X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nigdy wczesniej nie wpadłam: -)
    A tu gumki prolaktynka i plemniczek poszedł w tango z jajem:-)
    Po trudach i boju wygladalam zajebiscie.zadnego z kolczykow nie zgubilam ale foch i tak pozostal delikatnym fochem. A co. Niech wie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 10:33

• Basik122 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wpadłam z pierwszym synem :-)

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik czytałam właśnie tych zdjęciach , o których wspominałaś wczoraj. Masakra. Odklejanie łożyska w 6 tyg. tez mnie rozbawiło :p

Basik122 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski po ilu dniach spadku temp przychodzi ridz? Da sie to jakoś przewidzieć?

• Morwa Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    saxatilia wrote:
    Musiałabyś obserwować temp przez kilka cykli i wtedy łatwiej jest coś stwierdzić. Jednym spada temperatura dopiero po tym jak Ridż przyjdzie a inne mają tak ,że już na kilka dni przed Ridżem temperatura leci łeb na szyję.

• Emma80 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze inne raz tak, a raz inaczej (np. ja). ;)
    Nie ma reguły i nie ma się co nastawiać.

Starania od 09.2011r.
    sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
    14 c.s.
    luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
    wrzesień 2016 - usuwamy polipa...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha no ok
    Mama nadzieje ze to bedzie ostatni ridz ten teraz. Tylko moglby juz przyjsc
    Chlopina dobry jednak. Zobaczymy co z tego wyjdzie

• Basik122 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Basik czytałam właśnie tych zdjęciach , o których wspominałaś wczoraj. Masakra. Odklejanie łożyska w 6 tyg. tez mnie rozbawiło :p
    Mnie też bo łożysko przecież tworzy się później na tym etapie to może ciałko żołte niedomagać. Też nie jesyem w tej kwesti ekspertem ale jak dla mnie ewidentnie dziewczyna kłamie. Poza tym te zdjęcia są te same tu nie ma co się zastanawiać. A i w 6tc zarodki się już ruszały zdaniem tej laski totalny absurd :-( Dziewczyna ma ewidentnie problem i jest mi jej mimo wszystko żal :-(

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze za bardzo chciała. ..
    Nie oceniam. Glupie to ale i przykre.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    saxatilia wrote:
    Da się, ale pamiętaj ze w tym cyklu to się mogą cuda dziac także bądź gotowa na ridża

Mi temperatura odbila i wygląda jakby Alexis się cichaczem zjawiła. A ja sobie pytongowanie na sobotę zostawiłam bo mi jakos tak intuicja podpowiadala. A sie pewnie okaże ze owu byla w piatek:/. Ale za to pytong się postarał warto bylo ppczekać;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzius uleglam pytongowi. Tak mnie smyral, puscic z luzka nie chcial, szantarzowal emicjonalnie ze uleglam. Tak mnie woda zalala ze az q trakcie chlupalo :-)

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam ochoty na pytongi ani przytualnia.
    Ridzu chodz do mnie no
    Zrobimy konkurs kiedy przyjdzie?

• Morwa Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    saxatilia wrote:
    Ridzu chodz do mnie no
    Jutro :p

• Basik122 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    saxatilia wrote:
    Ridzu chodz do mnie no
    Dzisiaj w nocy z nienacka ;-)

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    saxatilia wrote:
    Moze za bardzo chciała. ..
    Nie oceniam. Glupie to ale i przykre.
    Też nie oceniam bo jest mi jej żal, myślę że poprostu jest z nią coś nie tak. Może za dużo stresu związanego ze staraniami lub obsesyjne pragnienie posiadania dziecka. Tak czy siak nie jest to jak dla mnie sytuacja śmieszna :-(

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj to wcale nie jest śmieszne :( robiąc coś takiego to jiż chyba cos poważnego z głowa ma. Psychika wysiada :( szkoda laski

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez glowe by mi nie przeszlo zeby udawac na forum ciaze. Ale po co? Czy przez to jestem bardziej w realu w ciazy? Nie... a niech uplynie troche czasu, termin porodu wg suwaczka nadejdzie i co potem? Klamsto ma krotkie nogi...

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki, które są tu od niedawna - plis sprawdzajcie ortografię. Wiadomo, że pisząc z tel zdarzają się błędy interpunkcyjne, ale wszystkie aktualne maszynki (komputery, telefony, tablety) błędy ortograficzne podkreślają.

Z podziękowaniem,
    Redaktor naczelna Ssij i ciągnij
    Kacha

Maczek, zwei_kresken, lauda. lubią tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam taki problem, że piszę z telefonu zazwyczaj i jakiś taki mam układ że nie widzę tego co piszę. A edytowanie trudne bo kursor strasznie mi przesuwa... Ale sie postaram!
    Przepraszam

• Morwa Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to dziele na dwie kwestie , to że z nią jest coś nie tak nie jest śmieszne i jak najbardziej powinna coś z tym zrobić zanim będzie za późno, ale kłamstwo już tak. Nie wyobrażam sobie jak ktoś może kłamać w taki sposób -kłamało się w taki sposób będąc w podstawówce i wierząc ,że niewiedza innych sprawi ,że moje kłamstwo będzie wyglądało na bardziej realne. Ale nie teraz , proszę was , każda tu ma swój rozum i takie coś zwęszy na odległość. Laska nawet nie przygotowała podstawowej wiedzy aby to troszkę lepiej wyglądało. Nic -wiedzę ma na poziomie podstawówki , jeszcze brakowałoby aby wkręcała ,że dziecko przyniósł jej bocian. Dla mnie to wielka przesada i żenada. Jednej rzeczy jaką nie mogę zrozumieć to - po jakiego grzyba ona to robi ? Nie urodzi przecież dziecka, które jest urojone , więc będzie musiało coś po drodze się wydarzyć, poronienie ? I potem co ? Będzie płakać i rozczulac się nad sobą , popadają w depresję i jeszcze bardziej się w to zagłębiać? Przecież to chore.

marissith lubi tę wiadomość

‹‹ 835 836 837 838 839 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