Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciociu Laudo: 22 dc tempki nie wskazują na wizytę Aleksis (wstrętna małpa). Dupek od wczoraj i bezsens sikania na patola 1-go.
Lipa po całości."I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Emma, wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu
Obyście jak najszybciej otrzymali wymarzony prezent
Baronowa, trzymam kciuki.
Aleala, to czekanie jest najgorsze niestety. Planujesz robić trzecią betę?
Marzusiax, pracujesz w branzy ślubnej? Co dokładnie robisz?
Chyba wracają upały, jest potwornie duszno, ledwo wstałam a już jestem zmęczona ;/Emma80 lubi tę wiadomość
-
Tak zrobie bete ale w poniedzialek... Dzisiaj od rana placze... Tzn lzy mi naplywaja do oczy bez zadntch szlochow itp. A zaczelo sie od tego ze potluklam rano szklanke i sie rozryczalam juz 3 godziny mnie trzyma...
-
aleala wrote:Tak zrobie bete ale w poniedzialek... Dzisiaj od rana placze... Tzn lzy mi naplywaja do oczy bez zadntch szlochow itp. A zaczelo sie od tego ze potluklam rano szklanke i sie rozryczalam juz 3 godziny mnie trzyma...
-
aleala wrote:Tak zrobie bete ale w poniedzialek... Dzisiaj od rana placze... Tzn lzy mi naplywaja do oczy bez zadntch szlochow itp. A zaczelo sie od tego ze potluklam rano szklanke i sie rozryczalam juz 3 godziny mnie trzyma...
-
ciociu Laudo, u mnie jeszcze Ridż. czekam aż sobie pójdzie wstrętny, bo zbliża się weekend i mogłabym wykorzystać pytonga.. szkoda żeby się niedziela zmarnowała
to jedyny dzień, kiedy mój mąż ma okazję się wyspać i odpocząć i wtedy ma siłę i ochotę na baraszkowanie (czy to słowo nie jest zbyt.. pospolite? innowątkowe? nie chcę wyjść na przygłupa).
także czekam niecierpliwie.
i ciężko się zastanawiam, czy chce mi się mierzyć temperaturę.
to znaczy nie chce mi się, ale zastanawiam się czy to robić
Flp 4,6-7 -
Emma, najlepszego!
U nas dzisiaj dokladnie 14 miesięcy - takie świezynki
Też polecam małżeństwo
A gumek też nie uświadczyłam. Jak raz trzeba było, to tylko potwierdziło, że nam się to nie podoba. A tabbsy brałam, ale zanim w ogóle zaczelam pytongowac. Miały mnie niby leczyć. Bleee, nigdy więcej
Ciociu Laudo, wyjątkowo wcześnie w tym cyklu zaczynam obserwować nieśmiałe przejawy bagna rozciagliwego. Czekam na więcejEmma80 lubi tę wiadomość
-
Dostałam bromka. Pan doktor byl dzisiaj ostatni dzien w pracy:/ takze wszystkie znaki mówią: Baronowa odpuść sobie drugie dziecko:/
-
Emma oczywiscie podlaczam sie do zyczen!
Co do tabsow to ja nawet nie wiem jak wygladaja xd nigdy nie bralam.. Kiedys jeszcze przed moim malezm to tylko guma.. Moze nie bylo tak dobrze jak bez ale jak to bywa gdy czlowiek jeszcze o dzieciach nie mysli, ciazy balam sie strasznie. Pozniej pojawil sie malz i jakos tak szybko stwierdzilan ze moge byc matka jego dzieci.. No i tak minely 3 lata staran...Emma80 lubi tę wiadomość
-
Baronowa nie lubię za lekarza i za bromka. Ja go miałam na wstrzymanie laktacji to 2 tygodniu chodziłam jak na haju. To ten lekarz już jedną nogą na Majorce? Takim to dobrze...
Ja blondzik foto-video ślubno/weselne...
Saxa sukienka beza to nic zwłaszcza jak młoda pani potrafi mieć BMI większe jak 25 i jeszcze taka wielka kiecka - kiedyś młoda miała oponę wyścigową na głowieMiało to przypominać tradycyjny wianek krakowski ale coś w kwiaciarni im nie wyszło i wyglądało to strasznie. Nie wkleję zdjęcia bo to jednak publiczne forum...
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Baronowa_83 wrote:Dostałam bromka. Pan doktor byl dzisiaj ostatni dzien w pracy:/ takze wszystkie znaki mówią: Baronowa odpuść sobie drugie dziecko:/
Kobito! Dupa tam nie znaki.. Bierz tego bromka i pytonguj a nie opowiadasz ;pVesper lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:jakie odpusc, no co ty
a w pierwsza ciążę zaszłaś bez problemu czy też z ajkimś wspomaganiem?
Marzusiax on nie na urlop tylko się zwalnia;) -
Baronowa_83 wrote:W 1 cs przy jednym seksie;).
Marzusiax on nie na urlop tylko się zwalnia;)
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
-
nick nieaktualnyJa po bromku sie zawsze dobrze czułam.
Dzis znow łeb mi rozwala bo zatoki. No nic wstaje robie kawke i ide z psem na siku.
U mnie tez aleksis zas nie widac wiec wyczekuje z wami ridza.
Aleala wez sie rozrycz nam tu jak potrzrbujesz. Wątek jest jaki jest ma swoją specyfikę ale ból wiedzmy zrozumieją jak nikt. Pozal sie trochę, rozbij se jesscze jedna szklanke.
-
marzusiax podeslij mi swoja stronkę
Chetnie podpatrze konkurencje w branzy
trzeba odreagowac, no i lepiej potluc szklanki i dac ujscie emocjom niz sie wewnetrznie
dolowac
PS. czekam na dostawe soczewek, kiepsko widze bez i robie coraz wiecej literowekWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 11:10
-
nick nieaktualny