Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mnie dziwi tylko brak bólu typowo @ który mam za każdym razem od owu przez 2 tygodnie. Teraz mnie wzdęło i po prostu bolał brzuch i podbrzusze ale nie był to ból typowo @. Ale domyślam się,że przecież i tak może być.
Testujące jutro rano się meldują z pozytywami!! Alex i Cukier słysza?
A Isia (nie)grzecznie bałamuci chłopa -
No ja generalnie szyjkę mam mega nisko (chyba przez spore tylozgiecie) i nie mam problemów aby jej dosięgnąć. Z kolei mam wrażenie, że cały czas jest tak samo nisko..Co do poziomu rozpulchnienia to raczej też u mnie dość wyczuwalne ale standardowo nie bada jej regularnie , bo mam schizy, że przez to złapie jakieś zapalenie..no i trzeba mieć, to znaczy zaleca się mieć krótkie paznokcie . Tak więc moje badanie ogranicza się tylko do sprawdzenia 1-2 razy na cykl w okolicach pozytywnego testu owu jako dodatkowe potwierdzenie.
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Mnie dziwi tylko brak bólu typowo @ który mam za każdym razem od owu przez 2 tygodnie. Teraz mnie wzdęło i po prostu bolał brzuch i podbrzusze ale nie był to ból typowo @. Ale domyślam się,że przecież i tak może być.
Testujące jutro rano się meldują z pozytywami!! Alex i Cukier słysza?
A Isia (nie)grzecznie bałamuci chłopa
Hahah ! Jak wy wszystko kumacie )))) jutro wstaje o 5:30 bo na 7:30 gin a jeszcze do przedszkola na 7.00 dojechać i ogarnac sie jakos )) wiec rano bede zaglądać od świtu na testy twoje :** -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Sung jak była owu to jutro myślę coś powinno oznaczyc,ale nie znam tego programu
a nie, on pokazuje po paru wyższych dopiero.
Nona wrote:Progesteron nie trzeba na czczo?
trzeba
Angelisia wrote:Hej dziewczyny
Od ponad tyg czasu miewam bole glowy, nie sa dosyć silne ale odczuwalne czasem mocniej, a czasem mniej. Bralam infolic, podobno on czasami ma takie skutki ze boli głowa. Ale odstawiłam go już kilka dni temu a glowa nadal mnie poboloewa do tego mam mdlosci, wymioty .. i nic a nic nie przechodzi. Siostra dzisiaj zaczęła mi wmawiać ze to na pewno ciąża, ale mysle ze to na bank nie mozliwe bo @ mialam 19.08 ale z drugiej strony przyszla w 22 dc i trwala az 7 dni, co zawsze mialam 5 gora 6 dni.. Czuje sie tak okropnie wlasnie jakos jak skończyła mi sie @.. od tamtej pory to jakas tragedia, nie mam nawet na nic siły, jestem okropnie przemęczona doslownie nic nie robieniem, płakać mi się chce non stop. Nigdy nie miałam takiego cyklu, zaczęło się to dopidro jak zaczęłam brać ten infolic..
trudno powiedzieć, ale ja no nie mogę brać samych metyli w dużych dawkach, bo mam po nich mega zjazd psychiczny.
Ja też mam kiepski okres, wstać rano nie mogę. Podniosłam sobie leki tarczycowe, może mnie obudzą... bo szkoła sie zaczęła.. -
nick nieaktualnyJa w sumie łykalam tylko jedna kapsulke, jakoś przez 15 dni tylko i odstawiłam przez ten ból, to jest dla mnie straszne, mam nadzieje ze to minie kiedy przyjdzie następna @ bo to jakas paranoja .. moze faktycznie jakies jesienne przesilenie skoro sporo nas ma podobne objawy..
-
Melduję że wrzesień nie dla mnie ;( plamienie się rozkreciło i t3mperatura poleciała. Test przed tym zrobiłam po 3 rano, wydawało mi się że coś tam widzę i zostawiłam test ale kreska teraz oczywiście zniknęła. Pewnie to okres otworzył mi oczy. A już chciałam na betę lecieć;( zaczynam ostatni cykl z CLO, mam zwiększyć dawkę a jak się nie uda to 2 miesiące przerwy od leków;(
A te wszystkie objawy to chyba tylko hormony...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 06:24
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyalex0806 wrote:Melduję że wrzesień nie dla mnie ;( plamienie się rozkreciło i t3mperatura poleciała. Test przed tym zrobiłam po 3 rano, wydawało mi się że coś tam widzę i zostawiłam test ale kreska teraz oczywiście zniknęła. Pewnie to okres otworzył mi oczy. A już chciałam na betę lecieć;( zaczynam ostatni cykl z CLO, mam zwiększyć dawkę a jak się nie uda to 2 miesiące przerwy od leków;(
A te wszystkie objawy to chyba tylko hormony... -
nick nieaktualny
-
Hej .
Alex,Cukier głowy do góry :*
Ps.u mnie spadek tempki,wszystko minęło więc po prostu organizm walczył z wirusem w weekend. Czuję że będzie krótka fl i @ na dniach też..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 07:35
-
Hej, ja dziś się pożalę, bo chyba tylko ja jestem takim pechowcem, że zawsze w okolicach owu tak pokłócę się z męzem że patrzeć na niego nie moge... stres milionowy, bo ja z tych wrażliwych i biorących wszystko do siebie, że szlag trafia całe starania
-
Nie takiego poranka się spodziewałam cholercia:/
Cukier jeszcze bym poczekała chwile 11dpo to wcześnie
Alex przykro mi może po odpuszczeniu leków pójdzie to w dobrym kierunku.
Przedszkolanka szkoda ale ten cykl u Ciebie był tak dziwny ze nic nie wiadomo co będzie -
Meggs wrote:Hej, ja dziś się pożalę, bo chyba tylko ja jestem takim pechowcem, że zawsze w okolicach owu tak pokłócę się z męzem że patrzeć na niego nie moge... stres milionowy, bo ja z tych wrażliwych i biorących wszystko do siebie, że szlag trafia całe starania
Megs to po kłótni szaleńczy i namiętny seks na zgodę trzeba zapodać. Szkoda w życiu czasu na kłótnie i obrażanie jak się ludzie kładą spać pogodzeni to jest dużo łatwiej czasem warto odpuścić bo tylko sobie robimy krzywdę tym stresem tego się można nauczyć z czasemMeggs, Nona, Paulii lubią tę wiadomość