Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
MałaMi90 wrote:Hej dziewczyny mnie zaczyna łapać dół. Otóż przeczuwałam że się udało miałam śluz w drugiej fazie cyklu nie było sucho jak mąż chciał to bylo wilgotno, jak nigdy! alee zaczyna mnie coraz bardziej i częściej pobolewać brzuch @ mam mieć 20
Spokojnie często dziewczyny tu piszą ze boli ich jak na @ a są w ciąży często ten ból jest bardzo podobnynatalia000, Sung lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a jak to jest jak sie bierze duphason a okazuje się ze ciąża się nie rozwija?mialyscie taka sytuację?odstawia die od razu czy stopniowo27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2020, 09:57
czarnulka24 lubi tę wiadomość
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
przedszkolanka:) wrote:Iwwk jak u Ciebie?
Czarnulka spokojnie,bol @ a ból w ciąźy to to samo..
Najmłodsza a Ty po owu juź?
U mnie się zaczęło..od ok.16 plamie,blado róźowa krew.
Tak, mam dzisiaj jakoś 5 dpo02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy myślicie,że coś jeszcze z tego będzie? Owulacja potwierdzona wynikiem progesteronu w 22 dc wyniósł 19.18ng/ml...test robiony 10 dni po owulacji i 13 dni po owulacji - testy negatywne...pewnie już niebawem okres...Ale od nowego cyklu drugie podejście do stymulacji...pierwsze zakończyło się w czerwcu-ciąża biochemiczna i torbiel 7cm która już się wchłonęła...7 dc byłam u lekarza,powiedział że mam jeden prawidłowy dojrzewający pęcherzyk...prosze zerknijcie na wykres :*
BeataW.
Poważnie zaczęliśmy myśleć o byciu rodzicami w październiku 2017 r. Biorę bromergon,na hiperprolaktynemie czynnościową,pierwszy cykl stymulowany w maju-ciąża biochemiczna... -
nick nieaktualnyNulqa wrote:O rany przeszłaś swoje...
Bardzo mi przykro...
Teraz się w takim razie zastanawiam, ile dpo potrzebuje taka cp, żeby uaktywnic te wlasnie najgorsze bóle.. Ty tu miałaś 10dpo, i potem 3 dni po @
Ja jestem 18 dpo, i 1 dpo @ i się zastanaiwam, czy jak jest cp, to czy ona moze nawet do 7/8 tc przetrwac, czy ona raczej na poczatku 4/5 tc juz mocno daje o sobie znac wlasnie bolami itd ... ech
Niestety można i długo... W Uk (tu chyba mamy trochę mam) i Stanach nie robią tak jak u nas wczesnych usg, więc niektóre kobiety chodzą i do parunastu tygodni...
Jestem na jednym z międzynarodowych for i np jest tam teraz historia, którą wszystkie żyjemy. Jest kobieta, która ma chyba 4 dzieci, ale chce jeszcze. Ale nie może, bo roni. Jest po 7 czy 8 poronieniach. Amerykanki nie są takie zaradne jak my i wierzą, że lekarz zbadał wszystko co trzeba.
No i ona zaszła w ciążę znowu. W 8 tygodniu zaczęła plamić i czuć bóle okresowe. Lekarka kazała czekać! Ale jest tydzień 10 a jej test wyszedł dwie grube krechy nadal. I nadal nikt jej nie zrobił usg! Spokojnie ma przyjść w poniedziałek. Masakra! Bo to może przecież być cp...
Czarnulka, no masz objawy... szkoda, ze bety nie możesz...
MałaMi, ale objawy ciąży są jak objawy okresu
A propos mój nie przyszedł. A wieczorami, tak jak wczoraj czuję piersi i niedobrze mi i bole podbrzusze. Już bym wolała, żeby przyszedł... sprawdziłam sobie, ze w 1 cp temperatura mi gwałtownie spadła 2 dni przed plamieniami, a potem wzrosła do poprzedniego poziomu. No to sobie poschizuję, a co
Przedszkolanka ;( oby spokojnie poszło...czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Ja dziś panikę tez złapałam bo odstawiłam dupka o myśli kurde a może jednak później zagnieżdżenie itd ale z drugiej strony test 13dpo negatyw zero objawów implementacji i ciąży wiec to takie trochę oszukiwanie siebie
Sung właśnie myślałam ze dziś tez testowałas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 21:09
-
Przeglądałam kilka wykresów i widziałam,że np. Dziewczyny robiły test 13dpo i był negatywny A np. 14 lub 15dpo pozytywny...kurde skomplikowane to wszystko...mam nadzieję,że druga stymulacja będzie szczęśliwa...A myślałam,że obędzie się bez leków...czekam na @ dziś 27 dc...BeataW.
