Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:też tak miałam! i często @ była w trakcie "dwójki"
to samo i często biegunka w pierwszy dzień jak się rozkręcała @, ból przechodził jak jelita zostały wypróżnione
Wiecie co, o dupę rozbić te moje objawy, głowa, głowa głowa. Pojechałam dzisiaj w góry i co? Nic, zero objawów, głowa czysta, bo zajęta górami. Przestałam o tym myśleć i nie czułam żadnych pobolewań jak na @, żadnych ciągnących jajników, żadnych dziwactw, po prostu było zwyczajnie. Jedynie brzuch wydęty, wzrost apetytu i czuję się mało atrakcyjna, gruba, czyli standardowo jak na @Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2018, 21:32
-
Nona wrote:to bym sie bala, to jednak ziola. Niby na anemie w ciayz polecane ale ja bym sie bala.
Tak jak Nona pisze w ciąży polecana, ale lepiej wcześniej przetestować, bo pokrzywa wykazuje działanie uczulające (jednych uczuli innych nie). Sama piłam i tak się zastanawiam czy moja wysypka na twarzy to nie jej wina, może mnie tak oczyściła, przestałam pić, a wysypka pomału schodzi, ale bardzo bardzo wolno -
Ola zrób w dniu spodziewanej @
Natosia gratuluję!! tak,u mnie tez dwie kreeczki,ale ze względu na późną owu i niską bete czekam na potwierdzenie (we wtorek beta a w piątek usg). A Ty ile to po owu? Jutro beta?
Nona no odpuszczę sobie, tez się boję.
Iwwk ja jak szyję i głowę zajmę to też zero czegokolwiek a jak coś się nakrecę to koniec świata,aż mi słabo..(tak jak dzisiaj z tym śluzem).
-
Natosia wrote:Ja miałam jutro testować, ale tak coś czułam;) https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a16c8b8a06a5.jpg zrobione po godz.20
woww Natosia!!! piękne kreski!! gratulacje
dziewczyny pieknie zaczelyscie wrzesien tez chcialabym sie znaleźć w zafasolkowanyn gronie.. tak bardzoprzedszkolanka:), Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
iwwk wrote:Gratulację :* Ile dni po owu jesteś?
Dzisiaj mam 29 dc, 15 dpo. Ja zazwyczaj mam @ w 27 dc i jest to 13 lub 14 dpo. W sumie nie miałam żadnych objawów, aż do piątku czyli dnia spodziewanej @. Co jakiś czas mnie ćmiło i ciągnęło. Za pierwszym razem myślalam,że @ się zbliża,ale jak to się powtarzało to pomyślałam,że mogło się udać.
Szczerze mówiąc to miałam bardzo kiepskie tempki w tym cyklu przed i tuż po owulacji, a potem już nie mierzyłam w ogóle, nie myślałam o tym na urlopie.przedszkolanka:), Nona, Izaw lubią tę wiadomość
2015/2016 - 2x cb, 1x cp
Nasze czwarte szczęście:)))
14.03- ⏸
15.03- beta 53,09 prog- 26,81
17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
27.04- 3,5 cm dzidziola:))
16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
15.09- malutka ma 1100 g:)
10.11- Marysia na świecie:)
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
przedszkolanka:) wrote:Ola zrób w dniu spodziewanej @
Natosia gratuluję!! tak,u mnie tez dwie kreeczki,ale ze względu na późną owu i niską bete czekam na potwierdzenie (we wtorek beta a w piątek usg). A Ty ile to po owu? Jutro beta?
Nona no odpuszczę sobie, tez się boję.
Iwwk ja jak szyję i głowę zajmę to też zero czegokolwiek a jak coś się nakrecę to koniec świata,aż mi słabo..(tak jak dzisiaj z tym śluzem).
Taaak, jutro przejdę się na betę. 15 dpoprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
2015/2016 - 2x cb, 1x cp
14.03- ⏸
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
Natosia wrote:Dzisiaj mam 29 dc, 15 dpo. Ja zazwyczaj mam @ w 27 dc i jest to 13 lub 14 dpo. W sumie nie miałam żadnych objawów, aż do piątku czyli dnia spodziewanej @. Co jakiś czas mnie ćmiło i ciągnęło. Za pierwszym razem myślalam,że @ się zbliża,ale jak to się powtarzało to pomyślałam,że mogło się udać.
