Wrześniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ecencia wrote:Dzięki iwka, a ja czekam na to twoje zielone testowanie.
A i się poprawie pregnyl to nie kuracja progesteronem tylko jest to hCG i ma zapobiegać niedomodze ciałka żółtego. -
Iwka wrote:...ja się boje I kreski ;(
Miriam, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie Dziewczynki!
Jejku ja znowu mam jakieś dziwne plamienia! JUż się zaczynam martwić! Dzisiaj 16 dc a od 3 dni mam takie jasno brązowe plamienia, coś takiego jak np koniec okresu, natomiast jak wróciłam z pracy to zauważyłam już troszkę czerwono ciemnej krwi. Od 8 dni biorę antybiotyk na bakterie, więc tak się zastanawiam czy to może przez leki? Co myślicie?
Aha, dodam, że napewno jestem już po owulacji, prawdopodobnie była w 11 albo 12 dc. -
Dziewuszki ja tylko na chwilkę.
Mój mąż nie wie o moich podejrzeniach. A, że dzisiaj był ostatni dzień w pracy - pisałam wam już kiedyś ze mi pracuje po 13 godzin, chodzi cały w skowronkach i mi się psoci i oczywiście uwziął się na moje piersi, co chwilę ja szczypie, dotyka i terroryzuje a one mnie bolą.
A tak na marginesie w poniedziałek zaczyna pracę od 7 do 15 i soboty wolne. Oboje się bardzo cieszymy a gdyby jeszcze w poniedziałek były II kreseczkiNusia, ;oniqa, chce dzidziusia, bajka_, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny. Trzymam kciuki za pzytywne testy. Ja usowam moj wykres. odchodze narazie z ovufriend... mam dosc... zalamuje sie za bardoz, za bardzo mnie to nakreca i boli... jesli ktos chcialbym utrzymac kontakt, to moge na priv podac namiary na facebook dziekuje za wszystko, milo bylo was poznac. Moze kiedys wroce buziaki
Iwka, Aga_Andzia, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Puszysta wrote:Czesc dziewczyny. Trzymam kciuki za pzytywne testy. Ja usowam moj wykres. odchodze narazie z ovufriend... mam dosc... zalamuje sie za bardoz, za bardzo mnie to nakreca i boli... jesli ktos chcialbym utrzymac kontakt, to moge na priv podac namiary na facebook dziekuje za wszystko, milo bylo was poznac. Moze kiedys wroce buziaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2013, 10:40
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Puszysta, mam nadzieję, że odskocznia od owu zadziała pozytywnie.
Co tu tak spokojnie w ten weekend? Ja znów w pracy ale dzień rozpoczęłam wcześnie, najpierw na badanie progesteronu a potem do teściowej na zastrzyk pregnylu a kolejny we wtorek. Tak bym chciała, żeby to zadziałało... mój organizm napewno jest w szoku, tyle leków teraz przyjmuję. A jak tam u was? Które niedługo testują?Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Chciałabym dołączyć do wątku Wrześniowe mamusie 2013 Nie ma bata! We wrześniu a raczej pod jego koniec będzie zielono!!! Tym razem MUSI się udać! Tego życzę sobie i Wam!
Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
bajka_
28.05 punkcja
28.06 transfer
7 dpt beta 107, 9 dpt beta 275, 13dpt 1836
26.07 pięknie bije serduszko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny