Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Sung jak była owu to jutro myślę coś powinno oznaczyc,ale nie znam tego programu
Megs według mnie też pozytyw
Niezapominajka dokładnie to samo myślałam jak je robilam;p ale uczucia do tego na ciążowym nie da się porównać hihi
Nona a jak tam sie czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 19:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2020, 09:56
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
makalotia wrote:Miałam te same. Miałam z nimi problem bo ta testowa cieńsza. Ale uznałam za pozytyw , bo jak patrzę na zdjęcia to one tak mają
-
Iwona27091991 wrote:Dziewczyny u mnie dziś @. Ten cykl był wyjątkowo krótki, tylko 23 dni. Ale @ w 14 dniu po owulacji więc chyba ok. Moja średnia cykli to 26-27 dni. Także na 27 września proszę znowu o wpisanie na listę. To będą moje urodziny. Na razie się żegnam, szczesciarom gratuluję, za resztę trzymam kciuki i do zobaczenia pod koniec września.
Lubię za to,że wrócisz, za @ nie -
nick nieaktualny
-
U mnie owulacja była w tym cyklu 24 dc, a dzisiaj jestem 13 dpo. Przedwczoraj miałam małą kropkę krwi przy badaniu szyjki, ale dosłownie jak główka od szpilki. Wczoraj spokój, tylko brzuch bolał po przemęczeniu tańcem, a jak odpoczęłam to spokój. Cyce bolą, a że dzisiaj była wielka chęć na to poszaleliśmy. Doznania jak w poprzedniej ciąży, więc mam nadzieję, że implantacja...
Ogólnie to u mnie z cyklami zawirowanie. Po CLO, jak mam owulację, to ostatni cykl 30 dni, ale już 11 dpo pojawiło się plamienie, mimo że dupka nie odstawiłam. A teraz nie brałam go w ogóle. Jutro sikam. Jak coś wyjdzie to lecę na betę i od razu biorę końską dawkę dupka. I muszę lecieć po heparynę do gina wtedy, bo teraz sam acard biorę.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja dziś test znowu pozytywny pierwszy raz dwa dni pod rząd mam pozytyw wiec dziś po powrocie o ile nie padniemy znowu będzie serduchowanie dziś tez jestem turbo zmęczona Haha skoro to ma pomoc:(
Przedszkolanka ja ci do Ciebie tez mam dobre przeczucia
Nona oby tym razem nakręcanie dało 2 kreseczki
Grzechotka dziękujemy za wiruskiprzedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
Aa bo patrzę na stary wykres Alex no to u Ciebie faktycznie wszystko može być. Sikaj jutro i daj znac
Kozgo to korzystajcie z tych dwóch testów jak mus to mus :p
Co do mnie to tak kraczecie a ja sie nie zdziwie jak będzie biało. Właśnie objawy wszystkie minęły mimo źe wczoraj i dziś czułam się słabo (zmeczenie,pogoda,ciśnienie,zaparcie,wirus,implantacja-tak na prawde może wszystko być..)
Pani B.powodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 19:34
Pani.B lubi tę wiadomość
-
Bo ja prowadzę wykres w apce w telefonie Na ovu się obraziłam za drogi abonament
Już teraz nie ma nic. DO jutra chyba osiwieję. Mam to samo przedszkolanka. Zmęczenie, zaparcie, wzdęcie okropne, to plamienie 11 dpo jak na implantację, cyce bolące z żyłkami, niekiedy ciemniejsze sutki (w zależności od pory dnia jakoś). Mam żółty bobo na jutro, on ma czułość 25, ale może akurat
A u ciebie całkiem obiecująco to wygląda. Mi po samej owulacji objawy przeszły w tym cyklu, ale np cyce zaczęły znowu boleć kilka dni temu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 19:38
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
A ja za to od owulacji zaczęłam mieć zaparcie(może to przez siemię?) I ból brzucha. Wczoraj to zasypialam na stojąco i się tak chorobowo strasznie czułam,mdliło mnie jak i dzisiaj w aucie czy sklepie. Dzisiaj zaparcie i brzuch,no i miednica z tyłu mnie bolała ale teraz leżę i jest wszystko ok. Piersi mam znikome,w pierwszej ciąży ich nie czułam to i teraz nie licze ;p ale wtedy implantacje czułam wyraźnie bólem i skurczami brzucha/jajników i mdłości właśnie( zwalałam na szaszłyka i łososia-a wczoraj jak na złość zjadłam łososia hahah). Więc niby wszystko fajnie ale i tak nic nie oznacza bo myślę że implantacje najbardziej bym w jajnikach albo szyjce czuła a tu moze coś tam piknęło i tyle(kto wie czy nie od napchanych jelit).
-
A u mnie nadal wysoka temperatura to już 16 dzień od wzrostu... A @ nadal nie widać... Nie pozostaje mi chyba nic innego jak zapisać się do gina. Chociaż pewnie z miesiąc trzeba będzie czekać na wizytę, bo ciężko się do niej dostać mimo tego, że przyjmuje prywatnie.Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️