🍁 Wrzesień już mamy, więc plan jest gotowy — majowy bobasek — cel wyjątkowy! 🎯👶
-
WIADOMOŚĆ
-
💐 majskoko, powodzenia. Oby stymulacja pomogła. 💪
💐 Bialekwiaty, witaj! Siadaj, poplotkuj z nami. Ale oby nie za długo.
💐 Bemfolka, Tobie również życzę powodzenia! Takie zdjęcie to musi być super pamiątka.
💐 Mimi, ja bym testowała dalej. Jak zaczną jaśnieć, to wtedy poznamy odpowiedź.
💐 Gilgotka! Gilgotka! Gilgotka! Ale czad! Wygląda pięknie ta kreska! Będzie dobrze! 🤞
U mnie temperatura poleciała w dół. I to tak na łep na szyję. Wczoraj już też był spadek, ale delikatny, więc się nie przejęłam. Jednak ten dzisiejszy dość mocno sprowadził mnie na ziemię.
Ciekawe, czy w ogóle zdarzę jutro siknąć, czy 🐒 nadejdzie pierwsza. Mega krótki byłby to cykl. Nie miewam takich. 🤷♀️
mimi_m, Bemfolka, majskoko, Zizu952 lubią tę wiadomość
Ogród mojego serca:
• W ramionach pachnący Kwiat 💐 (2024)
• W sercu na zawsze Aniołek ☁️ (06.2026) -
Szept_Flory lubi tę wiadomość
-
Gilgotka 🩷 gratulacje! Jest piękna kreseczka! Niech beta szybuje 🔥👩🦰30👨💼33
ona: niedoczynność tarczycy, hashimoto
❤️🩹03.2026 puste jajo płodowe, 8tc łyżeczkowanie
hormony ✅
TSH 1,86 ✅
AMH 8,14 ❓
problem z cienkim endometrium
💊 Euthyrox, Olej z wiesiołka, Conceive+, PRENACAPS multiplan + DHA, Ovulomed max, Up implantation, Symformin XR -
Mini bo ten test po 2 minutach już pokazał cien cienia i dopiero później ściemniała krechamimi_m wrote:Gilgotka - jestem expertem w tych testach, jest pozytywny
beta bliska 6 , jak go wyciągniesz z za szybki będzie le[iej widoczny. GRATULACJE, zrób jeszcze z parę godzin bez sikania przez 3godz będzie ciemniejszy .
One sa wstanie wyjść juz 8dpo
Marcycha -bo śluz ma domieszkę lepkiego białego, a wczoraj jajko, zrobiłam teraz owulka i czekam jak doschnie czy blednie
https://zapodaj.net/plik-rzWkTVsx4f -
Dziewczyny gratulacje, przeglądam strony bardzo szybko i widzę dobre wiadomości 😀❤️ trzymam kciuki żeby kreski ciemniały i kropeczki rosły ❤️ w tym tygodniu w ogóle nie mam czasu, bo praca i w domu dużo rzeczy też do zrobienia👩 29 👨28
🔹2 cs ❤️
⏸️ 23.12.2023
27.12,2023 - beta hcg 332,86 mIU/ml
30.12.2023 - beta hcg 1076,36 mIU/ml
19.01.2023 - usg, jest kropek 1,20cm i serduszko 😻
26.04.2024 - połówkowe, 484g dziewczynki 👧🏼🩷
27.06.2024 - III badania prenatalne, 1512g 🩷
29.08.2024 - poród SN🥰
🔹3 cs starań o drugie dziecko
⏸️16.10.2025
1.11.2025 - poronienie 💔 6+5tc
🔹wznawiamy starania🌈

-
Gilgotka, to się dzieje!!!
