Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 🍁 Wrzesień już mamy, więc plan jest gotowy — majowy bobasek — cel wyjątkowy! 🎯👶
Odpowiedz

🍁 Wrzesień już mamy, więc plan jest gotowy — majowy bobasek — cel wyjątkowy! 🎯👶

Oceń ten wątek:
  • Bibi122 Znajoma

Wysłany: 3 września, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudownie się ten wrzesień zaczął…<3 A dzisiaj tak sobie pomyślałam: kiedy w końcu ktoś będzie testował? 😂 Bo ten miesiąc ma naprawdę dobrą energię haha

GórskaDziewczyna, Aaleksaandraak, aaandzia, Lisia00, mistyreal, Gosik0205 lubią tę wiadomość

26 👩🏼, 25🧑🏻

staranie od 03.2026

-endo
    -andeno
  • Szept_Flory Ekspertka

Wysłany: 3 września, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    💐 Konzzdi, gratulacje! 🥹 Piękna kreseczka! 🥹 Trzymam mocno kciuki!

GórskaDziewczyna, aaandzia, Gosik0205 lubią tę wiadomość

Ogród mojego serca:
    • W ramionach pachnący Kwiat 💐 (2024)
    • W sercu na zawsze Aniołek ☁️ (06.2026)
  • Liamka09 Znajoma

Wysłany: 3 września, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratki Konzzdi. 🌼 Niech kropeczka zostanie na 9 miesięcy.
    Taka dobra nowina od początku miesiąca, daje nadzieję, że innym też się uda. 🤞🏻
    Już niedługo Konzzdi, będziesz wysyłać nam pierwsze 🦠🦠.

GórskaDziewczyna, Kompotlinka, Marcycha, Bluesky, Marinella, Gosik0205 lubią tę wiadomość

👩 '00 🧒 '96 + 🐱

Starania o 1 👶🏻 rozpoczęliśmy w maju 2026 roku.
    Z początkiem 5 cyklu zaczęłam mierzyć temperaturę. W tym samym cyklu trafiłam na ovufriend.
  • GórskaDziewczyna Ekspertka

Wysłany: 3 września, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liamka09 wrote:
    Gratki Konzzdi. 🌼 Niech kropeczka zostanie na 9 miesięcy.
    Taka dobra nowina od początku miesiąca, daje nadzieję, że innym też się uda. 🤞🏻
    Już niedługo Konzzdi, będziesz wysyłać nam pierwsze 🦠🦠.
    😝

Jejku, mam nadzieje ze właśnie tak będzie 😍

Liamka09, Bibi122, Marinella, Gosik0205 lubią tę wiadomość

• Bibi122 Znajoma

Wysłany: 3 września, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konzzdi wrote:
    😝

Jejku, mam nadzieje ze właśnie tak będzie 😍
    Traymamy wszystkie mocno kciuki !! <3

GórskaDziewczyna, Gosik0205 lubią tę wiadomość

26 👩🏼, 25🧑🏻

staranie od 03.2026

-endo
    -andeno
  • Axana Autorytet

Wysłany: 3 września, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konzddi gratulacje!!! Życzę nudnej ciąży 🥰🥰🥲

09/2017 (2cs) ⏸️ -> 06/2018 💙
    03/2020 (2cs) ⏸️ -> 11/2020 💙
    05/2026 (1cs) ⏸️❤️ -> 💔😭 9tc 👼
  • Elgenda Autorytet

Wysłany: 3 września, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konzzdi gratulacje 💕
    En_ka mam nadzieję, że kreseczka coraz bardziej będzie przebijać 😊

Mnie się pierwszy raz w życiu śniło, że jestem w ciąży. Że pewnego dnia położyłam sobie ręce na brzuchu i poczułam kopnięcia i pojechałam na sor sprawdzić co to. Powiedziano mi że to 6 miesiąc i miałam takie o kuuurde, nie zrobiłam testu i nie napisałam Wam 🤣 I od tamtej pory jak się dowiedziałam, zaczął mi rosnąć brzuch xD

Mam nadzieję, że to dobry znak 😁 no już musi się udać xD

natix, GórskaDziewczyna, mistyreal, Kompotlinka, Marcycha, enk_a, Zizu952, Gosik0205, mommytobe lubią tę wiadomość

33👱‍♀️ 34👨‍🦱 + 🐶

Początek starań: maj 2026

Zdiagnozowane: PCOS androgenowe + niedoczynność tarczycy + IO, hiperprolaktynemia czynnościowa, hipercholesterolemia

