Wrześniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja jak dostanę @ to we wrześniu też mam dostać pregnyl, więc będziemy pregnylowe dziewuchyecencia wrote:Dzięki iwka, a ja czekam na to twoje zielone testowanie.
A i się poprawie pregnyl to nie kuracja progesteronem tylko jest to hCG i ma zapobiegać niedomodze ciałka żółtego.
-
Kochana może to głupio zabrzmi ale jak nie teraz to nastepnym razem mi dziewczyny tez tak mówiły i sie udało ale wiem że u Ciebie będzie zielono teraz, a co do tempki ja tez miałam bardzo dziwną tempke niby wysoka ale niska i widzisz udało sięIwka wrote:...ja się boje I kreski ;(
i już jest 4 miesiąc
nick nieaktualny, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie Dziewczynki!
Jejku ja znowu mam jakieś dziwne plamienia! JUż się zaczynam martwić! Dzisiaj 16 dc a od 3 dni mam takie jasno brązowe plamienia, coś takiego jak np koniec okresu, natomiast jak wróciłam z pracy to zauważyłam już troszkę czerwono ciemnej krwi. Od 8 dni biorę antybiotyk na bakterie, więc tak się zastanawiam czy to może przez leki? Co myślicie?
Aha, dodam, że napewno jestem już po owulacji, prawdopodobnie była w 11 albo 12 dc. -
Dziewuszki ja tylko na chwilkę.
Mój mąż nie wie o moich podejrzeniach. A, że dzisiaj był ostatni dzień w pracy - pisałam wam już kiedyś ze mi pracuje po 13 godzin, chodzi cały w skowronkach i mi się psoci i oczywiście uwziął się na moje piersi, co chwilę ja szczypie, dotyka i terroryzuje a one mnie bolą.
A tak na marginesie w poniedziałek zaczyna pracę od 7 do 15 i soboty wolne. Oboje się bardzo cieszymy a gdyby jeszcze w poniedziałek były II kreseczki
nick nieaktualny, ;oniqa, chce dzidziusia, bajka_, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny. Trzymam kciuki za pzytywne testy. Ja usowam moj wykres. odchodze narazie z ovufriend... mam dosc... zalamuje sie za bardoz, za bardzo mnie to nakreca i boli... jesli ktos chcialbym utrzymac kontakt, to moge na priv podac namiary na facebook
dziekuje za wszystko, milo bylo was poznac. Moze kiedys wroce
buziaki
Iwka, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Puszysta odpocznij i wróc do nas z II kreseczkami a póki co wysyłam Tobie jak i pozostałym wizruskiPuszysta wrote:Czesc dziewczyny. Trzymam kciuki za pzytywne testy. Ja usowam moj wykres. odchodze narazie z ovufriend... mam dosc... zalamuje sie za bardoz, za bardzo mnie to nakreca i boli... jesli ktos chcialbym utrzymac kontakt, to moge na priv podac namiary na facebook
dziekuje za wszystko, milo bylo was poznac. Moze kiedys wroce
buziaki
:~~~~~~ :~~~~~~ :~~~~~~ :~~~~~~ :~~~~~~ :~~~~~~ :~~~~~~ :~~~~~~ :~~~~~~ :~~~~~~ :~~~~~~ :~~~~~~ :~~~~~~ :~~~~~~ :~~~~~~ :~~~~~~ :~~~~~~ :~~~~~~
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2013, 10:40
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Puszysta, mam nadzieję, że odskocznia od owu zadziała pozytywnie.
Co tu tak spokojnie w ten weekend? Ja znów w pracy ale dzień rozpoczęłam wcześnie, najpierw na badanie progesteronu a potem do teściowej na zastrzyk pregnylu a kolejny we wtorek. Tak bym chciała, żeby to zadziałało... mój organizm napewno jest w szoku, tyle leków teraz przyjmuję. A jak tam u was? Które niedługo testują?
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Chciałabym dołączyć do wątku Wrześniowe mamusie 2013
Nie ma bata! We wrześniu a raczej pod jego koniec będzie zielono!!! Tym razem MUSI się udać! Tego życzę sobie i Wam!
Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
bajka_
28.05 punkcja
28.06 transfer
7 dpt beta 107, 9 dpt beta 275, 13dpt 1836
26.07 pięknie bije serduszko

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny