech uplynie troche czasu, termin porodu wg suwaczka nadejdzie i co potem? Klamsto ma krotkie nogi...
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Laseczki, które są tu od niedawna - plis sprawdzajcie ortografię. Wiadomo, że pisząc z tel zdarzają się błędy interpunkcyjne, ale wszystkie aktualne maszynki (komputery, telefony, tablety) błędy ortograficzne podkreślają.
Z podziękowaniem,
Redaktor naczelna Ssij i ciągnij
KachaMaczek, zwei_kresken, lauda. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja to dziele na dwie kwestie , to że z nią jest coś nie tak nie jest śmieszne i jak najbardziej powinna coś z tym zrobić zanim będzie za późno, ale kłamstwo już tak. Nie wyobrażam sobie jak ktoś może kłamać w taki sposób -kłamało się w taki sposób będąc w podstawówce i wierząc ,że niewiedza innych sprawi ,że moje kłamstwo będzie wyglądało na bardziej realne. Ale nie teraz , proszę was , każda tu ma swój rozum i takie coś zwęszy na odległość. Laska nawet nie przygotowała podstawowej wiedzy aby to troszkę lepiej wyglądało. Nic -wiedzę ma na poziomie podstawówki , jeszcze brakowałoby aby wkręcała ,że dziecko przyniósł jej bocian. Dla mnie to wielka przesada i żenada. Jednej rzeczy jaką nie mogę zrozumieć to - po jakiego grzyba ona to robi ? Nie urodzi przecież dziecka, które jest urojone , więc będzie musiało coś po drodze się wydarzyć, poronienie ? I potem co ? Będzie płakać i rozczulac się nad sobą , popadają w depresję i jeszcze bardziej się w to zagłębiać? Przecież to chore.
marissith lubi tę wiadomość