Wrześniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyczemu??? tutaj dziewczyny zachodziły zaraz po cyklu z poronieniem... a i po drugie wtedy sa wieksze szanse, ze uda ci sie zajsc, organiz jest juz jakos przygotowany do ciazy takze głowa do gory i probuj. wszystko jest mozlwe. powodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2013, 14:41
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki dawno mnie nie bylo musialam odpoczac psychicznie teraz dzialam na luzie juz nie mysle cigle o tym ze musze zajsc w ciaze. Od 3 tygodni pracuje codziennie po 12 godzin to nawet nie mam czasu myslec i dobrze mi z tym :-)chociaz w pracy pytaj a co Wy nie planujecie dziecka kiedy bedzie dzidzia ale nie biore tego do siebie :-)Iwka kochanie nie odchodz od nas :-*
kaarolaa, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
Witam kobietki
Dziękuję dziewczynom z sierpnia za pamięc i kciuki w czasie hsg,nie było żle,trochę bolało zakładanie sprzętu i wprowadzanie kontrastu.
po do końca dnia bolał mnie brzuch.Wypis odbieram jutro,więc dowiem się czy to był nasz problem?
Witam nowe koleżanki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2013, 14:22
kaarolaa, kalitria, Iwka lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Puszysta szkoda,alejeżeli uważasz,że tak będzie dla
Ciebie lepiej,to rozumiem,nie mam fejcb ,więc niestety ,ale będę czekała tutaj,jak poczujesz potrzebę pogadania,niekoniecznie o staraniach to daj znac.
PowodzeniaIwka lubi tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:Witam kobietki
Dziękuję dziewczynom z sierpnia za pamięc i kciuki w czasie hsg,nie było żle,trochę bolało zakładanie sprzętu i wprowadzanie kontrastu.
po do końca dnia bolał mnie brzuch.Wypis odbieram jutro,więc dowiem się czy to był nasz problem?
Witam nowe koleżanki!Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHmn ... powiem Wam że nie dziwię się tym które potrzebują odetchnąć od OVU ... ja sama też miałam przerwę dość sporą, ale wróciłąm - z innym nastawieniem bardziej na luzie ... bo inaczej za przeproszeniem jebca idzie dostac
Aga_Andzia, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:Hmn ... powiem Wam że nie dziwię się tym które potrzebują odetchnąć od OVU ... ja sama też miałam przerwę dość sporą, ale wróciłąm - z innym nastawieniem bardziej na luzie ... bo inaczej za przeproszeniem jebca idzie dostac
zgadzam się w 100%Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
na wymianę mózgu ( żartuje) zmień podejście zamij się czymś Andzia i naprawdę będzie dobrze... stres nie pomaga a hamuje cały cykl ...teraz po HSg twoje jajowody sa pobudzone wiec proponuje działac , ale tak na luzie z miłości .. i po całym serduszkowaniu unieść pupe do góry ...
A tak na marginesie to CZESC. nie mam czasu praca mnie pochłania
Dzis ide na 1 wizyte , moj n przyjezdza.. idziemy zobaczyc cos ie tam dzieje...
pozdrawiam WAs wszytskie..kaarolaa, Andzia33, Topola, Iwka lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMariaAntonina wrote:na wymianę mózgu ( żartuje) zmień podejście zamij się czymś Andzia i naprawdę będzie dobrze... stres nie pomaga a hamuje cały cykl ...teraz po HSg twoje jajowody sa pobudzone wiec proponuje działac , ale tak na luzie z miłości .. i po całym serduszkowaniu unieść pupe do góry ...
A tak na marginesie to CZESC. nie mam czasu praca mnie pochłania
Dzis ide na 1 wizyte , moj n przyjezdza.. idziemy zobaczyc cos ie tam dzieje...
pozdrawiam WAs wszytskie..Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość