Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Tak,możliwe że na owu
U mnie skok znowu 0.4st.i bol na @.
A jak mnie pożarly komary wczoraj wrr. Ide ćwiczyć :pSynek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
nick nieaktualnyEwelina92 wrote:Widzę, że temp u Ciebie spada i skacze w górę jak u mnie u mnie dzisiaj 37 st. To już 15 dzień wysokich temperatur. Nie wiem, co jest nie halo, co powoduje, że ta druga faza cyklu mi się wydłuża. Wcześniej miałam zawsze 11 dni wyższych i 12 dnia okres. Po prostu masakra...
-
Dziewczyny faktycznie coś ten sierpień nam pomieszał w cyklach
U mnie tez zawsze jak w zegarku do 10dpo wyższe temp a 11-12dpo duzy spadek i @. A w tum cyklu temperatury cały czas w okolicy 37st.
Oczywiście u mnie test negatywny:( wiec ma bete tez nie idę
Martwię sie ze te temperatury to moze byc zwiastun stanu zapalnego po HSG
Idę do gina w środę.
I kolejny miesiąc w plecy -
przedszkolanka:) wrote:Iga może owu byla dzien dwa pozniej a wtedy to na pewno za szybko na test
Juz sie nie nakręcam tylko czekam na @. Poza tym zaczyna mnie bolec brzuch jak ma @ wiec chyba juz wszystko jasne...
-
nick nieaktualnyIga66 wrote:Miałam monitoring usg wiec owu mogła byc ewentualnie jeden dzien pózniej.
Juz sie nie nakręcam tylko czekam na @. Poza tym zaczyna mnie bolec brzuch jak ma @ wiec chyba juz wszystko jasne... -
Mika88 wrote:Nie lubie moze jakis cien na tym tescie jest??
Niestety nic nie ma
Dodatków wróciłam teraz z łazienki a na wkładce delikatnie brązowy śluz z jakimiś pasmami wiec albo @ sie rozkręci albo faktycznie choróbsko , ech
Powodzenia dziewczynki we wrześniu. Jak dobrze pójdzie to pod koniec września znowu testuje z Wami -
A u mnie dalej brak skoku. Choć ja temperatury mierzę po łebkach, ale skok myślę, że jakiś bym odnotowała.
A już myślałam, że będzie skok , bo mąż do mnie dziś w nocy mówi , że ja to chyba mam gorączkę, a tu nic. Także owu pewnie nie było. -
nick nieaktualnyIga66 wrote:Niestety nic nie ma
Dodatków wróciłam teraz z łazienki a na wkładce delikatnie brązowy śluz z jakimiś pasmami wiec albo @ sie rozkręci albo faktycznie choróbsko , ech
Powodzenia dziewczynki we wrześniu. Jak dobrze pójdzie to pod koniec września znowu testuje z Wami -
przedszkolanka:) wrote:Ewelina nie wiem czemu tak skacze ale nie raz nie śpie,nie raz mala wstaje siku w nocy pkus wakacje w tym cyklu ;pólmaraton i przez to.
A moja fl z owu niby krotka..
Myślę, że coś z tego Twojego cyklu będzie -
nick nieaktualnyIga66 wrote:Niestety nic nie ma
Powodzenia dziewczynki we wrześniu. Jak dobrze pójdzie to pod koniec września znowu testuje z WamiIga66 lubi tę wiadomość
-
Mika88 wrote:Iga jesli Ty dostaniesz @ przy takim wykresie i serduszkowaniu to ja Ci powiem ze o kij z tymi pomiarami ze juz nie uwierze w temperature...
-
nick nieaktualnyMika88 wrote:Iga jesli Ty dostaniesz @ przy takim wykresie i serduszkowaniu to ja Ci powiem ze o kij z tymi pomiarami ze juz nie uwierze w temperature...
-
nick nieaktualny
-
Iga to pozostaje czekać i tak.
Co do temperatury to ja tak pol na pół podchodzę bo wczoraj np.mierzylam dwoma termometrami i jeden miał 36.7 a drugi 36.5 .
Makalotia kracz mi wiecej
A skok będzie,ma 3-4 dni. Wiem jak ja na to czekałam.
Isia ja o 6 mierze,córcia wstaje i ja dalej odpływam a mąż jej sniadanie ogarnia haha ale ja śpioch jestem a moja Pola tyle bo ile,byle nie za dlugo ;pIsia1986 lubi tę wiadomość
-
Mika88 wrote:Ja duzo wykresow przekrzalam i one wszystkie sa podobne blee i te z @ i te z ciaza niestety zastanawiam sie czy to ma sens obserwowac tak
Nie raz piekne wykresy mają @ a te skaczące bez owu ciaże- wczoraj do północy przeglądałam
Edit: nażarłam się po ćwiczeniach pieczonego pasztetu (wieki nie jadlam bo dieta ;p) i mnie za karę mdliWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 10:32
-
przedszkolanka:) wrote:Owu marnować nie można!
Jej,ja pamiętam jak dostalam pierwszy cykl stymulacji a mój mąż akurat przed owu miał zabieg żylaków(na jądrach) i miesiac bez serduch- dodam że 3 tyg.pozniej test byl pozytywny a żekomo byl bezpłodny w tym czasie.
O wooow no i jak to możliwe? Hehe jak ma byc to będzie