Wrześniowe starania 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie byłam u lekarza z nowymi wynikami i dostałam ovitrelle bo mam ładny pęcherzyk. Prawy jajnik „marny” po laparoskopii. Mam dziś 10dc i mam sobie zrobić zastrzyk za 2h i działać. Troszkę się cykam 😄
Różowa_90 lubi tę wiadomość
’94
04.2021 - początek starań
Endometrioza (endoskopia torbieli 15.12.2020 oba jajniki)
❌AMH 0.34 (lipiec’21 synevo)
🏥Salve Łódź
❌AMH 0.44 (wrzesień 21dc diag)
⬇️AMH 0.16 (listopad 3dc diag)
⬇️AMH 0.078 (luty’22 14dc diag)
12.2021 ✖️Krótki protokół - dwa zdegenerowane pecherzyki, nie doszło do punkcji
🏥KrakOvi
⬆️AMH 0.59 ( luty’22 robione na miejscu)
3.2022 Długi protokół - 7 pęcherzyków ->2 komórki🥚🥚->1 zarodek🍀 -> beta 0 😥
5.2022 długi protokół - 9 pęcherzyków -> 1 komórka (reszta niedojrzałe)-> zero zarodków 😓
🏥 Eurofertil Ostrava
6.2022
1️⃣Mini stymulacja - 6 pęcherzyków->2 komórki -> 2 zarodki 🍀🍀-> ❄️
2️⃣ Mini stymulacja - 3 pecherzyki -> 3 komórki(jedna niedojrzała)-> 🍀🍀->❄️❄️
👨⚕️Paśnik -> wysokie NK, brak kilku Kir implantacyjnych (intralipid, encorton)
Transfer 7.09.2022🤞 beta 0
Transfer 12.10.2022
5dpt 19.2 🙏 7dpt 67.8🥹 9dpt 263🥰 -
U mnie też niestety pojawiło się plamienie i temp zaczęła spadać więc zekam na @Starania o pierwsze 👶 od 01. 2021
👱♀️ 32lata
Owulacja ✅
Hormony ✅
Waga ❌
💊 Inofem, wit D, acard
👨🦱 31 lat
Badanie nasienia ❌
27.10 - >Morfologia 0%
💊 TenFertilMan, orzechy brazylijskie, wit C, wit D
06.12 ⏸️
14.12 💔 (5tc) -
Nie lubię tych naszych wrednych małp. 😑 U mnie 9 dzień cyklu, temperatura bardzo niska. Pewnie owulacja znowu późno przyjdzie i faza luteinowa będzie 8 dni. 😕 Dziewczyny a może zostawmy sobie ten wątek na dłużej niż miesiąc i ewentualnie będziemy aktualizac miesiące testowania? Może dołączy ktoś jeszcze do nas i zrobimy naszą małą grupę wsparcia? ☺️
Różowa_90 lubi tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności -
Sylza wrote:Właśnie byłam u lekarza z nowymi wynikami i dostałam ovitrelle bo mam ładny pęcherzyk. Prawy jajnik „marny” po laparoskopii. Mam dziś 10dc i mam sobie zrobić zastrzyk za 2h i działać. Troszkę się cykam 😄
-
Dominika96 wrote:Nie lubię tych naszych wrednych małp. 😑 U mnie 9 dzień cyklu, temperatura bardzo niska. Pewnie owulacja znowu późno przyjdzie i faza luteinowa będzie 8 dni. 😕 Dziewczyny a może zostawmy sobie ten wątek na dłużej niż miesiąc i ewentualnie będziemy aktualizac miesiące testowania? Może dołączy ktoś jeszcze do nas i zrobimy naszą małą grupę wsparcia? ☺️
Też tak myślę żeby zostawić na dłużejMari92 lubi tę wiadomość
-
Pewnie kobietki , możemy tak zrobić , czemu nie. Będziemy się wspierać dłużej. Powodzenia życzę 😊
Dominika96, olcik lubią tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Cieszę się, że myślicie podobnie ☺️ Później będziemy się razem cieszyć zdjęciami z usg 💚
Mari92, Różowa_90 lubią tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności -
Taaak możemy tak zrobić 😊 jak będzie u mnie wszystko dobrze to będę wysyłać wiruski! byłam dziś na becie, wieczorem ma być wynik 😊
Margolciaa, Dominika96, Mari92, Różowa_90 lubią tę wiadomość
09.09.2021 ⏸️
5.11 - 1 prenatalne, synek 💙
31.12 - polowkowe ✊🙏
26+0- 996g
30+5- 2010g
Euthyrox, Clexane, Acard
04.2021 17tc 💔 -
Sylza wrote:Właśnie byłam u lekarza z nowymi wynikami i dostałam ovitrelle bo mam ładny pęcherzyk. Prawy jajnik „marny” po laparoskopii. Mam dziś 10dc i mam sobie zrobić zastrzyk za 2h i działać. Troszkę się cykam 😄
Sylza i jak Ci poszło? 😁
09.09.2021 ⏸️
5.11 - 1 prenatalne, synek 💙
31.12 - polowkowe ✊🙏
26+0- 996g
30+5- 2010g
Euthyrox, Clexane, Acard
04.2021 17tc 💔 -
Olenkaa trzymamy kciuki za betę 😊
Przy mnie można zaznaczyć 🐒 kiedy przyszła potrzebowałam kilku dni na reset, już poszła, więc i ja tu wracam 🤣
Jestem za, żeby zostawić wątek 😊Dominika96, Różowa_90, Mari92 lubią tę wiadomość
-
Tez jestem za tym żeby zostać tutaj 😌
Zastrzyk zrobiła mi… moja kosmetyczka 😂 poszło jej nieźle ale nie patrzyłam 😄 podziwiam Was wszystkie, które to robią same. Niby jestem twarda ale na sama myśl wymiękam.
