🍁 Wrzesień już mamy, więc plan jest gotowy — majowy bobasek — cel wyjątkowy! 🎯👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny;) gratuluję pozytywnych testów oraz tulę osoby z negatywnymi testami i z @. Mam do Was pytanko. Jak jest ze wzrostem temperatury. Test owulacyjny prawie że dodatni 30.08 niedziela . Temperatura natomiast skoczyła we wtorek i tak rosła. Kiedy mogła być owulacja? Jak w tym przypadku starać się ? Czy we wtorek można już odpuścić? 😂
-
temperatura rośnie tuż po owulacji. Wszystko ładnie się u Ciebie zgadza.Nowa2026 wrote:Cześć dziewczyny;) gratuluję pozytywnych testów oraz tulę osoby z negatywnymi testami i z @. Mam do Was pytanko. Jak jest ze wzrostem temperatury. Test owulacyjny prawie że dodatni 30.08 niedziela . Temperatura natomiast skoczyła we wtorek i tak rosła. Kiedy mogła być owulacja? Jak w tym przypadku starać się ? Czy we wtorek można już odpuścić? 😂
pozytywny test w niedzielę > owulacja w ciągu ok. 24h, czyli w poniedziałek > temperatura urosła we wtorek
Najbardziej sensowny czas starań to dzień pozytywnego testu owulacyjnego. W poniedziałek można było też poprawić dla pewności (póki niska temperatura)
Marcycha lubi tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
🖤Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna, nieregularne cykle (26-38 dni), policystyczny obraz jajników (brak diagnozy PCOS, owulacje występują, testy owu nie wariują)
🖤Starania od 02.2025r.
🌿Drożność 07/2026 ✅
💊Leki: letrox, estrofem mite, duphaston
💊Suple: NAC, D3, CoQ10, foliany, B12, Ovosicare fertility, żelazo, wit C, berberyna, olej z wiesiołka, omega 3
⚖️ Waga (od 06/26): -4kg -
Glorietka wrote:Oficjalnie - załączam dwie piękne kreseczki 🩷
Z wczoraj wieczorem:
https://ibb.co/4Z562PPC
Oraz dzisiaj rano:
https://ibb.co/dJkL4WG7
Zostań kropeczko 🩷
Taaak! Gratulacje!🥳🥳
Glorietka lubi tę wiadomość
👩25 🧔♂️26
starania od 01.2026
PMOS androgenowe, niedoczynność tarczycy
💊euthyrox, concor cor, glucophage
suple: fertistim, omega3, wit D, floradix (żelazo), witC, lakoferyna, NAC, b12
podwyższone ATG -> 270 (norma do 115)
Badanie nasienia✅️ -
Tofuszka wrote:Melduję ponownie biel. Odstawiam proga, więc możesz mi Marcyś wpisać małpę
Przytulam kochana
Do końca wierzyłam w światełko u Ciebie, dlugie masz cykle? Może to wlasnie październik okaże się TYM miesiącem. Klątwa prowadzącej dopadnie Cię prędzej czy później!👩25 🧔♂️26
starania od 01.2026
PMOS androgenowe, niedoczynność tarczycy
💊euthyrox, concor cor, glucophage
suple: fertistim, omega3, wit D, floradix (żelazo), witC, lakoferyna, NAC, b12
podwyższone ATG -> 270 (norma do 115)
Badanie nasienia✅️ -
Glorietka wrote:Oficjalnie - załączam dwie piękne kreseczki 🩷
Z wczoraj wieczorem:
https://ibb.co/4Z562PPC
Oraz dzisiaj rano:
https://ibb.co/dJkL4WG7
Zostań kropeczko 🩷
Cudownie 🥹🥰 gratulacje🍁🤞👩🏻32 🧑🏻🦱 34
2022 👶🏻
Starania od 09.2025
12.2025 CP 💔
08.2026 HCG -
👑 Tofuszka, jak "zobaczę" to uwierzę i wtedy ewentualnie wpiszę 😝😉
👑 Glorietka, cudownie 🥹 Aleś Ty go wcześnie wyłapała 😍 Mąż już uwierzył? 😁 W poprzednich cyklach też stosowaliście żele czy tylko w tym?
👑 Bluesky 🫂 Już możesz zacząć wspierać ostatnią komórkę 💚
👑 Bibi, jesteś?
👑 Monia, dlaczego wg Ciebie cykl stracony? Ze względu na chorobę/antybiotyk?
👑 mimi, dlaczego nie wiesz? Masz PCOS, czy z czego to wynika?Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:54
04.2025 👶 🩷
Wracamy
05.26 ⏸️ (1 cs)
07.26 💔 8+5 tc puste jajo płodowe -
Dziewczyny! Gratulacje za ⏸️ i piękne bety ❤️ każdy piękny kropek musi z Nami zostać na kolejne 9 miesięcy ❤️
Jednocześnie tule na biele i wredne @
jednak wierzę, że Nam się w końcu uda!
U mnie dziewczyny chyba wszystko rozjechane przez ten urlop i temperatury, klimat, zmianę łóżek i 'inny' sen.
Niagara w gaciach w czwartek i piątek (piątek śluz rozciągliwy przez chwile). Sobota posucha, dzisiaj znowu mokro. Temperatura w sobote + 0.2 a dzisiaj od bazowej -0.5 🤣 I weź tu ogarnij 🤷♀️ zegarek też mi pokazuje -0.3 od bazowej..działaliśmy na razie w czwartek i sobote 🤞
Owulka według apek 7-9.09👩💼91' 🧑💼80' + 🐕
01.11.2025 - 1cs
08.03.2026 - ⏸️
28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
04.04.2026 - 0.51cm 💔
10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia) 💔👼
🌈jeszcze będzie pięknie 🤞 -
Glorietka gratulacje i trzymam kciuki, że wszystko będzie dobrze! Chyba lecimy podobnie bo moja kreska prawie identyczna dziś 🤞🏼 Byłam wczoraj na becie ale nie mam wyniku niestety, pewnie będzie w poniedziałek ☹️ który jesteś dpo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:49
🎀 30 👔 31 🐶 -