Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej z deszczowo-szarego rana. Senna dzisiaj będzie ta aura czuję...
Yousee pytałam mamę o kurację olejową. Stosowała olej rokitnikowy robiąc tzw. tamponadę. Na noc moczyła tampon w tym oleju, aplikowała dowcipnie i tak szła spać. Tylko ostrzegała mnie przed barwą tego oleju: trzeba zabezpieczyć się dodatkowo podpaską, bo rokitnik ma czerwono-rudy kolor i brudzi - czyli prawie jak atak Ridża. Stosowała kurację przez miesiąc i bardzo jej pomogła. (Moja mama jest po wielu operacjach gin. z powodu mięśniaków i guzów, kilka wypalanek i ciągle stany zapalne.)
Mój brzuch jest już spory i skaczeJak się ogarnę porannie, to zrobię świeżutkie foto i wrzucę. Czekam na inne brzuchu, a w moim obecnym stanie zwłaszcza na te nieciążowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 06:37
-
Lauda, dziękuje bardzo. Spróbuje. I te stany zapalne jej odeszły? Jak wygladała poprawa?
Ja zrobiłam testa- ujemny i zaraz swą mordę pokazał wredny Ridż.
Miłego dnia!"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualnyNo więc temat zaczęłam to wrzucam mój bebzol z rana pojedzony musli na mleku i być może już ciążowy, bo nuż tam siedzi gdzieś Sofania
Yousee nie lubię wredny RidżWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 08:28
Basik122, Blondik, Katarzyna87, Vesper, lauda., Morwa lubią tę wiadomość
-
Glupi ridż, niech spada.
Fajny brzuch, niech sie tam ktoś ladnie wgryza.odrobinacheci, Vesper lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za wsparcie, ale ja mam taki bałagan w brzuchu że fasola nie ma prawa tam być."I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Wiem ze masz, ale ridz i tak jest durny.
Mam taka mantrę co się super sprawdza czy hardcorowych dietach. "pomodlić sie " przed posiłkiem: Zanim cos zjesz to chwile pomyśleć czy to ci cos daje, czy jest ci potrzebne i czy nie oddala cie od celu. Dzieki temu z dnia na dzień oddstawilam cukier i ponad pól roku sie trzymałam bez problemu z dieta.
-
Bryyyy!!
Probowalam nadrobic ale poleglam . łajza aleala zistawila na wekend telefon w sluzbowym samochodzie pod firma.. Chyle czola swojemu nieogarnieciu. Przez weekend tak pieknie leczylam endo winiaczem ze dalej mnie glowa boli xdVesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Saxa zrobilam przez sobote porzadki. Mam kilka rzeczy cieplych do oddania. Poprosilam jeszcze mame zeby przejrzala taty szafe. Daj adres to jak juz mama ogarnie to machne Ci paczke
A Ridża nie chcemy !Vesper lubi tę wiadomość
-
Cześć i czołem . Jestem dzisiaj zła , już wiem skąd takie durnowate temperatury mam na wykresie. Mam popsuty termometr! Wstaje rano mierze a tam 36,57 dwa dni wcześniej miałam 36,45 a dla mnie to mega mało . No ale dalej ... po zmierzeniu mówię do męża ,że coś jest nie tak no więc mąż mówi "dawaj termometr idę go zdezynfekować i robimy eksperymenta " i tak zrobiliśmy mąż kazał zmierzyć mi temperaturę jeszcze raz po kilku minutach wiercenia i wstawania a tam 36,52 no mówię ok poszłam zjeść 36,50 poszłam pobiegać 36,51 no huk go jasny strzelił. Cały miesiąc mierzenia na nic
i jeszcze muszę latać teraz za następnym termometrem jakbym miała mało spraw na głowie