Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnulka24 wrote:Powtorze jeszcze później testa ale wątpię zeby był wadliwy ..ale czy mozliwe żeby przedwczoraj test byl jyz mocno pozytywny a dzis kreska ledwo widoczna? Chyba 4 testy nie mogły kłamać ?
To test z przed wczoraj
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5006ed1fba83.jpg
A to dzień wcześniej niz ten u gory
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/36cc7abd48ca.jpg
Zrób rano ten sam test co wczoraj i wtedy bedzie bardziej miarodajne, a najlepiej oczywiście bete:)
Trzymam kciuki bo kreska jest Oki -
kozgo wrote:Sung czuje dokładnie się tak samo a muszę dziś jechać do rodziny męża ;/
-
Iga66 wrote:To są testy rożnych firm, nie stresuj się bo wszystko napewno jest ok.
Zrób rano ten sam test co wczoraj i wtedy bedzie bardziej miarodajne, a najlepiej oczywiście bete:)
Trzymam kciuki bo kreska jest OkiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 10:15
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Meggs wrote:Jestem z Wam. Zaszyłam się w łózku i płacze. Temp spada, brunatne plamienie więc wiadomo kto jutro przyjdzie. Do tego kłotnia z mezem i usłyszałam że i dobrze mi tak.
Kołderka, dobra kawka i troche snu są dobre na taki dzień.
A potem do ludzi żeby nie myśleć.
Mi pomaga myśl że skoro nie wyszło i tym razem to poprostu ktos na gorze tak chciał i natura sama wie co robi.
Lepsza selekcja naturalna na poczatku niż przykre rozczarowanie będąc już w którymś tygodniu ciazy:(
A tam na górze ktos dba o to abyśmy miały zdrowe dzieci i spokojna ciąże...
Głowa do góryMeggs lubi tę wiadomość
-
MaryJane tak, planuję jutro ewentualne we wtorek betę. Dziś jest 4 dzień po spodziewanej miesiączce. Wydaje mi się, że stosunkowo późno się pojawił pozytyw wczoraj kreska była jeszcze mniej widoczna, ale i test był mniej czuły.
MaryJane doczytałam, że też dziś zatestowalas również gratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 10:29
-
Czy mogłaby mi któraś z Was powiedzieć, czy są jakiekolwiek objawy ciąży pozamacicznej?
W necie czytałam, ale nie chce już, Wolę zapytać, kto przeszedł przez to...
Są w ogole jakieś objawy?
Mnie boli momentami podbrzusze, czasem jajniki, a czasem jak zrobie gwałtowny ruch to tak jakby ktoś mocno pociagnął za linkę w środku i mocno trzymał.. Siedziałam i trzymałam się za brzuch jeszcze z 5 minut, bo tak bolało.. nie wiem, co to, boję się, że jednak nie jest dobrze ..
Jutro beta ... -
Nulqa wrote:Czy mogłaby mi któraś z Was powiedzieć, czy są jakiekolwiek objawy ciąży pozamacicznej?
Mnie boli momentami podbrzusze, czasem jajniki, a czasem jak zrobie gwałtowny ruch to tak jakby ktoś mocno pociagnął za linkę w środku i mocno trzymał.. Siedziałam i trzymałam się za brzuch jeszcze z 5 minut, bo tak bolało.. nie wiem, co to, boję się, że jednak nie jest dobrze ..
Jutro beta ...27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Nulqa wrote:Czy mogłaby mi któraś z Was powiedzieć, czy są jakiekolwiek objawy ciąży pozamacicznej?
Jutro beta ...
