Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Prolaktyna oczywiście na czczo, co najmniej dzień bez stresów, sexu, wysiłku, na lekkiej diecie?
Bo jak nie to wynik jest ok pojedyncze badanie nic nie da, zwłaszcza w sytuacji gdy mamy zaburzony pomiar.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Isaura81 wrote:Prolaktyna oczywiście na czczo, co najmniej dzień bez stresów, sexu, wysiłku, na lekkiej diecie?
Bo jak nie to wynik jest ok pojedyncze badanie nic nie da, zwłaszcza w sytuacji gdy mamy zaburzony pomiar.
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
przedszkolanka:) wrote:U mnie na czczo,bez sexu, z wysilku to sprzatałam troche,diety pilnuje,wysiłku fizycznego dobę bez 5.65 bardzo nisko ale chyba lepiej niz za duzo?
W ogóle wyniki masz super
Hehe ja na prolaktyne poszłam po dwudniowym malowaniu mieszkania gdzie się urobiłam jak nie wiemprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMenka888 wrote:wszystko robiłam wg zaleceń czyli zero seksu, stresu i wysiłku, wyspałam się i byłam na czczo. Poszłam zbadać bo pierwszy raz od owulacji boją mnie piersi, do tej pory zaczynały boleć tydzień przed @.
taka jesli nie to bym powtorzyla badania
Dziewczyny a z innej beczki o ktorej nalezy mierzyc temperature??Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 16:08
-
Meggs wrote:Pewnie, że lepiej!
W ogóle wyniki masz super
Hehe ja na prolaktyne poszłam po dwudniowym malowaniu mieszkania gdzie się urobiłam jak nie wiem
Żeby tylko z nich coś bylo to by bylo super :p ale w moim przypadku z takim długim cyklem to radość,ze w ogóle owu byla
Mika ja mierzę o 6Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 16:26
-
nick nieaktualnyIga na telefonie nic nie widzę, ale trzymam kciuki!
U mnie na 99% owu dziś. Jajnik (prawy hurra!) boli. Testy owu już negatywne.
Jak nie dziś to jutro. Nie mam siły na sex. Zatoki zawalone... zobaczymy.
Znowu mi się około dziecięco śniło. Czekałam w szpitalu na poród i myślałam sobie jaką fajną datę urodzin będzie dziecko miało: 13.13.
Biorąc pod uwagę to, że a. Nie będę rodziła naturalnie i b. Nie ma 13 miesięcy, to może los mi mówi co myśli o moich staraniach...przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Mika88 wrote:To koniecznie zbadaj ta prolaktyne ktory u Ciebie dc?
-
Mika88 wrote:A ma ktos normy tej prolaktyny ?
-
Sung wrote:Iga na telefonie nic nie widzę, ale trzymam kciuki!
Znowu mi się około dziecięco śniło. Czekałam w szpitalu na poród i myślałam sobie jaką fajną datę urodzin będzie dziecko miało: 13.13.
Biorąc pod uwagę to, że a. Nie będę rodziła naturalnie i b. Nie ma 13 miesięcy, to może los mi mówi co myśli o moich staraniach...
Sung ponoć sny o dzieciach zwiastują przypływ pieniążków Mi się to często sprawdzało, ale nie wiem ile w tym wkrętek było Od dwóch dni też mi się śni coś z ciążą związanego albo małe dziecko, niedługo wypłata może dlatego -
nick nieaktualny
-
W poniedziałek zrobię powtórkę, zobaczymy jakie będą wyniki. Trochę się zmartwilam, bo progesteron tak jakby wskazuję, że ovu była ale wzrost prolaktyny blokuje proga. Żeby zaraz nie było cb...
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Sung wrote:Iga na telefonie nic nie widzę, ale trzymam kciuki!
Biorąc pod uwagę to, że a. Nie będę rodziła naturalnie i b. Nie ma 13 miesięcy, to może los mi mówi co myśli o moich staraniach...
13 fajna data moze i spłodzicie 13tego
-
Menka888 wrote:W poniedziałek zrobię powtórkę, zobaczymy jakie będą wyniki. Trochę się zmartwilam, bo progesteron tak jakby wskazuję, że ovu była ale wzrost prolaktyny blokuje proga. Żeby zaraz nie było cb...
W razie W niepokalanek zbija a wspomaga progesteron -
przedszkolanka:) wrote:Przez pól roku po odstawieniu kp miałam 28- 30 dni. Od 2 miesięcy znowu swoje "normalne " 42 dni..dlatego w 21dc miałam estradiol 60 a progesteron 0.2.