🍁 Wrzesień już mamy, więc plan jest gotowy — majowy bobasek — cel wyjątkowy! 🎯👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Cudownie się ten wrzesień zaczął…
A dzisiaj tak sobie pomyślałam: kiedy w końcu ktoś będzie testował? 😂 Bo ten miesiąc ma naprawdę dobrą energię haha
GórskaDziewczyna, Aaleksaandraak, aaandzia, Lisia00, mistyreal, Gosik0205 lubią tę wiadomość
26 👩🏼, 25🧑🏻
staranie od 03.2026
-endo
-andeno -
Gratki Konzzdi. 🌼 Niech kropeczka zostanie na 9 miesięcy.
Taka dobra nowina od początku miesiąca, daje nadzieję, że innym też się uda. 🤞🏻
Już niedługo Konzzdi, będziesz wysyłać nam pierwsze 🦠🦠.
GórskaDziewczyna, Kompotlinka, Marcycha, Bluesky, Marinella, Gosik0205 lubią tę wiadomość
👩 '00 🧒 '96 + 🐱
Starania o 1 👶🏻 rozpoczęliśmy w maju 2026 roku.
Z początkiem 5 cyklu zaczęłam mierzyć temperaturę. W tym samym cyklu trafiłam na ovufriend. -
😝Liamka09 wrote:Gratki Konzzdi. 🌼 Niech kropeczka zostanie na 9 miesięcy.
Taka dobra nowina od początku miesiąca, daje nadzieję, że innym też się uda. 🤞🏻
Już niedługo Konzzdi, będziesz wysyłać nam pierwsze 🦠🦠.
Jejku, mam nadzieje ze właśnie tak będzie 😍
Liamka09, Bibi122, Marinella, Gosik0205 lubią tę wiadomość
-
Konzzdi gratulacje 💕
En_ka mam nadzieję, że kreseczka coraz bardziej będzie przebijać 😊
Mnie się pierwszy raz w życiu śniło, że jestem w ciąży. Że pewnego dnia położyłam sobie ręce na brzuchu i poczułam kopnięcia i pojechałam na sor sprawdzić co to. Powiedziano mi że to 6 miesiąc i miałam takie o kuuurde, nie zrobiłam testu i nie napisałam Wam 🤣 I od tamtej pory jak się dowiedziałam, zaczął mi rosnąć brzuch xD
Mam nadzieję, że to dobry znak 😁 no już musi się udać xD
natix, GórskaDziewczyna, mistyreal, Kompotlinka, Marcycha, enk_a, Zizu952, Gosik0205, mommytobe lubią tę wiadomość
33👱♀️ 34👨🦱 + 🐶
Początek starań: maj 2026
Zdiagnozowane: PCOS androgenowe + niedoczynność tarczycy + IO, hiperprolaktynemia czynnościowa, hipercholesterolemia
Leki: Letrox 125, Dostinex 0.25 mg 1x tyg, Ezen 10
Wcześniej dodatkowo: Yasmin + Spironol 50
72 kg, 168 cm wzrostu
Czynnik męski w normie ✅️ -
Elgenda wrote:Konzzdi gratulacje 💕
Mnie się pierwszy raz w życiu śniło, że jestem w ciąży. Że pewnego dnia położyłam sobie ręce na brzuchu i poczułam kopnięcia i pojechałam na sor sprawdzić co to. Powiedziano mi że to 6 miesiąc i miałam takie o kuuurde, nie zrobiłam testu i nie napisałam Wam 🤣 I od tamtej pory jak się dowiedziałam, zaczął mi rosnąć brzuch xD
Jak to nie zrobiłaś testu ?!
piękny sen!
Elgenda, Marcycha, Gosik0205 lubią tę wiadomość
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
starania od 06.2026 -
W poprzednim cyklu śniło mi się, że robiłam testy. Tak testy. Na szafce w łazience ustawiłam 4 kubeczki i w każdym test. Uwaga! Uwaga! Wszystkie 4 były pozytywne 😍😍
Obudziłam się rano i byłam taka szczęśliwa, że w końcu się udało. Po chwili doszło do mnie, że to był sen. Bardzo piękny sen 😍
GórskaDziewczyna, mistyreal, Elgenda, Marcycha, Marinella, Zizu952, Gosik0205 lubią tę wiadomość
👩 '00 🧒 '96 + 🐱
Z początkiem 5 cyklu zaczęłam mierzyć temperaturę. W tym samym cyklu trafiłam na ovufriend. -
Gratulacje 🥰Konzzdi wrote:Hej dziewczyny! Widzę że dzisiaj rozpoczynamy testowanie z przytupem! 😎

Teraz tylko żeby się nie powtórzył ani biochem ani poronienie 🤞
Przyjmuje tą trójkę jako dobry omen: z numerologii jestem trójką, miałam 3 numerek w dzienniku w szkole i dzisiaj mój tata ma urodziny 😄 no to przecież musi być dobrze, prawda? 🥺
Jeszcze poprzednimi razami robiłam test dopiero po dacie spodziewanej miesiączki a dzisiaj jest 2 dni przed i ta kreska jest już taka wyraźna a wtedy ten pierwszy test to był ledwo widoczny. Próbuje się jakoś pozytywnie nastrajać 😅
Niech każdy następny test tutaj też będzie pozytywny🤞
Trochę mi głupio że znowu mi się udało tak od razu 🙈
GórskaDziewczyna, Gosik0205 lubią tę wiadomość
-
Tak teraz sobie uświadomiłam, że maj to nasz szczęśliwy miesiąc. W maju były zaręczyny 💍 i 2 lata później ślub 💒.