Mi ten test wybarwił się super, a beta na drugi dzień była 24, wiec to na pewno nie żaden falszywiec. Trzymam kciuki! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🩷
Cudowne wieści -
Gilgotka, czy ja dobrze pamiętam, że Ty mówiłaś, ze w tym cyklu pewnie owulacji nie było i stąd poszłaś na badanie proga ? 😀 no nieźle! A jakieś objawy ciążowe Ci się pojawiły? Czy sikaniec miał być dla sportu ? 😀 ale się cieszę Twoim szczęściem ❤️ dajesz mi kolejny powód nadziei do stymulacji 😜👩💼91' 🧑💼80' + 🐕
01.11.2025 - 1cs
08.03.2026 - ⏸️
28.03.2026 - ❤️
04.04.2026 - 💔
10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia) 💔👼
🌈jeszcze będzie pięknie 🤞 -
Herbata zaczełam pić herbatę. Ja nigdy nie pije herbaty ale zawsze w ciąży pierwsze co to ciągnie mnie do herbaty z cytryną i sokiem malinowym. Mój mąż jak widzi że sięgam po herbatę to sie śmieje o jest coś na rzeczyDawdler34 wrote:Gilgotka, czy ja dobrze pamiętam, że Ty mówiłaś, ze w tym cyklu pewnie owulacji nie było i stąd poszłaś na badanie proga ? 😀 no nieźle! A jakieś objawy ciążowe Ci się pojawiły? Czy sikaniec miał być dla sportu ? 😀 ale się cieszę Twoim szczęściem ❤️ dajesz mi kolejny powód nadziei do stymulacji 😜
GórskaDziewczyna, Kompotlinka, Izaiza, Dawdler34, Axana lubią tę wiadomość
-
Gilgotka!! Super i to różowa kreska tak jak któraś dziewczyna pisała! Nie szara! Trzymam kciuki za kropka🤞
U mnie owulaki zaczęły ciemnieć i udało się dziś w końcu podziałać, mamy podobny problem co któraś z Was pisała, stres i mąż się blokuje
ale jest raz zaliczony oby wystarczający
Izaiza lubi tę wiadomość
🎀94 +👔91
starania od 2.26
02.26 biochem 💔
03.26 biochem 💔
AMH 2,5, Pai 1 homo, Hashimoto
Euthyrox 50, Duphaston -
Hej dziewczyny my dotarliśmy dopiero niedawno do domu z powodu wmnóstwa robót drogowych 🫣, więc zabieram się za nadrabianie wątku. 💪
U mnie rozpoczyna się ten przyjemniejszy czas cyklu. 😊 Dzisiaj zaczynam robić owulaki, bo już pojawia się ładny śluz i kłucie jajnika. 😁 Ale mam nadzieję, że ❤️ moze poczekać do jutra, bo dziś ciężko z siłami. 🤭
majskoko, Tofuszka, GórskaDziewczyna, Axana, Zizu952 lubią tę wiadomość
👩'91 👦'90 & 🐕 🐕
10.25 start starań
👩
08.25 histeroskopia (polipy)
07.26 krew ✅️, USG- ponownie polip ❌️
08.26 histerolaparoskopia- polip ✂️, poza tym wszystko ✅️
👦
08.26 OAT ❌️, USG- mały ŻPN, krew⏳️
10.26 konsultacja andro?⏳️ -
🍀Gilgotka przez ciebie chce robić sikance 😶 z tym, że jestem dopiero 5 dpo 😅🙈Starania o 1🤱👶 od maja 2021
W międzyczasie puste 🥚 płodowe
(łyżeczkowanie 9 tydz)
Psio-kocia mama 🐕 🐈
1.10.2021 -> ⏸
12.05.2022 -> Majusia ur 35 tc 💖
(Powikłana cc, leukocytoza i rosnące crp o nieokreślonym podłożu, niewydolność szyjki od 25 tc, nadreaktywność macicy, nadciśnienie w ciąży)
Kolejne starania o rodzeństwo dla 🐣 od maja 2026
7.2026 ciąża biochemiczna 💔
Leki: mama dha premium, inozytol, koenzym Q10, maglek b6 forte, velenta
Badania:
Amh 0,6 ng/ml❌
FSH 8,5
LH 4,03
Estradiol ❌
prolaktyna ❌
DHEA-SO4 ❌
testosteron ❌
SHBG ✅