Leki: Letrox 125, Dostinex 0.25 mg 1x tyg, Ezen 10

Wcześniej dodatkowo: Yasmin + Spironol 50

72 kg, 168 cm wzrostu

Czynnik męski w normie ✅️
  • aaandzia Autorytet

Wysłany: 3 września, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elgenda wrote:
    Konzzdi gratulacje 💕

Mnie się pierwszy raz w życiu śniło, że jestem w ciąży. Że pewnego dnia położyłam sobie ręce na brzuchu i poczułam kopnięcia i pojechałam na sor sprawdzić co to. Powiedziano mi że to 6 miesiąc i miałam takie o kuuurde, nie zrobiłam testu i nie napisałam Wam 🤣 I od tamtej pory jak się dowiedziałam, zaczął mi rosnąć brzuch xD

Jak to nie zrobiłaś testu ?! ;D ;D piękny sen! <3

Elgenda, Marcycha, Gosik0205 lubią tę wiadomość

🙎🏻‍♀️91' 🧔🏻‍♂️94'
    starania od 06.2026
  • Liamka09 Znajoma

Wysłany: 3 września, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W poprzednim cyklu śniło mi się, że robiłam testy. Tak testy. Na szafce w łazience ustawiłam 4 kubeczki i w każdym test. Uwaga! Uwaga! Wszystkie 4 były pozytywne 😍😍
    Obudziłam się rano i byłam taka szczęśliwa, że w końcu się udało. Po chwili doszło do mnie, że to był sen. Bardzo piękny sen 😍

GórskaDziewczyna, mistyreal, Elgenda, Marcycha, Marinella, Zizu952, Gosik0205 lubią tę wiadomość

👩 '00 🧒 '96 + 🐱

Z początkiem 5 cyklu zaczęłam mierzyć temperaturę. W tym samym cyklu trafiłam na ovufriend.
  • Aenu Autorytet

Wysłany: 3 września, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konzzdi wrote:
    Hej dziewczyny! Widzę że dzisiaj rozpoczynamy testowanie z przytupem! 😎
    IMG-2872.jpg

Teraz tylko żeby się nie powtórzył ani biochem ani poronienie 🤞
    Przyjmuje tą trójkę jako dobry omen: z numerologii jestem trójką, miałam 3 numerek w dzienniku w szkole i dzisiaj mój tata ma urodziny 😄 no to przecież musi być dobrze, prawda? 🥺
    Jeszcze poprzednimi razami robiłam test dopiero po dacie spodziewanej miesiączki a dzisiaj jest 2 dni przed i ta kreska jest już taka wyraźna a wtedy ten pierwszy test to był ledwo widoczny. Próbuje się jakoś pozytywnie nastrajać 😅

Niech każdy następny test tutaj też będzie pozytywny🤞

Trochę mi głupio że znowu mi się udało tak od razu 🙈
    Gratulacje 🥰

⏸️ 11.08.2026 🥰☘️
    17.08.2026 → beta hCG 344,0 mIU/ml
    25.08.2026 → pierwsza wizyta ❤️ USG: pęcherzyk ciążowy, pęcherzyk żółtkowy i zarodek 🥹

preg.png
  • Liamka09 Znajoma

Wysłany: 3 września, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak teraz sobie uświadomiłam, że maj to nasz szczęśliwy miesiąc. W maju były zaręczyny 💍 i 2 lata później ślub 💒.
    Jakby jeszcze się udało w tym cyklu zajęć w ciążę, to będzie takie potrójne, majowe combo.

Elgenda, GórskaDziewczyna, aaandzia, Szept_Flory, Nikaaa_, Kompotlinka, Marcycha, mistyreal, Zizu952, Gosik0205 lubią tę wiadomość

👩 '00 🧒 '96 + 🐱

Wysłany: 3 września, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liamka09 wrote:
    Tak teraz sobie uświadomiłam, że maj to nasz szczęśliwy miesiąc. W maju były zaręczyny 💍 i 2 lata później ślub 💒.
    Jakby jeszcze się udało w tym cyklu zajęć w ciążę, to będzie takie potrójne, majowe combo.