Objawy mogą byc charakterystyczne np. Bol jajnika,brazowe plamienia, ból barka , oslabienia lub typowe dla ciazy normalnej .Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 10:36
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Nulqa mnie też przeszły myśli o pozamacicznej jak zaczęłam plamić, internet dodatkowo nie pomaga,ale chyba nie ma co się nakręcać, bo pewnie u każdej objawy mogą sugerować coś innego. Najlepiej skonsultuj obawy z lekarzem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 10:37
-
Goldfinch26 wrote:Myślę że tako dół dopadal każda z nas starajacych się. To chyba nieuniknione. Ale w koncu każdej udaje się prędzej czy później zafasolkowac i urodzić piękne zdrowe dziecko i chyba to powinno być taka motywacja. Latwo się mówi, wiem. Sama należę do pesymistek i juz plakalam mężowi że na pewno nam się nie uda, na pewno lata starań przed nami a on tylko kręcił głową. Powiem Wam że nawet Teraz jestem w ciąży jest to Sam początek ale jakoś nie umiem się cieszyć tak do końca jak gdyby ktoś miał mi to za chwilę odebrać. Taka chyba moja natura. Mąż oczywiście nie rozumie i krzyczy na mnie - chyba słusznie
-
czarnulka24 wrote:W szpitalu lezala ze mna dziewczyna z poza maciczna mowila tylko ze hormon jej strasznie szybko rósł a na usg nie bylo nic widać
Objawy mogą byc charakterystyczne np. Bol jajnika,brazowe plamienia, ból barka , oslabienia lub typowe dla ciazy normalnej .
nO NIc jestem umówiona na za 3 tyg. do lekarza..
Ja się czuję dziś jak chora.. bolą mnie węzły chłonne, opryszczka, ból gardła .. -
Nulqa wrote:Czyli jakbym chciała, to można podpiąć pod wszystko.. i zawsze wyjdzie cp
nO NIc jestem umówiona na za 3 tyg. do lekarza..
Ja się czuję dziś jak chora.. bolą mnie węzły chłonne, opryszczka, ból gardła ..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
MaryJane wrote:Natalia, gratulacje! Jutro lecisz na betę? Który to dzień po spodziewanej @?
Czarnulka, odradzam robić te testy, moja kumpela tak robiła i wpadała w paranoję. Tez mieszka za granicą, w Anglii, i nie miała jak potwierdzić, za 4 tygodnie rodzi a w 7 tygodniu przestały w ogóle jej testy wychodzić a czekali na dziecko ponad 2 lata, bo jej mąż miał prawie zerowe szanse, a jednak wszystko możliwe
Porównując moją betę do waszych też się cudów nie spodziewam, jest kilkakrotnie niższa niż wasza przykre to, czekam jeszcze ale więcej nie zrobię tak wcześnie żadnego testu!
i dużo z Was robi testy owulacyjne, powiem tylko ze mi przez pół roku wychodziły negatywne, stwierdziłam, że faktycznie chyba nie mam tej owulacji a tu baach!
nawet jeśli się nie utrzyma to wiem już, że da się naturalnie. Biorę narazie duphaston, i czekam do czwartku na wizytę u lekarza z decyzją co dalej.
a ciążowy test pozytywny i to bladzioch mega z moczu wyszedł mi dopiero dzisiaj rano, czyli w 29 dniu cyklu, gdzie beta 2 dni temu wyszła 60 coś
A objawy jakieś miałaś ? A ile dpo jesteś ? -
Jutro beta ...
Na izbie mnie zbadali, ale w związku z tym, że nie było widać pęcherzyka zostawili mnie na obserwacji. Beta przyrastala prawidłowo, ale mimo wszystko pęcherzyka dalej nie było widać i podali mi metotrexat na oczyszczenie.Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
czarnulka24 wrote:Dzis prawie nie widoczna , zdj nie dodaje bo i tak nic nie zobaczycir na zdj te testy co dodalam sa z przed wczoraj
Czarnulka w piątek byłam u gina i jedno z moich pyta było czy po tych 10 dniach brania dupka mam zrobić test z apteki czy iść na betę na co on odpowiedział bardzo prosto "a po co wogolr robić te testy z apteki?! Koszt prawie taki sam jak beta a jednak ten drugi wiarygodiejszy i nie pozostawia złudzeń. Jak pani chce na pamiątkę to jak już będzie potwierdzona ciąża to wtedy sobie zrobić ten apteczne. Generalnie jego zdaniem te testy to jakaś lipa
Wiec niczym się nie przejmuj i jak tylko masz taką możliwość to zrób betę będziesz spokojniejsza