Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Hei jak tam testujące?
Niezapominajka daj znać jak po wizycie!
Isaura zgadzam się..ja kupiłam castangusa i cykor nie wzięłam-nie żałuję!
Kozgo dawaj też znać jak wynikiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 07:52
Isaura81 lubi tę wiadomość
-
Natosia wrote:Ja miałam jutro testować, ale tak coś czułam;) https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a16c8b8a06a5.jpg zrobione po godz.20
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sleepyhead wrote:13 dpo, zrobiłam znów test i dupa plamienie i spadek temperatury. Kolejny cykl przede mną. Jestem zawiedziona
Przykro mi może nadchodzące chłody nam trochę pomogą może to przez te upały organizmy się buntują
Mocno trzymam kciuki za wszystkie dziś testująceSleepyhead lubi tę wiadomość
-
kalcia64 wrote:no umnie cos sie dzieje wlasnie podczas wizyty w toalecie ujrzalam sluz brazowo rozowy. tak ze ciezko stwierdzic czy to @ czy plamienie implantacyjny. termin @ wypada piatek sobota. jedynie poranna temperatura potwierdz przypuszczam co sie dzieje:(
-
Dziewczyny u mnie tak:
Sama nie wiem co o tym myslec, na zywo widze bardziej ta kreske, tu jak trochę odchyle glowe do tyłu . Ogolnie jest mi mega niedobrze. Chyba test powtorze w weekend, bo wtedy dopiero ma byc @. A dziś dopiero 26 dc, a cykle mam 32 dniowe.
speakyourmind93, Evli, moyeu, SylwiaLu, patuniek86, Ola454, Natosia lubią tę wiadomość
-
Sleepyhead wrote:13 dpo, zrobiłam znów test i dupa plamienie i spadek temperatury. Kolejny cykl przede mną. Jestem zawiedziona
Sleepyhead lubi tę wiadomość
-
Nulqa wrote:Dziewczyny u mnie tak:
Sama nie wiem co o tym myslec, na zywo widze bardziej ta kreske, tu jak trochę odchyle glowe do tyłu . Ogolnie jest mi mega niedobrze. Chyba test powtorze w weekend, bo wtedy dopiero ma byc @. A dziś dopiero 26 dc, a cykle mam 32 dniowe. -
nick nieaktualny
-
Sama nie wiem co o tym myslec, na zywo widze bardziej ta kreske, tu jak trochę odchyle glowe do tyłu . Ogolnie jest mi mega niedobrze. Chyba test powtorze w weekend, bo wtedy dopiero ma byc @. A dziś dopiero 26 dc, a cykle mam 32 dniowe.
Jest druga kreska, jak nic! -
Piękna kreseczka jak na tak szybko test super gratulacje
Jak mnie cieszą te nasze forumowe pozytywy -
nick nieaktualny
-
Ja takich dobrych wieści nie mam ale chociaż temperatura mi wzrosła do 37,06 po tym wczorajszym spadku
przedszkolanka:), Meggs lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurczę dziewczyny dzięki, widzicie, nie ma to jak dodatkowe oczy spojrzą.
No ja myślę, że miałam owu w tym cyklu ok 12/13 dc, bo wszystkie objawy ciała na to wskazywały, a apka wyliczyła, że 15 dc.
Powtórzę test za kilka dni i zobaczymy.
A powiedzcie, kiedy iść na pierwszą wizytę od ost. @ ? Chciałabym pójść tak, żęby widzieć już serduszko, więc skoro 16.08. była @ to myślicie że tak ok 08.10. będzie ok?
Powiem Wam, że teraz to się dopiero zaczynają stresy... Czy ciąża zdrowa, nie pozamaciczna itd. Niestety jestem po martwym porodzie w 30 tyg, bo synek był chory, więc teraz to będzie jeden wielki stres.
Powodzenia reszcie, która dziś testuje! -
U mnie jak zwykle negatyw.Starania od 01.2018
Kwiecień 2019 - [*] 6 tc
30.09.2019 - beta 124,5 ❤️ (4t+5)
02.10.2019 - beta 430,6 ♥️ (5t+0)
10.10.2019 - beta 5673,0 ♥️ (6t+2)
14.10.2019 - jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym
28.10.2019 - jest już ♥️, fasolka ma 1,5 cm
Encorton
Duphaston
Heparyna
Euthyrox -
Isaura81 wrote:A gdzie znalazły się takie informacje że jest polecana w ciąży? Tylko nie takie od baby zza plota tylko faktycznie medyczne zalecenia poparte wiarygodnymi badaniami ?
Badania biochemiczne pokrzywy, z których wynika jakie minerały zawiera m.in. żelazo, witaminę C(i wiele innych) na tej podstawie lekarze polecają ją kobietom w ciąży, ma też dużo innych właściwości. I nie są to informacje z blogów itp. tylko artykułów naukowych: źródło academia.edu -
belly_love wrote:U mnie jak zwykle negatyw.