Wrześniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny;oniqa wrote:plany ja tez mam ale na dzisiejszy wieczór mąż wraca z 3 dniowej delegacji a ja dostałam WKOŃCU zielone światełko od gina a więć ojjjj będzie sie działo , zrobiłam zapas świeczek w ikei i będzie romantycznie
Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStokrotka21 wrote:Hej dziewczyny:) dawno mnie tu nie było.Dziś u gina byłam i mój pęcherzyk grafa ma ponad 3 cm w prawym jajniku jak myślicie owulka już blisko? Chyba trzeba działać
a który masz dzień cyklu ? ilo dniowe masz cykle ?
ano działaj działaj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Stokrotka21 wrote:Hej dziewczyny:) dawno mnie tu nie było.Dziś u gina byłam i mój pęcherzyk grafa ma ponad 3 cm w prawym jajniku jak myślicie owulka już blisko? Chyba trzeba działać
-
nick nieaktualnyAnna39 wrote:Ja to juz nic z tej medycyny nie rozumiem,uczono mnie w szkole,że najlepsze pęcherzyki do zapłodnienia to takie między 20-25 mm,większe nie powinny być,wcześniej powinny pęknąć.No,ale swiat się zmienia i medycyna też.
-
nick nieaktualnyKochane wczoraj dostałam smsa od Juica ze wylądowała w szpitalu z plamieniem żywa krwią podobno to z krwiaka i z dzidzia wszystko ok ale strach jest ogromny szczególnie w jej przypadku gdy już dwa razy straciła maluszka. Juica jest w 10 tyg i 4 dniu ciazy proszę was o wsparcie modlitwę za nią i maluszka. Dziękuje
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kochane w tym słonecznym dniu. Wczorajsza wizyta u gina była bardzo owocna, wyszłam z 3 receptami zapełnionymi lekami. Okazało się, że mam himperinsulinizm (za dużo insuliny jest wytwarzane i zbyt szybko trawię cukry) pozatym dostałam lek aby obniżyć TSH (eutyrox) i ponieważ wczoraj rano najprawdopodobniej miałam owólację to od 3 dnia PO zaczynam kurację progesteronem, pregnyl podskórnie co drógi dzień. Co ciekawe miałam na USG jak to określił gin nie do końca pęknięty pęcherzyk ale jejeczka nie znalazł wiec chyba zostało uwolnione. Więc od dziś już się faszeruję lekami i zaczynam zdrowiej jeść. Jaki będzie efekt zobaczymy za dwa tygodnie. Miłego dnia a ja uciekam bo muszę cieżko pracować
Iwka, ;oniqa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ecencia wrote:Witajcie kochane w tym słonecznym dniu. Wczorajsza wizyta u gina była bardzo owocna, wyszłam z 3 receptami zapełnionymi lekami. Okazało się, że mam himperinsulinizm (za dużo insuliny jest wytwarzane i zbyt szybko trawię cukry) pozatym dostałam lek aby obniżyć TSH (eutyrox) i ponieważ wczoraj rano najprawdopodobniej miałam owólację to od 3 dnia PO zaczynam kurację progesteronem, pregnyl podskórnie co drógi dzień. Co ciekawe miałam na USG jak to określił gin nie do końca pęknięty pęcherzyk ale jejeczka nie znalazł wiec chyba zostało uwolnione. Więc od dziś już się faszeruję lekami i zaczynam zdrowiej jeść. Jaki będzie efekt zobaczymy za dwa tygodnie. Miłego dnia a ja uciekam bo muszę cieżko pracować
-
nick nieaktualny