Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:O 6:00 zmierzylam i spadek 36.3 a o 7:00 bez wstawania(ta sama pozycja,drzemalam) 36.8.. tak wyglądają wyrzuty proga czy co? Bo nie wiem co zapisywać na wykresie..
-
przedszkolanka:) wrote:U mnie przeważnie nie ma różnicy bo zawsze ta sama a czasem 0.1 się różni a dzisiaj taki skok. Ale @ czuje juz
-
makalotia wrote:A w pierwszej ciąży nie czułaś , że dostaniesz @ na dniach?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 07:43
-
koktajlowa wrote:A te zielone testy owulacyjne co się tu ostatnio przewijały to jakiej firmy są? Muszę jakieś zamówić i nie wiem które najlepiej. Zostały mi 4 clearblue ale wolałabym tańszą alternatywę.
Sung, koktajlowa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, nic sie nie zmieniło od wczoraj. Temperatura dalej leci w dol i test negatywny. Kolejny cykl odpuszczam ze wzgledu na zmiane prace i wracam do Was za 2 miesiace. Testowanie pewnie w listopadzie ) Powodzenia i trzymam mocno kciuki:) Bede obserwowac co jakis czas co sie dzieje tutaj
-
przedszkolanka:) wrote:O 6:00 zmierzylam i spadek 36.3 a o 7:00 bez wstawania(ta sama pozycja,drzemalam) 36.8.. tak wyglądają wyrzuty proga czy co? Bo nie wiem co zapisywać na wykresie..
Przedszkolanka, ja w zeszłym cyklu tez tak miałam w drugiej fazie - po przebudzeniu z normalnego, głębokiego snu 36,6 a po godzinie takiego drzemania 36,9. Dzieki temu przekonalam sie, dlaczego zasady mierzenia temp. są tak sztywne. Myślę, że ta pierwsza jest wiarygodna, bo w tym właściwym śnie wszystkie funkcje zwalniają, to i temperatura niższa - to jest właśnie ta podstawowa temperatura ciała, zasada jest przecież taka, że mierzy się po min. 3 godz. nieprzerwanego snu. Później już się jednak trochę wybudzasz, funkcje wracają pomału do tempa dziennego, to i temperatura wyższa.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
U mnie chyba zaczyna się @. cieszę się, że po tych zawirowaniach w temperaturze wreszcie się zjawia. jak to się mówi : "nowy cykl, nowe nadzieje"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 08:14
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Niezapominajka2 wrote:Przedszkolanka, ja w zeszłym cyklu tez tak miałam w drugiej fazie - po przebudzeniu z normalnego, głębokiego snu 36,6 a po godzinie takiego drzemania 36,9. Dzieki temu przekonalam sie, dlaczego zasady mierzenia temp. są tak sztywne. Myślę, że ta pierwsza jest wiarygodna, bo w tym właściwym śnie wszystkie funkcje zwalniają, to i temperatura niższa - to jest właśnie ta podstawowa temperatura ciała, zasada jest przecież taka, że mierzy się po min. 3 godz. nieprzerwanego snu. Później już się jednak trochę wybudzasz, funkcje wracają pomału do tempa dziennego, to i temperatura wyższa.
-
nick nieaktualnyU mnie zero objawow. A u mnie dzisiaj na tescie cien cienia nie zamoeszcze wam foto boo ja ledwo to widze:( kochane przykro mi ja juz czekam na kolejny cykl z bromkiem jesli sie by udalo to bedzie to pod znakiem zapytania bo obawaiam sie cp dlatwgo prosze o trzymanie za mnie kciukow a obiecuje ze jak bedzie dobrze to wszystkie Was zaraze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 08:34
-
Mika88 wrote:U mnie zero objawow. A u mnie dzisiaj na tescie cien cienia nie zamoeszcze wam foto boo ja ledwo to widze:( kochane przykro mi ja juz czekam na kolejny cykl z bromkiem jesli sie by udalo to bedzie to pod znakiem zapytania bo obawaiam sie cp dlatwgo prosze o trzymanie za mnie kciukow a obiecuje ze jak bedzie dobrze to wszystkie Was zaraze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:A powiem Wam paradoks :p teraz mialam 37.1 (dodam,że w dzień nigdy takiej nie miałam). Do tego wczoraj szyjka twarda,nisko i otwarta(na @) a dzisiaj wysoko! I na co te obserwacje?