Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Aduszka83 wrote:Beta z dziś 132
-
nick nieaktualny
-
Mika88 wrote:Aduszka gratuluje czy moglabys sie z nami podzielic objawami :* piersi Cie bolaly jaki sluz klucia mdlosci
Zapraszam pod wykres. Nic poza tym co zaznaczone mi nie dolegało.
Zawsze mnie piersi zaraz po ovu bolały a tym razem nic do tej pory nie bola. Bardziej widać żyły ale nie bolą....marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
Aduszka83 wrote:Zapraszam pod wykres. Nic poza tym co zaznaczone mi nie dolegało.
Zawsze mnie piersi zaraz po ovu bolały a tym razem nic do tej pory nie bola. Bardziej widać żyły ale nie bolą.
A czy badania w 7dc robilas moze?
I jeszcze mam pytanie,bo widzę wzdęcia,od ktorego dnia je zauważyłaś? Bo mnie męczą tez -
Cześć, możecie mi wpisać @
Powiedzcie mi jakie są koszty badania nasienia oraz z kim konsultuje się wyniki?
Jak w ogóle wyglada to badanie?
Iiii....nie poddaje się, proszę o wpisanie mnie na 30 września!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
nick nieaktualnyMajaaa wrote:Cześć, możecie mi wpisać @
Powiedzcie mi jakie są koszty badania nasienia oraz z kim konsultuje się wyniki?
Iiii....nie poddaje się, proszę o wpisanie mnie na 30 września!Majaaa lubi tę wiadomość
-
Majaaa wrote:Cześć, możecie mi wpisać @
Iiii....nie poddaje się, proszę o wpisanie mnie na 30 września!
Ja pokazywałam u gina ale u nas wszystko.ok bylo. A mąż to do urologa chyba? Mój miał żylaki to tam konsultował. Kwoty nie pamietam. A badanie no musi mąż sobie poradzic
To jeszcze szansa na wrzesienMajaaa lubi tę wiadomość
-
Wiecie co mnie najbardziej wkurza? To, ze według lekarzy, wszystko jest Ok. Nie zlecając żadnych badań, stwierdzają, ze wszystko jest w porządku. „Proszę wracać do domu i się strać, 200zl płatność karta czy gotówką?”- stali tekst, kilku i których byłam w ostatnich miesiacach. Nie lubię siedzieć bezczynnie. Uważam, ze jeśli przy córce zaszłam bez problemów, a teraz mam na swoim koncie puste jajo płodowe i długie starania, to gdzieś musi być przyczynia. Przeraża mnie, ze diagnostyka poronień odbywa się dopiero po trzech stratach! Nie wyobrażam sobie tego. Tyle kobiet, a wśród nich ja, jest pozostawionych samych sobie. I albo się uda albo nie. Wkurza mnie to! I hormony buzują także Sorki, musiałam się wyżalić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 20:59
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
nick nieaktualnyMajaaa wrote:Wiecie co mnie najbardziej wkurza? To, ze według lekarzy, wszystko jest Ok. Nie zlecając żadnych badań, stwierdzają, ze wszystko jest w porządku. „Proszę wracać do domu i się strać, 200zl płatność karta czy gotówką?”- stali tekst, kilku i których byłam w ostatnich miesiacach. Nie lubię siedzieć bezczynnie. Uważam, ze jeśli przy córce zaszłam bez problemów, a teraz mam na swoim koncie puste jajo płodowe i długie starania, to gdzieś musi być przyczynia. Przeraża mnie, ze diagnostyka poronień odbywa się dopiero po trzech stratach! Nie wyobrażam sobie tego. Tyle kobiet, a wśród nich ja, jest pozostawionych samych sobie. I albo się uda albo nie. Wkurza mnie to! I hormony buzują także Sorki, musiałam się wyżalić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 21:03
Majaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanka, owulację najlepiej potwierdza ciąża a tak na serio to fakt - śluz i dwufazowość wykresu, skok o min. 0,3 st (6 niższych temperatur pod rząd i później 3 wyższe pod rząd). Niestety czytałam też, że przy niepękających jajeczkach są identyczne objawy a nawet wyniki progesteronu są w drugiej fazie cyklu podwyzszone. Ale taką ewentualnosć sprawdza się dopiero, gdy dlugo nie ma ciąży.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość