Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Isia1986 wrote:Dziewczyny a jak jest z testami owu ? Tzn jak pojawia sie druga ale bledsza kreska to wiadomo ze test negatywny ale czy oznacza to wzrost lh i należy byc czujnym ? Tzn ze jest bliżej biz dalej ? Czy w ogóle sie tym nie sugerować ? Dzieki z gory
U mnie sprawdzają sie idealnie testy z domowego laboratorium, zamawiam na apteka melissa po 14zl za 7szt.
Te z Allegro masakra nic nie pokazują
Generalnie sprawdzam od 12dc i jest faktycznie bledsza a przed sama owu 13dc ciemniejsza niż kontrolna i tzn ze za 24-36h bedzie owu
Miałam to potwierdzane juz wielokrotnie monitoringiem usg i sie zgadzaIsia1986 lubi tę wiadomość
-
Mika88 wrote:Ja duzo wykresow przekrzalam i one wszystkie sa podobne blee i te z @ i te z ciaza niestety zastanawiam sie czy to ma sens obserwowac tak
-
Cześć dziewczyny, jeśli można to chciałabym dołączyć do wątku:) i prosze o wpisanie na 22.09.2018. To nasz 7 cykl starań. Cały czas niezmiernie wierzymy że tym razem się uda
Nona lubi tę wiadomość
Listopad 2018 - 11 tydzień - poronienie - zabieg
1 stycznia 2019 - II kreski na teście - czekam na pierwszą wizytę u ginekologa -
nick nieaktualny
-
Witam serdecznie dziewczyny
Życzę powodzenia we wrześniu! I zostawiam świeże 8 tygodniowe wiruski
&€&&&&&@@@@(@:&:!:!:!.&:&/€/@:&;€;&;@:@/&/€:€,,&:&:!&:&@::@/@/@:@;&:&&@@@/-„”””£|¥|¥~£\¥\¥}*#*]!\$|£{£{!~~££~~<~<<~%%%%%%%%%••¥£****++=+\]\#######przedszkolanka:), Niezapominajka2, Mika88 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Paulii wrote:Cześć dziewczyny, jeśli można to chciałabym dołączyć do wątku:) i prosze o wpisanie na 22.09.2018. To nasz 7 cykl starań. Cały czas niezmiernie wierzymy że tym razem się uda
-
przedszkolanka:) wrote:Niezapominajka bo jak się nie stara to sie nie zwraca na nic uwagi a tak to na byle pierdołę..
Ja to teraz mam rozkminę czy w ogóle liczyć na coś w tym cyklu, czy lepiej w ogóle o tym nie myśleć. Juz jestem zestresowana przed ślubem, cały czas o nim myślę, to chyba nie są sprzyjające warunki do zapłodnienia -
Witam wszystkie wrześniowe staraczki
Sierpień zakończył się zbyt małą ilością , więc mam nadzieję, że ten miesiąc będzie Wasz Nawet dobrze się zaczął
Zostawiam Wam mnóstwo wirusków-11t2d wg om, lub 11t6d wg usg
^$¥×₩×¥÷&$(÷₩₩@!(×&_=%/*₩/₩@(!&×%×/@¥$)#)×&_@_$¥%₩÷(×^@_#$¥₩÷)×*@^#£$₩×)@*#^&#₩@)@)&$€%_#&×(@₩@^+%%@¥$^¥%*÷Niezapominajka2, przedszkolanka:), kozgo, Mika88, OlivkowaMama lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
nick nieaktualnyNiezapominajka2 wrote:W wykresach chodzi przede wszystkim o to, by z bardzo dużym prawdopodobieństwem potwierdzić, że była owulacja i kiedy dokładnie. A to, czy z tego ciąża będzie czy nie, to jest niestety niemożliwe do ustalenia. Różne spadki i wzrosty temperatury zdarzają się zarówno w ciąży jak i bez niej. Jak kiedyś prowadziłam wykresy bez starań, wiedziałam dokładnie kiedy będzie @, budziłam się, temperatura była o jakieś 0,4 stopnia niższa niż poprzedniego dnia i za kilka godzin pojawiało się krwawienie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 19:37
-
Kozgo działaj i czekamy na efekty za 2 tyg.
Ja za to pożarłam pół paczki piegusków,zagryzłam parówką, orzechem brazylijskim i chlebem. Po czym przeżarta dostalam zadyszki przy ścieleniu lózka ;p Pms jak nic ;p ale chyba mnie coś rozbiera buuu -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Kozgo działaj i czekamy na efekty za 2 tyg.
Ja za to pożarłam pół paczki piegusków,zagryzłam parówką, orzechem brazylijskim i chlebem. Po czym przeżarta dostalam zadyszki przy ścieleniu lózka ;p Pms jak nic ;p ale chyba mnie coś rozbiera buuu -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Kochana,to mój przedokresowy objaw zawsze..zwlaszcza na diecie mam takie napady ;p pilnuje caly tydzień a pozniej cheat day i pożeram wszystko
-
Cześć!
Chciałabym z Wami potestować kilka słów o mnie: 26lat, 2 lata po ślubie, 8cs, 1 cykl na clo, drugi monitorowany, Hashimoto i niedoczynność plus IO. Przez ponad 8 lat brałam tabletki anty. Narazie po trochu się diagnozuję, czekam też na efekty brania metforminy na cykle, dopiero dwa ostatnie cykle endometrium miało więcej niż 5mm w II fazie. Zaczęłam brać dong quai i q10, jak narazie widzę wymierne efekty do zbadania na tapecie mam w tym cyklu prolaktynę i proga w 7dpo plus sprawdzająco TSH i ft4 bo dawno nie badałam. Najbliższy monitoring mam 4 września, więc wtedy będzie wiadomo czy owu była czy nie.
Na testowanie chciałabym się wpisać na 17.09 (ale znając siebie zacznę sikać od 12/13 ), wtedy mam termin @, ale to też się może zmienić, zależy od terminu owu
Trzymam kciuki za Was Dziewczyny!Mika88, Niezapominajka2, OlivkowaMama, patuniek86, Sung lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