Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
lauda. wrote:No to dziewczyno, skoro dostałaś "skierowanko na badanko", to siedź spokojnie, wynikami się póki co nie przejmuj i potomka rób
Po co martwić się wcześniej, jak można nie martwić się wcale - bo każe się, że nie było czym.
bardziej to głask po mordzie duszy niż kubeł zimnej wody, ale zadziałało. GRATIASstaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualny
-
Hej, Morwa
właśnie czytałam, że przy nadczynności takie wychodzą, ale mnie antyTPO wyszło w normie, a Dobra Kobieta zwei wskazała, że raczej jest niedoczynność (niskie FT3, wysoka prolaktyna, wszystko na granicy normy)więc obstawiam te oskrzela, no bo z listy paskudztw, nie ma czego wybrać
saxa, seso jest git majonezstaramy się od września 2015
-
Nie tyle przy nadczynność (zaobserwowałam ją tylko raz u siebie jak byłam w ciąży) jak w ogóle przy chorobach autoimmunologicznych. Nie tylko Hashimoto to choroba autoimmunologiczna niestety, jest ich naprawdę sporo. Ale u Ciebie to może być przyczyną jakaś choroba przebyte wcześniej:) najlepiej to olać na jakiś czas i powtórzyć morfologie za jakiś czas( jej kosz jest niewielki 8 zł u mnie)
wszystko powinno powrócić do normy także nie zawracaj sobie tym teraz głowy i rób dziedzica!
Vesper lubi tę wiadomość
-
kurde, jak dotąd wyniki morfo były wzorowe, ledwo o dziedzicu pomyślałam, a tu zonk
no, nic, trzeba słuchać forumowych ciotek i pytongować na wszelki wypadek. mam nadzieję, że za jakiś czas wszystko wróci do normy.
dzięki, morwa, za komentarzzaciskam kciuki za Namiocisława albo inszą DiscoZygotę
Blondik lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
-
Vesper , a ty już obniżasz czymś tą prolaktyne ? Niepokalanek, bromek?
Co do discozygoty to ciężko stwierdzić kiedy mam testować bo nie wiem kiedy była Alexis i czy w ogóle była :p a to zmusza mnie to tego aby wybrać się do doktorka albo porobić badania hormonów, czyli kasa , kasa ,kasa . Narazie czekam sobie na Ridża jak na dniach nie przyjdzie to sikne na ekskluzywne testy z Rossmanna :pVesper lubi tę wiadomość
-
lauda, jaki śliczny malusi brzusio. no,ale bardziej zazdroszczę figurki i małej zgrabnej dupci
Basik, masz dorodną piłęczkęi świetną bluzkę !
a to mój zwisający gigancik
ps. nieciążowe też prosze mi tu wstawiać <nonono>Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 14:25
Maczek, Morwa, Vesper, Basik122, saxatilia, Baronowa_83, lauda., Emma80, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
Vesper mam jeszcze jedno pytanie ? Ty robiłaś jakiś zestaw badań dla starających się? Jak tak to nie miałaś tam może CRP ?
Edit: pinkne te wasze brzusie! Wszystkie i te ciążowe i przedciążowe :*:*:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 14:40
-
Morwa wrote:Vesper mam jeszcze jedno pytanie ? Ty robiłaś jakiś zestaw badań dla starających się? Jak tak to nie miałaś tam może CRP ?
Edit: pinkne te wasze brzusie! Wszystkie i te ciążowe i przedciążowe :*:*:*
hej, morwa
prolaktynę zrobiłam za radą baronowej. Dorzuciłąm FT3 i FT4, bo z nfz refundują ponoć tylko TSH (a to mi zlecił rodzinny). dzisiaj przyszedł niepokalanek, ale w ziarnach (liczy się?) i teraz nie wiem, czy go jeść czy parzyćkapsułki w drodze
patrzę na ten mój wykaz, i żadnego CRP nie widzę. może rodzinna mi to zleci w środę po obadaniu wyników? jakbym jutro to machnęła, to akurat będzie na wizytę - jest sens?
trzymam kciuki za dwukreskowy sik na testa z rossmana
Blondik, superowy brzucholek!
edit: zrobiłam badania, które zleciła mi rodzinna na wieść o staraniach i dorzuciłam kilka od siebie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 14:47
staramy się od września 2015
-
nick nieaktualny
-
Vesper szkoda ,że nie miałaś przy tamtych wynikach. Ja przewaznie to dorzucam sobie do morfologii aby mieć fajniejszy jej obraz. CRP świadczy o toczącym się w organizmie stanie zapalnym a to ma wpływ na wyniki morfologii , na to ze jedno idzie w górę a inne opada w dół :p czasami nie trzeba chorować jako tako a coś tam jednak w naszym organizmie się dzieje z czym organizm daje sobie radę sam i nie ma czym się wtedy martwić:p
-
Morwa wrote:Vesper szkoda ,że nie miałaś przy tamtych wynikach. Ja przewaznie to dorzucam sobie do morfologii aby mieć fajniejszy jej obraz. CRP świadczy o toczącym się w organizmie stanie zapalnym a to ma wpływ na wyniki morfologii , na to ze jedno idzie w górę a inne opada w dół :p czasami nie trzeba chorować jako tako a coś tam jednak w naszym organizmie się dzieje z czym organizm daje sobie radę sam i nie ma czym się wtedy martwić:p
he, następnym razem będę mądrzejszamyślisz, że jak powiem, że To dzięki morwie, to rodzinna dorzuci mi jeszcze gratis skierowanie na konsultację psychiatryczną?
do dzisiaj nie wiedziałam, że takie badanie w ogóle istniejestaramy się od września 2015
-
Vesper wrote:he, następnym razem będę mądrzejsza
myślisz, że jak powiem, że To dzięki morwie, to rodzinna dorzuci mi jeszcze gratis skierowanie na konsultację psychiatryczną?
do dzisiaj nie wiedziałam, że takie badanie w ogóle istniejekaftanik, pokój bez klamek , fajne dragi ,czyli full serwis :p aaa no i konsultacje psychiatryczne gratis !
Vesper lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Jak nadmienisz, że ode mnie jesteś to odrazu się miejsce w psychiatryku znajdzie
kaftanik, pokój bez klamek , fajne dragi ,czyli full serwis :p aaa no i konsultacje psychiatryczne gratis !
no, a tak to mi chyba wszystkie badania na cztery strony świata zrobią, co nie? to chyba wcale nie jest taki zły interes, jakby się temu dobrze przyjrzećstaramy się od września 2015