Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natosia wrote:Dam znać.
Jeju jestem w szoku dziewczyny,człowiek tak chce, planuje, nakręca się- a jak przyjdzie co do czego to jest strach;)Listopad 2018 - 11 tydzień - poronienie - zabieg
1 stycznia 2019 - II kreski na teście - czekam na pierwszą wizytę u ginekologa -
Niezapominajka2 wrote:Menka888 ja bym poszła jutro na betę bo jest tam druga kreska, ale beta jest pewna i jednoznaczna
Przedszkolanka jakoś jestem o Ciebie spokojna ale nie wiem, co sama zrobiłabym w takiej sytuacji.
Basia cześć ja kiedyś też miałam przez kilka miesięcy tak, że piersi bolały mnie od razu po owu, prolaktyna wyszła w górnej granicy normy, wiec myślę, że może być jakiś związek. Teraz boli mnie tydzień przed @ a ostatnio dopiero dzień przed, idę na badania krwi za tydzień to sie okaże co z tą prolaktyna.
Tak się naczytałam o tych jelitach przy wyższym progesteronie i waszych wzdęciach, że sama to u siebie zaczęłam dostrzegać oj, tak bardzo chciałabym mieć dziecko, że swiruje... no trudno zawsze mam zwiększona aktywność jelit 2-3 dni przed @, to chyba normalne. A teraz obwiniam słodycze - one się trawią właśnie tak kiepsko, że gromadzi się dużo gazów i są wzdęcia. No ale odrobina czekolady przecież nie zaszkodzi.... przysięgam, że odrobina!
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
Menka888 wrote:To testujemy razem jesteśmy w identycznej sytuacji, że nie jesteśmy do końca pewne wiarygodności tych II kresek oby w naszych przypadkach to nie byl przypadek trzymam kciuki za nasze jutrzejsze testy :*
Menka 888 Daj znać jak poszło -
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Jesteś moją wiarą,bo dzisiaj też mam 15dpo i podobne zabarwienie kreseczek to jutro daj znać jak beta
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Nulqa wrote:Menka 888 Daj znać jak poszło
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Dziewczyny, trzymam kciuki za betę! W którym dniu cyklu wyszły Wam pozytywne testy z moczu ? Pewnie gdzieś pisalyscie, ale nie mogę znaleźć-tyle tych wiadomości tutaj. Miałyście jakieś objawy wcześniej? Ja znajduje ich u siebie coraz więcej hehe co to sie dzieje z człowiekiem jak się na coś nastawia :p
-
no umnie cos sie dzieje wlasnie podczas wizyty w toalecie ujrzalam sluz brazowo rozowy. tak ze ciezko stwierdzic czy to @ czy plamienie implantacyjny. termin @ wypada piatek sobota. jedynie poranna temperatura potwierdz przypuszczam co sie dzieje:([link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dzień dobry
Ciężki dzień przede mną, aż z tego wszystkiego obudziłam się pół godziny przed czasem trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze testy, wieczorem chyba z godzinę będę was nadrabiać
Gdzieś po drodze mam dzisiaj usg u ginekologa, mam nadzieję usłyszeć, że owu rzeczywiście była i do tego ładne endometrium wyhodowałam... wtedy jeszcze będę miała nadzieję, jak nie to spokojnie poczekam na @
Miłego dnia! -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Natosia gratki! Mega!
Isaura pewnie pamiętasz że w ciąży ciągle robi się morfologie I dużo dziewczyn ma obniżona hemoglobine, niedokrwistość anemie. Często wtedy jest polecana suplementacja żelaza, pokrzywa.
Nie wiem czy dobre jest takie podawanie z ust do ust informacji zasłyszanych czy zaczytanych od niemedyków.
O ile byłabym w stanie trochę poeksperymentować na sobie to na dziecku raczej bym się wstrzymała.
Leczę się na anemię od 25 lat. NIGDY, ani razu, żaden lekarz nie polecił mi pokrzywy.
Patrząc na bardzo częste podejście dziewczyn tutaj (i nie tylko) do masowego łykania tapletek, suplementów i picia ziół na prawdę warto się czasami zastanawic czy nie przyniesie to więcej szkody niż pożytku.
Nie piszę tego żeby kogokolwiek urazić, tylko dać impuls do myślenia i zastanowienia się nad koniecznością suplementacji.
Widziałam tu różne wpisy. Przerażają mnie pytania "co bierzecie wy i wasi partnerzy" i odpowiedzi " o to jeszcze sobie dorzucę". Były tu przypadki dziewczyn biorących niepokalanka i zarzucały go castagnusem. Bo czemu nie.
Moze czasami wystarczy dobry sok albo owoc i nie trzeba narazac. Siebie czy tym bardziej maleństwa. BuziaczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 06:55
Mika88, przedszkolanka:), Meggs, Renes, Lorella, Izaw lubią tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
basia1987 wrote:Dziekuje chociaż Tobie za odpowiedź czy prolaktyne najlepiej jest badac miedzy 3 a 5 dc?
Niby prolaktyna można w każdym dniu zaleca się 3-5dc bo wtedy bada się duża cześć hormonów i żeby wszystko razem było. Ważne ze y noc przed badaniem unikać seksu wysiłku obżarstwa i być wyspanym.
Ja dziś lecę na proga niestety przeziębiona jestem tylko coraz bardziej
-
kozgo wrote:Isaura dużo w tym prawdy ludzie którzy długo się starają łapią się każdego sposobu który u kogoś zadziałał to zrozumiałe ale tez niebezpieczne ile było przypadków przestymulowaniaIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3