Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Matleena, mi zawsze pomagał porządny, gęsty KEFIR. Pamiętam jeszcze, jak wychodząc rano od znajomych po studenckiej imprezie z bólem głowy człapałam do najbliższego spożywczaka i wychodziłam z niego z upragnioną flaszeczką kefiru
Jak ja mam PMS, to mąż już wie. Nie lubię tego stanu, bo wkurwianie się na cały świat to jedno, ale siedzenie i ryczenie o byle pierdoły jest niefajne
Mój kochany małżonek idzie wtedy i kupuje mi dużo czekolady i wino Czekolada jedynym remedium na PMSy ^^
Też mi przeszło przez myśl, jak sobie niby mają radzić z dziećmi kobitki, które aż tak histeryzują nad durnym testem ciążowym... Dzieci to przecież nie pluszowe misie. Mam duuuuuużo młodsze rodzeństwo, któremu z racji różnicy wieku trochę matkowałam, do tego niańczyłam zarobkowo malucha, dorabiając sobie w czasie studiów, to wiem, że to nie są aniołki, tylko małe potworki które człowieka są w stanie doprowadzić do skraju wytrzymałości psychicznej w maks. pół godziny Wychodzą wówczas wszystkie mordercze skłonności. A idąc z takim stworkiem na spacer i widząc, jak wszystkie mijane kobiety rozpływają się w "achach i ochach" w reakcji na jego słodki uśmiech, nie dowierzasz w hipokryzję stworka i myślisz "taaaa.. gdybyście tak sobie z tym słodkim aniołkiem posiedziały jeden dzień..."
Ale i tak chcemy dzidzię Tylko nie mamy żadnych złudzeń co do rzekomej cudowności i beztroski stanu rodzicielstwa
Jak się zajmowałam tym cudzym dzieciakiem, to uwielbiałam robić jedną rzecz... Jak jeździłam wózkiem po parku, a dziecię było już śpiące, marudne i darło się w niebogłosy, to z premedytacją wybierałam takie alejki, gdzie się migdaliła na ławce jakaś parka małolatów i wolniutko przejeżdżałam obok ich ławki...lauda., zwei_kresken, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Oesu, jak mnie flaki napierdzielają... Ridżu!
Może macie ochotę wyżyć się artystycznie? Znalazłam takie dziełko do zainspirowania się...
http://www.kittycatstevens.com/hand-embroidered-floral-reproductive-system/Ania_84 lubi tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Oesu, jak mnie flaki napierdzielają... Ridżu!
Może macie ochotę wyżyć się artystycznie? Znalazłam takie dziełko do zainspirowania się...
http://www.kittycatstevens.com/hand-embroidered-floral-reproductive-system/
co do flakow wspolczuje.. mnie od 2-3 dni .. rozwala.. czuje sie jak balooon.. -
nick nieaktualnyNo Lauda, to ja też zamawiam taka chatkę
Jak na razie to jestem szczęśliwą "mamą" piernikowego mikołaja, piernikowego aniołka i piernikowego diabołka Oraz kilku piernikowych choinek. Zrobiłam dwie choinki (dla mnie i dla mamy) i cztery kpl figurek (jeden też dla teściów, a jednego aniołka mi koty pożarły ) Tak się napracowałam, że już dwa tygodnie nic nie piekę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 22:18
lauda. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zwei_kresken wrote:Oesu, jak mnie flaki napierdzielają... Ridżu!
http://www.kittycatstevens.com/hand-embroidered-floral-reproductive-system/
Wiem wiem... Bredzę z niewyspania...
Lauda to Ty będziesz piernikowym deweloperem
Mnie też flaczyska bolą, ostatni tydzień przed @ jest przeebany Jeszcze kilka dni a brzuch będzie mi wystawał dalej niż (*)(*)
Dobranoc wszystkim -
nick nieaktualny
-
Ja mam w czwartek wizytę u endo i stwierdziłam, że nie zrobię sobie makijażu, tyko wyeksponuję moje wulkany. Niech się zatroszczy. To jedyny lekarz, który mnie kojarzy z tzw. mordy- ciekawe czy bez nienagannej cery mnie rozpozna...
Maczek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi to tam z wykresu nic nie wrozcie bo ja żem hybryda mimo brania leków i tak mi wszystko rośnie łącznie z dupskiem, kuwa pewnie byłam bardzo niegrzeczna w tym roku i prezentu niet! Ale najważniejsze jest jedno ze grzecznie dziolchy idą do nieba a niegrzeczne tam gdzie chcą ;)AMEN!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 06:44
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
A niegrzrczne dostaja grzeczne dzieci
Ania ja ci powuadam to nie dupsko rosnie tylko takie ch**** ubrania robia a fotele przez to ze chinskie robia jak dla mini dupeczek moj maz zawsze mi mowi nie chudnij bo ci cycki i tylek zmaleje
A dwa idzie zima wiekszy tylek kepsze grzanie -
Ja sprzątnełam wczoraj wnętrza, a dzisiaj miały być okna i ch** bombki strzelił i pogoda nie na mycie okien... Ale wybebeszę sobie szafy i poukładam szmaty. Dziś się nie udało, ale przed endo muszę ulać nieco krwi na trójcę tarczycową. Może jutro się zwlekę. No i samochód muszę w środku odkurzyć, bo z wierzchu go myłam wczoraj. Pewnie stąd ten deszcz, żeby się za długo jego czystością nie cieszyć...
Naturo! Ty mi ciągle wbrew!