Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 🍁 Wrzesień już mamy, więc plan jest gotowy — majowy bobasek — cel wyjątkowy! 🎯👶
Odpowiedz

🍁 Wrzesień już mamy, więc plan jest gotowy — majowy bobasek — cel wyjątkowy! 🎯👶

Oceń ten wątek:
  • Nowa2026 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny;) gratuluję pozytywnych testów oraz tulę osoby z negatywnymi testami i z @. Mam do Was pytanko. Jak jest ze wzrostem temperatury. Test owulacyjny prawie że dodatni 30.08 niedziela . Temperatura natomiast skoczyła we wtorek i tak rosła. Kiedy mogła być owulacja? Jak w tym przypadku starać się ? Czy we wtorek można już odpuścić? 😂

• Tofuszka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa2026 wrote:
    Cześć dziewczyny;) gratuluję pozytywnych testów oraz tulę osoby z negatywnymi testami i z @. Mam do Was pytanko. Jak jest ze wzrostem temperatury. Test owulacyjny prawie że dodatni 30.08 niedziela . Temperatura natomiast skoczyła we wtorek i tak rosła. Kiedy mogła być owulacja? Jak w tym przypadku starać się ? Czy we wtorek można już odpuścić? 😂
    temperatura rośnie tuż po owulacji. Wszystko ładnie się u Ciebie zgadza.
    pozytywny test w niedzielę > owulacja w ciągu ok. 24h, czyli w poniedziałek > temperatura urosła we wtorek

Najbardziej sensowny czas starań to dzień pozytywnego testu owulacyjnego. W poniedziałek można było też poprawić dla pewności (póki niska temperatura)

Marcycha lubi tę wiadomość

💁🏻‍♀'97, 💁🏼‍♂'95
    🖤Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna, nieregularne cykle (26-38 dni), policystyczny obraz jajników (brak diagnozy PCOS, owulacje występują, testy owu nie wariują)
    🖤Starania od 02.2025r.
    🌿Drożność 07/2026 ✅
    💊Leki: letrox, estrofem mite, duphaston
    💊Suple: NAC, D3, CoQ10, foliany, B12, Ovosicare fertility, żelazo, wit C, berberyna, olej z wiesiołka, omega 3
    ⚖️ Waga (od 06/26): -4kg
  • Lisia00 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glorietka wrote:
    Oficjalnie - załączam dwie piękne kreseczki 🩷
    Z wczoraj wieczorem:

https://ibb.co/4Z562PPC

Oraz dzisiaj rano:

https://ibb.co/dJkL4WG7

Zostań kropeczko 🩷

Taaak! Gratulacje!🥳🥳

Glorietka lubi tę wiadomość

👩25 🧔‍♂️26

starania od 01.2026

PMOS androgenowe, niedoczynność tarczycy

💊euthyrox, concor cor, glucophage
    suple: fertistim, omega3, wit D, floradix (żelazo), witC, lakoferyna, NAC, b12

podwyższone ATG -> 270 (norma do 115)

Badanie nasienia✅️
  • Lisia00 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tofuszka wrote:
    Melduję ponownie biel. Odstawiam proga, więc możesz mi Marcyś wpisać małpę

Przytulam kochana :(
    Do końca wierzyłam w światełko u Ciebie, dlugie masz cykle? Może to wlasnie październik okaże się TYM miesiącem. Klątwa prowadzącej dopadnie Cię prędzej czy później!

👩25 🧔‍♂️26

starania od 01.2026

PMOS androgenowe, niedoczynność tarczycy

💊euthyrox, concor cor, glucophage
    suple: fertistim, omega3, wit D, floradix (żelazo), witC, lakoferyna, NAC, b12

podwyższone ATG -> 270 (norma do 115)

Badanie nasienia✅️
  • Hope9411 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glorietka wrote:
    Oficjalnie - załączam dwie piękne kreseczki 🩷
    Z wczoraj wieczorem:

https://ibb.co/4Z562PPC

Oraz dzisiaj rano:

https://ibb.co/dJkL4WG7

Zostań kropeczko 🩷

Cudownie 🥹🥰 gratulacje🍁🤞

👩🏻32 🧑🏻‍🦱 34
    2022 👶🏻

Starania od 09.2025
    12.2025 CP 💔
    08.2026 HCG
  • Marcycha Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    👑 Tofuszka, jak "zobaczę" to uwierzę i wtedy ewentualnie wpiszę 😝😉

👑 Glorietka, cudownie 🥹 Aleś Ty go wcześnie wyłapała 😍 Mąż już uwierzył? 😁 W poprzednich cyklach też stosowaliście żele czy tylko w tym?

👑 Bluesky 🫂 Już możesz zacząć wspierać ostatnią komórkę 💚

👑 Bibi, jesteś?

👑 Monia, dlaczego wg Ciebie cykl stracony? Ze względu na chorobę/antybiotyk?

👑 mimi, dlaczego nie wiesz? Masz PCOS, czy z czego to wynika?

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:54

04.2025 👶 🩷
    Wracamy
    05.26 ⏸️ (1 cs)
    07.26 💔 8+5 tc puste jajo płodowe
  • Dawdler34 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Gratulacje za ⏸️ i piękne bety ❤️ każdy piękny kropek musi z Nami zostać na kolejne 9 miesięcy ❤️

Jednocześnie tule na biele i wredne @ :( jednak wierzę, że Nam się w końcu uda!

U mnie dziewczyny chyba wszystko rozjechane przez ten urlop i temperatury, klimat, zmianę łóżek i 'inny' sen.
    Niagara w gaciach w czwartek i piątek (piątek śluz rozciągliwy przez chwile). Sobota posucha, dzisiaj znowu mokro. Temperatura w sobote + 0.2 a dzisiaj od bazowej -0.5 🤣 I weź tu ogarnij 🤷‍♀️ zegarek też mi pokazuje -0.3 od bazowej..działaliśmy na razie w czwartek i sobote 🤞
    Owulka według apek 7-9.09

👩‍💼91' 🧑‍💼80' + 🐕
    01.11.2025 - 1cs
    08.03.2026 - ⏸️
    28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
    04.04.2026 - 0.51cm 💔
    10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia) 💔👼

🌈jeszcze będzie pięknie 🤞
  • enk_a Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glorietka gratulacje i trzymam kciuki, że wszystko będzie dobrze! Chyba lecimy podobnie bo moja kreska prawie identyczna dziś 🤞🏼 Byłam wczoraj na becie ale nie mam wyniku niestety, pewnie będzie w poniedziałek ☹️ który jesteś dpo?

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:49

🎀 30 👔 31 🐶
‹‹ 23 24 25 26 27
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