Ale by było pięknie 🤩

• Bibi122 Znajoma

Wysłany: 3 września, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elgenda wrote:
    Konzzdi gratulacje 💕

💕nie testowałaś? 😂 Konzzdi śniły się dwie kreski i zobacz, jak to się potoczyło, haha 😂

Mi też ostatnio pierwszy raz w życiu śniły się dwie solidne krechy, ale grzecznie czekam do niedzieli 🙈

Marcycha, mistyreal, Elgenda, Gosik0205 lubią tę wiadomość

26 👩🏼, 25🧑🏻

staranie od 03.2026

-endo
    -andeno

Wysłany: 3 września, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bibi122 wrote:
    💕nie testowałaś? 😂 Konzzdi śniły się dwie kreski i zobacz, jak to się potoczyło, haha 😂

Mi też ostatnio pierwszy raz w życiu śniły się dwie solidne krechy, ale grzecznie czekam do niedzieli 🙈

Oby też sen był proroczy 🤞😁

Bibi122, Gosik0205 lubią tę wiadomość

• Izaiza Znajoma

Wysłany: 3 września, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosik 🫂
    Konzzdi gratulacje ❤️🍀
    U mnie właśnie rozkręca się @, więc w tym miesiącu zostaję wolnym strzelcem. Trzymam kciuki za pozostałe testujące dziewczyny i mam nadzieję, że nie spotkamy się w październikowym wątku 😄

Gosik0205 lubi tę wiadomość

👩🏻’94 🧔🏻‍♂️’92
    Niedoczynność tarczycy/hashimoto, endometrioza

03.2024 - ciąża pozamaciczna, usunięty lewy jajowód
    03.2025 - poród CC, dziewczynka 🩷

2026 - starania o kolejne dziecko
  • Marcycha Autorytet

Wysłany: 3 września, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Checheszki checheszkami, ale ja naprawdę wierzę w te sny (bo u mnie się sprawdził), więc jak to tu Lucy określiła "Śniące Świry" trzymam kciuki 😍💚

Iza, pięknej @ życzę i czy na pewno nie dasz rady zatestować ostatniego dnia miesiąca? 😈

Izaiza, mistyreal, GórskaDziewczyna, aaandzia, Lucy_26, Gosik0205 lubią tę wiadomość

04.2025 👶 🩷
    Wracamy
    05.26 ⏸️ (1 cs)
    07.26 💔 8+5 tc puste jajo płodowe
  • Izaiza Znajoma

Wysłany: 3 września, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcycha wrote:
    Checheszki checheszkami, ale ja naprawdę wierzę w te sny (bo u mnie się sprawdził), więc jak to tu Lucy określiła "Śniące Świry" trzymam kciuki 😍💚

Iza, pięknej @ życzę i czy na pewno nie dasz rady zatestować ostatniego dnia miesiąca? 😈
    Haha kusisz 😄 a w sumie mogę podjąć takie ryzyko, więc poproszę o wpisanie na testowanie 30.09. Oby to było piękne zakończenie miesiąca, tak jak mamy piękne rozpoczęcie ❤️

GórskaDziewczyna, aaandzia, Marcycha, Elgenda, Bluesky, Kompotlinka, Zizu952, Gosik0205, mommytobe lubią tę wiadomość

👩🏻’94 🧔🏻‍♂️’92

Wysłany: 3 września, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaiza wrote:
    Haha kusisz 😄 a w sumie mogę podjąć takie ryzyko, więc poproszę o wpisanie na testowanie 30.09. Oby to było piękne zakończenie miesiąca, tak jak mamy piękne rozpoczęcie ❤️

No i pięknie 🤭 a faza lutealna była nieco dłuższa w tym cyklu czy niestety nie? Bo widziałam że w sierpniu coś takiego pisałaś ;)

Gosik0205 lubi tę wiadomość

• Izaiza Znajoma

Wysłany: 3 września, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konzzdi wrote:
    No i pięknie 🤭 a faza lutealna była nieco dłuższa w tym cyklu czy niestety nie? Bo widziałam że w sierpniu coś takiego pisałaś ;)
    Właśnie wychodzi na to, że tym razem była mega długa jak na mnie, bo aż 16 dni.

GórskaDziewczyna, Elgenda, mistyreal, Gosik0205 lubią tę wiadomość

👩🏻’94 🧔🏻‍♂️’92

• Foggy Ekspertka

Wysłany: 3 września, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konzzdi gratulacje! 🎉 Od razu z grubej rury nie żadni kuzyni cieni😊 konkrecik

🎀94 +👔91

starania od 2.26
    02.26 biochem 💔
    03.26 biochem 💔

AMH 2,5, Pai 1 homo, Hashimoto
    Euthyrox 50, Duphaston
‹‹ 12 13 14 15 16 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