Poważnie zaczęliśmy myśleć o byciu rodzicami w październiku 2017 r. Biorę bromergon,na hiperprolaktynemie czynnościową,pierwszy cykl stymulowany w maju-ciąża biochemiczna... -
A ja wam powiem,oprócz piersi w ogóle nie czuje się w ciąży... Żadnych mdłości, wymiotów, wrażliwości na zapachy. Czasem tylko brzuch boli ale nie jest jakiś nieznośny. W pierwszej ciąży od pierwszych dni czułam się w ciąży awet zanim test zrobiłam. Wymioty, mdłości, przeszkadzał mi zapach Red Bulla i papierosów. Wymiotowalam 10-14 razy dziennie. W 13 tc do szpitala bo Wymiotowalam co 5 min z zegarkiem w ręku, najpierw treścią żołądka, potem już żółcia a na koniec krwią. Odwodnilam się...
W tamtej ciąży straconej do 11 tc też nie miałam takich objawów, ani razu nie Wymiotowalam, nie mdlilo mnie, tylko ból piersi i brzucha. Od 27dpo zaczęłam plamic i teraz już odliczam że strachem... Dziś 21 dpo... Jutro idę na bete i progesteron sprawdzę bo się boję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 21:32
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Dziewczyny zaczęłam sie czuć źle, brzucha mnie zaczyna bolec okresowo założę sie ze dzis lub jutro przyjdzie @ ..do tego te testy dzis prawie niewidoczne.. podejrzewam ze to biochemiczna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 21:39
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualnyKochane! Jutro z samego rana jadę na betę. Trzymajcie kciuki, żeby była dodatnia. :* Ja za was trzymam kciuki żeby były jak najszybciej tłuściutkie || . U mnie jeszcze taka słabiutka ta druga kreska ale na szczęście widoczna gołym okiem także jest nadzieja. Cztery dni pod rząd widoczne dwie kreseczki i to coraz mocniej, dzisiaj zrobiłam z innej firmy więc raczej nie mogą się mylić choć różnie to bywa.
Iga66, Izaw, Nona, Sung lubią tę wiadomość
-
Beata póki nie ma okresu szansa jest. Ja też już myslałam, ze nic z tego i dopiero w 15dpo wyszedł mi pozytywny test, ale to i tak ledwo ledwo. Dziś powtórzyłam i jest trochę lepiej, ale i tak słabo widać tę drugą kreskę. Tak więc nie sugeruj się, że ktoś miał już pozytyw 10dpo. Może u Ciebie do implantacji dojść później niż u kogoś innego A jedna z dziewczyn pisała, że lekarz powiedział, że testy apteczne to strata pieniędzy i że je to można robić na pamiątkę po pozytywnej becie, bo nie opłaca się tracić kasy na testy Także głowa do góry tak długo jak @ nie przychodzi tak długo masz szansę na pozytyw
-
BeataW. wrote:Dziewczyny czy myślicie,że coś jeszcze z tego będzie? Owulacja potwierdzona wynikiem progesteronu w 22 dc wyniósł 19.18ng/ml...test robiony 10 dni po owulacji i 13 dni po owulacji - testy negatywne...pewnie już niebawem okres...Ale od nowego cyklu drugie podejście do stymulacji...pierwsze zakończyło się w czerwcu-ciąża biochemiczna i torbiel 7cm która już się wchłonęła...7 dc byłam u lekarza,powiedział że mam jeden prawidłowy dojrzewający pęcherzyk...prosze zerknijcie na wykres :*
Wykres wyglada obiecująco.
Ja mam 27-28 dni cykle i w obu poprzednich ciążach dzien po terminie @ test był biały, wiec ...
Jak to dziewczyny mówią , póki nie ma @ to jest nadzieja.natalia000 lubi tę wiadomość
-
almond97 wrote:Kochane! Jutro z samego rana jadę na betę. Trzymajcie kciuki, żeby była dodatnia. :* Ja za was trzymam kciuki żeby były jak najszybciej tłuściutkie || . U mnie jeszcze taka słabiutka ta druga kreska ale na szczęście widoczna gołym okiem także jest nadzieja. Cztery dni pod rząd widoczne dwie kreseczki i to coraz mocniej, dzisiaj zrobiłam z innej firmy więc raczej nie mogą się mylić choć różnie to bywa.
Trzymam - powodzenia:)
Przyznam się wam że od wielu miesięcy dwie czynności jakie robie rano o 6.00 to:
- mierzenie temperatury
- sprawdzanie kto na forum wstawił pozytywny test
Uwielbiam oglądać testy z dwiema kreseczkami to już obsesja hihihiIzaw, Ariette1983 lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanka trzymaj się. Na pewno jak już co do czego przyszło to jest to dla Ciebie trudne, ale wiele dziewczyn mówiło że w kolejnym cyklu po cb zachodziły w upragnioną ciążę. Oby dla Ciebie kolejny cykl okazał się szczęśliwy.
I trzymam kciuki za dziewczyny testujące jutro Menka mam nadzieję że u Ciebie też wszystko dobrze wyjdzieprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
27 lat
9cs