Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
to fakt, jakieś 10% moich zakupów to shit, ale to, co zaoszczędziłam na reszcie, jakoś się tam rekompensuje
na galerie też nie mam siły, nie to pokolenie
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
A propos zakupów. Musiałam sobie kupic materialowe spodnie bo ze wszystkich mi się brzuch wylewa. Niby słyszałam ze w drugiej ciazy wczesniej widac brzuch, no i mam rozstęp mięśni, ale wtf to jest ledwo 2 tydzień. A brzuch jak w 8 tygodniu. Wzdęta się nie czuje. W pierwszej tez szybko mi wywalilo brzuch ale to byl 3 miesiac a nie tydzień. Lol
-
w sumie to chciałabym takie problemy
nie miałabym stresa, że ciuchów szukam zamiast na badania kasę odkładać
miałaś wcześniej cc? ponoć to tak działa...
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualny
-
jak obiecałam, tak wrzucam focie z Orlej
już 3 raz tam byłam, kocham uwielbiam tam wracać
http://iv.pl/images/47549118867475225657.jpgMorwa, Eva82, lauda., Basik122, Vesper, Yousee, Baronowa_83, Katarzyna87, zwei_kresken, marzusiax, odrobinacheci, Maczek, Emma80, Blondik lubią tę wiadomość
-
Mar super! Ja mam wielkie chęci zawsze, a jak zaczyna się hardcore to pytam się po 100 razy: "po co tam szłaś kobieto?!"
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Vesper wrote:w sumie to chciałabym takie problemy
nie miałabym stresa, że ciuchów szukam zamiast na badania kasę odkładać
miałaś wcześniej cc? ponoć to tak działa...
-
Yousee wrote:Mar super! Ja mam wielkie chęci zawsze, a jak zaczyna się hardcore to pytam się po 100 razy: "po co tam szłaś kobieto?!"
ale te widoki cudo
ci co idą tylko do morskiego oka bardzo dużo tracą
P.s. właśnie luknełam na foty jak sie wychodzi na orlą perć i powiem jedno - szacunWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 21:49
Vesper lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Basik czyli u Ciebie podobnie jak u mnie, wymagane 50% (by referendum było ważne) poszło:p
Ja byłam z małżem, ale tylko on głosował. Moja komisja jest daleko ze względu na miejsce zameldowania i jakoś jeszcze tego nie ogarniam :pBasik122 lubi tę wiadomość