Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Ja rano (jak nie będzie @) to test a pózniej gin. To razem jutro działamy ale ja już po nogach czuję wredotę .
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Ja rano (jak nie będzie @) to test a pózniej gin. To razem jutro działamy ale ja już po nogach czuję wredotę .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 08:58
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Nona nie miał wyjścia
A ja Was podziwiam za te testy 9-10-11 dpo..ja się boje jednej kreski..
a 15 czy 20 dpo juz nie jest taka straszna ta jedna kreska? hahahaha
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Menka888 wrote:a 15 czy 20 dpo juz nie jest taka straszna ta jedna kreska? hahahaha
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Haha,tzn.mi chodzi o to,że ta w 14dpo to już taka pewna a tu takie wypatrywanie cienia cienia z cienia itp.,bo moze byc biel a za 2 dni krecha nie wiem czy sensownie to brzmi ale dzisiaj nie moj dzien ;p
haha ja ostatnio 7dp i 10dp widziałam cień cienia, do słońca sprawdzałam, pod różnymi kątami Jak się chce to się wszystko zobaczy nawet jak tego nie ma Teraz czekam dzielnie choć mnie już korci żeby testowaćprzedszkolanka:), Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
iwwk wrote:haha ja ostatnio 7dp i 10dp widziałam cień cienia, do słońca sprawdzałam, pod różnymi kątami Jak się chce to się wszystko zobaczy nawet jak tego nie ma Teraz czekam dzielnie choć mnie już korci żeby testować
-
nick nieaktualnyKochane tylko ze ja nie wypatrywwlam okaze sie jutro na badaniach mozliwe ze test jest popsuty ale w moim przypadku musza byc leki wdrozone dziwny ten test po 1 h na miejscu kreski ciazowej zrobila sie rozowa plama
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 09:15
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
speakyourmind93 wrote:https://zapodaj.net/acaf5dd499564.jpg.html
A u mnie taka sytuacja z owulakiem 13 dzień cyklu. Miesiac temu ovulka byla w 20. Moze cos sie pośpieszy tym razem, albo to fałszywy alarm. Moim zdaniem to juz pozytyw lub prawie pozytyw
Pozytywn jak nic ! Działajcie!speakyourmind93 lubi tę wiadomość
-
Speaky działać!
Niedograna
No ja tak się w pierwszym cyklu staran poprzednio wypatrywalam kątami..za dużo nerwów
U mnie póki co śluz,ale wkladka w razie W jest już ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 09:27
speakyourmind93 lubi tę wiadomość
-
Mika88 wrote:Najlepiej sie nie wsluchiwac w objawy bo mozna naprawde dostac do glowy teraz sobie postanowilam ze bede robic bete albo czekac do terminu ja tylko poszlam na ta bete bo juz na te leki majatek wydaje. Staramy sie o 1 dziecko z mezem tyle juz lez razem wylalismy przeszlam poronienie i cp
Mika88 lubi tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
przedszkolanka:) wrote:Ja już złudzeń nie mam dzisiaj i tak. Czuje się identycznie jak przed @ a takie objawy mialam jak w 1 ciąży buu
Zresztą jak za każdą z Was -
Menka888, Mika88 po tym pierwszym cyklu pełnym objawów i przez to nadziei jestem sklonna obrać taką samą taktykę. Jeden pozytyw jaki ma czekanie z testem do @ to kasa - nie wydalam złotówki na testy ciążowe ani betę.
A ile tak średnio beta kosztuje? W diagnostyce np.? Około 30 zł?