Szczerze mówiąc to miałam bardzo kiepskie tempki w tym cyklu przed i tuż po owulacji, a potem już nie mierzyłam w ogóle, nie myślałam o tym na urlopie. -
Olaola27 wrote:Hej dziewczynki:) mam problem... i niewiem co myśleć. @ powinnam dostać 14-15 września. Okres jak mi spóźnia to Max jeden dzień i dzień przed bądź w dzień dostania @ boli mnie brzuch... już jestem wtedy rozczarowana. A zapomniałam wspomnieć ze z staramy się o maluszka od stycznia:( i tu mój problem: dziś jest 9 a mnie boli brzuch... nigdy mi się to nie zdarzali. Ze dostawałam szybciej. Boli mnie brzuch przy podnoszeniu się z łóżka od jakiś 3 tyg mam dziwne zachciewajki, od jakiś 2 tyg ciagle bym jadła brzoskwinie i nektarynki! Dzisiaj rano dałabym się zabić i pokroić za loda! Co o tym myślicie? Robić jutro test czy dac sobie spokój i coś sobie wmawiam?
Jak masz zachciewajki tak długo to raczej proponuje badanie hormonów. To nie ciąża powoduje zmianę smaków i mdłości tylko hormony które są wyrzucane do organizmu. Skoro masz tak od 3 tygodni to bardziej bym obstawiała coś zupełnie innego.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
przedszkolanka:) wrote:Jesteś moją wiarą,bo dzisiaj też mam 15dpo i podobne zabarwienie kreseczek to jutro daj znać jak beta
Dam znać.
Jeju jestem w szoku dziewczyny,człowiek tak chce, planuje, nakręca się- a jak przyjdzie co do czego to jest strach;)przedszkolanka:), Renes lubią tę wiadomość
2015/2016 - 2x cb, 1x cp
14.03- ⏸
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
-
iwwk wrote:Tak jak Nona pisze w ciąży polecana, ale lepiej wcześniej przetestować, bo pokrzywa wykazuje działanie uczulające (jednych uczuli innych nie). Sama piłam i tak się zastanawiam czy moja wysypka na twarzy to nie jej wina, może mnie tak oczyściła, przestałam pić, a wysypka pomału schodzi, ale bardzo bardzo wolno
A gdzie znalazły się takie informacje że jest polecana w ciąży? Tylko nie takie od baby zza plota tylko faktycznie medyczne zalecenia poparte wiarygodnymi badaniami ?Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
speakyourmind93 wrote:woww Natosia!!! piękne kreski!! gratulacje
dziewczyny pieknie zaczelyscie wrzesien tez chcialabym sie znaleźć w zafasolkowanyn gronie.. tak bardzo
To, że wrzesień póki co taki ładny daje mi nadzieję, że wreszcie ktoś nas odczarował ja też tak bardzo bym chciała. ...speakyourmind93 lubi tę wiadomość
-
Natosia wrote:Dzisiaj mam 29 dc, 15 dpo. Ja zazwyczaj mam @ w 27 dc i jest to 13 lub 14 dpo. W sumie nie miałam żadnych objawów, aż do piątku czyli dnia spodziewanej @. Co jakiś czas mnie ćmiło i ciągnęło. Za pierwszym razem myślalam,że @ się zbliża,ale jak to się powtarzało to pomyślałam,że mogło się udać.
Szczerze mówiąc to miałam bardzo kiepskie tempki w tym cyklu przed i tuż po owulacji, a potem już nie mierzyłam w ogóle, nie myślałam o tym na urlopie.Starania od 01.2018
Kwiecień 2019 - [*] 6 tc
30.09.2019 - beta 124,5 ❤️ (4t+5)
02.10.2019 - beta 430,6 ♥️ (5t+0)
10.10.2019 - beta 5673,0 ♥️ (6t+2)
14.10.2019 - jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym
28.10.2019 - jest już ♥️, fasolka ma 1,5 cm
Encorton
Duphaston
Heparyna
Euthyrox -
Natosia wrote:Ja miałam jutro testować, ale tak coś czułam;) https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a16c8b8a06a5.jpg zrobione po godz.20
Cudownie )) Gratulacje !