Chyba najgorsze w tym jest to czekanie a nie testowanie już 8 dpo w oczekiwaniu bo wychodzi blednie pozytywny test. Będę mierzyła temperaturę i czekam ☺️Dominika96, Olenkaa, Mari92 lubią tę wiadomość
’94
04.2021 - początek starań
Endometrioza (endoskopia torbieli 15.12.2020 oba jajniki)
❌AMH 0.34 (lipiec’21 synevo)
🏥Salve Łódź
❌AMH 0.44 (wrzesień 21dc diag)
⬇️AMH 0.16 (listopad 3dc diag)
⬇️AMH 0.078 (luty’22 14dc diag)
12.2021 ✖️Krótki protokół - dwa zdegenerowane pecherzyki, nie doszło do punkcji
🏥KrakOvi
⬆️AMH 0.59 ( luty’22 robione na miejscu)
3.2022 Długi protokół - 7 pęcherzyków ->2 komórki🥚🥚->1 zarodek🍀 -> beta 0 😥
5.2022 długi protokół - 9 pęcherzyków -> 1 komórka (reszta niedojrzałe)-> zero zarodków 😓
🏥 Eurofertil Ostrava
6.2022
1️⃣Mini stymulacja - 6 pęcherzyków->2 komórki -> 2 zarodki 🍀🍀-> ❄️
2️⃣ Mini stymulacja - 3 pecherzyki -> 3 komórki(jedna niedojrzała)-> 🍀🍀->❄️❄️
👨⚕️Paśnik -> wysokie NK, brak kilku Kir implantacyjnych (intralipid, encorton)
Transfer 7.09.2022🤞 beta 0
Transfer 12.10.2022
5dpt 19.2 🙏 7dpt 67.8🥹 9dpt 263🥰 -
Witam witam, a ja wam powiem pewna historie dziewczyny, jak sprawdzała do 16dpo i zero ani cienia, a @dalej nic, no ale się poddała i mówi czekam już na tą @ co mi zostało,
No i przy obiedzie jedząc widelcem poczuła metaliczny smak w ustach odrazu jej nie spasowało i zrobiła też w 19dpo i okazało się że pokazało 2 kreseczki, każda kobieta jest inna więc pozostało nam czekać.
Ja tam nie czuje metalicznego smaku.
Bóle jak na @😥
Co ma być to będzieAna.Ta, Różowa_90, Mari92 lubią tę wiadomość
-
Angielina wrote:Hej kochane Staraczki 💕
Może i nam się uda w tym miesiącu. Staramy się od 2019r. Ale przy PCOS to trochę utrudniona sprawa. Mimo wszystko trzymajcie kciuki🙏
Jestem z wami ❤️🍀🍀
My też od 2019 r.- dokładnie od czerwca. Czasem zastanawiam się jak długo psychicznie jeszcze dam radę..
Czy mąż/partner robił badanie nasienia? -
Sylza wrote:Tez jestem za tym żeby zostać tutaj 😌
Zastrzyk zrobiła mi… moja kosmetyczka 😂 poszło jej nieźle ale nie patrzyłam 😄 podziwiam Was wszystkie, które to robią same. Niby jestem twarda ale na sama myśl wymiękam.
Chyba najgorsze w tym jest to czekanie a nie testowanie już 8 dpo w oczekiwaniu bo wychodzi blednie pozytywny test. Będę mierzyła temperaturę i czekam ☺️
Życzę ⏸️Sylza lubi tę wiadomość
-
Szczerze wam powiem jeśli Bóg zechce to da, on nie zrzuca nam na barki jeśli będzie za ciężko, Bóg zna najlepiej nasz czas i nic tego nie zmieni, najlepiej się pomodlić i czekać.
Mamy Wielkiego Boga, który jest dawca oddał syna za nas więc i jeśli się zwrócimy do niego z prośbą o dzidziusia i w odpowiednim czasie nam da. Ja ufam i wierzę Bogu. I Wierze ze jeśli nie teraz to następny cykl.🙏❤️
Vaiana, Mari92 lubią tę wiadomość
-
Ja tez jestem za tym aby zostawic ten wątek. W grupie siła 😊
Nadia póki @ nje ma wszystko jest możliwe.
U mnie drugi dzień plamienie typowe przed @ ale wszystkie pobolewania razem z pojawieniem sie plamien ustapily... Czrkam na rozkrecenie sie @ i walczymy w kolejnym cyklunadiaxcfr, Dominika96, Różowa_90, Ulula, Mari92 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 01. 2021
👱♀️ 32lata
Owulacja ✅
Hormony ✅
Waga ❌
💊 Inofem, wit D, acard
👨🦱 31 lat
Badanie nasienia ❌
27.10 - >Morfologia 0%
💊 TenFertilMan, orzechy brazylijskie, wit C, wit D
06.12 ⏸️
14.12 💔 (5tc)