Jakby jeszcze się udało w tym cyklu zajęć w ciążę, to będzie takie potrójne, majowe combo.
Elgenda, GórskaDziewczyna, aaandzia, Szept_Flory, Nikaaa_, Kompotlinka, Marcycha, mistyreal, Zizu952, Gosik0205 lubią tę wiadomość
👩 '00 🧒 '96 + 🐱
Elgenda wrote:Konzzdi gratulacje 💕
💕nie testowałaś? 😂 Konzzdi śniły się dwie kreski i zobacz, jak to się potoczyło, haha 😂
Mi też ostatnio pierwszy raz w życiu śniły się dwie solidne krechy, ale grzecznie czekam do niedzieli 🙈
Marcycha, mistyreal, Elgenda, Gosik0205 lubią tę wiadomość
26 👩🏼, 25🧑🏻
staranie od 03.2026
-endo
-andeno -
Bibi122 wrote:💕nie testowałaś? 😂 Konzzdi śniły się dwie kreski i zobacz, jak to się potoczyło, haha 😂
Mi też ostatnio pierwszy raz w życiu śniły się dwie solidne krechy, ale grzecznie czekam do niedzieli 🙈
Oby też sen był proroczy 🤞😁
Bibi122, Gosik0205 lubią tę wiadomość
-
Gosik 🫂
Konzzdi gratulacje ❤️🍀
U mnie właśnie rozkręca się @, więc w tym miesiącu zostaję wolnym strzelcem. Trzymam kciuki za pozostałe testujące dziewczyny i mam nadzieję, że nie spotkamy się w październikowym wątku 😄
Gosik0205 lubi tę wiadomość
👩🏻’94 🧔🏻♂️’92
Niedoczynność tarczycy/hashimoto, endometrioza
03.2024 - ciąża pozamaciczna, usunięty lewy jajowód
03.2025 - poród CC, dziewczynka 🩷
2026 - starania o kolejne dziecko -
Checheszki checheszkami, ale ja naprawdę wierzę w te sny (bo u mnie się sprawdził), więc jak to tu Lucy określiła "Śniące Świry" trzymam kciuki 😍💚
Iza, pięknej @ życzę i czy na pewno nie dasz rady zatestować ostatniego dnia miesiąca? 😈
Izaiza, mistyreal, GórskaDziewczyna, aaandzia, Lucy_26, Gosik0205 lubią tę wiadomość
04.2025 👶 🩷
Wracamy
05.26 ⏸️ (1 cs)
07.26 💔 8+5 tc puste jajo płodowe -
Haha kusisz 😄 a w sumie mogę podjąć takie ryzyko, więc poproszę o wpisanie na testowanie 30.09. Oby to było piękne zakończenie miesiąca, tak jak mamy piękne rozpoczęcie ❤️Marcycha wrote:Checheszki checheszkami, ale ja naprawdę wierzę w te sny (bo u mnie się sprawdził), więc jak to tu Lucy określiła "Śniące Świry" trzymam kciuki 😍💚
Iza, pięknej @ życzę i czy na pewno nie dasz rady zatestować ostatniego dnia miesiąca? 😈
GórskaDziewczyna, aaandzia, Marcycha, Elgenda, Bluesky, Kompotlinka, Zizu952, Gosik0205, mommytobe lubią tę wiadomość
👩🏻’94 🧔🏻♂️’92
2026 - starania o kolejne dziecko -
Izaiza wrote:Haha kusisz 😄 a w sumie mogę podjąć takie ryzyko, więc poproszę o wpisanie na testowanie 30.09. Oby to było piękne zakończenie miesiąca, tak jak mamy piękne rozpoczęcie ❤️
No i pięknie 🤭 a faza lutealna była nieco dłuższa w tym cyklu czy niestety nie? Bo widziałam że w sierpniu coś takiego pisałaś
Gosik0205 lubi tę wiadomość
-
Właśnie wychodzi na to, że tym razem była mega długa jak na mnie, bo aż 16 dni.Konzzdi wrote:No i pięknie 🤭 a faza lutealna była nieco dłuższa w tym cyklu czy niestety nie? Bo widziałam że w sierpniu coś takiego pisałaś

GórskaDziewczyna, Elgenda, mistyreal, Gosik0205 lubią tę wiadomość
👩🏻’94 🧔🏻♂️’92
2026 - starania o kolejne dziecko