Wrześniowe starania 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Stefania a ja przestałam wierzyc w Boga po moim przejściu w kwietniu. Jakby był taki dobry nie byłoby tyle poronień, lat starań, bezpłodności.
09.09.2021 ⏸️
5.11 - 1 prenatalne, synek 💙
31.12 - polowkowe ✊🙏
26+0- 996g
30+5- 2010g
Euthyrox, Clexane, Acard
04.2021 17tc 💔 -
Koniecznie zostawmy ten wątek, będziemy walczyć wspólnie przez kolejne cykle, a ⏸ będą nas zarażać wiruskami i dzielić się radościami 🥰
Ja też miałam dużeeee wahania wiary i to nie tylko ze względu na poronienie.
Ale jeżeli komuś to pomaga, daje moc to poproszę bardzo, byle innych nie przymuszaćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2021, 20:58
Dominika96, Olenkaa, Mari92 lubią tę wiadomość
Początek 03.2021 - starania o pierwsze 👶
2 cykle starań: 💔 31.05.21 - 8tc
4 cykle starań: 26.11.21 - ⏸
13.12.21 - jest ♥️!
25.01.22 - prenatalne 👌 👨🦱
22.03.22 - połówkowe 👌 👨🦱
26.05.22-badanie III trymestru 👌👨🦱
❤️1.08.2022 - mamy synka! ❤️ -
W grupie siła, zawsze któraś wie coś więcej ☺️ A jak się uda, że każda po kolei będzie pokazywać swoje ⏸ to już w ogóle będzie pięknie ☺️
Ulula, Różowa_90, Mari92 lubią tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności -
nick nieaktualnyMam pytanie do dziewczyn, które biorą olej z wiesiołka, a mianowicie dlaczego akurat ten olej, a nie np. lniany? To znaczy co on ma takiego? Biorę lniany i zatanawiam się czy to najlepsza opcja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2021, 21:38
-
Olenkaa wrote:Stefania a ja przestałam wierzyc w Boga po moim przejściu w kwietniu. Jakby był taki dobry nie byłoby tyle poronień, lat starań, bezpłodności.
Pamiętaj że życie się skończy nie znasz dnia ani godz i staniesz twarzą twarz z Bogiem. On cię kocha całym sercem i dał Ci wszystko co masz ale my czasami oddajemy to dialbu, nie będąc świadomymi, nie chce nikogo pouczać ale to co ja doświadczyłam nikt mi nie zabierze, a to że czekam na dzidziusia wierzę że Bóg da w swoim czasie, -
Olenkaa wrote:Stefania a ja przestałam wierzyc w Boga po moim przejściu w kwietniu. Jakby był taki dobry nie byłoby tyle poronień, lat starań, bezpłodności.
Mari92 lubi tę wiadomość
-
Osobiście nienawidzę wchodzić z nikim w temat wiary i polityki a teraz do tego doszedł temat covida ☺️ Ale jakoś nie przeszkadza mi jak ktoś mówi, że wierzy bądź nie ☺️
Vaiana lubi tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Religia i polityka najgorsze tematy 🤣 w sensie najbardziej drażliwe 🙂 dla mnie moja wiara to temat niemalże intymny, nie poruszam go publicznie 🙂
olcik lubi tę wiadomość
-
Najlepszym pytaniem od kilku miesięcy jest czy się szczepisz 🤪 dużo lepsze od polityki 🤪
Jowi28 lubi tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Czy miała któraś z was tak że odrazu pokazała się druga kreska ale nie wypełniona tym kolorem różowym tylko świeci pod światło? Dziwne odrazu mi się pokazała ale niestety jest przezroczysta
😥
@ nie mam dziś powinna być, na@ bólów też nie ma wszystko przeszło -
nick nieaktualnyzzstefania83 wrote:Czy miała któraś z was tak że odrazu pokazała się druga kreska ale nie wypełniona tym kolorem różowym tylko świeci pod światło? Dziwne odrazu mi się pokazała ale niestety jest przezroczysta
😥
@ nie mam dziś powinna być, na@ bólów też nie ma wszystko przeszło
W zeszłym cyklu miałam drugą kreskę. Taką bladoróżową. Ucieszyłam się, a później beta negatywna i @ przyszła. -
Ulula wrote:W zeszłym cyklu miałam drugą kreskę. Taką bladoróżową. Ucieszyłam się, a później beta negatywna i @ przyszła.
-
nick nieaktualny
-
Ulula wrote:W zeszłym cyklu miałam drugą kreskę. Taką bladoróżową. Ucieszyłam się, a później beta negatywna i @ przyszła.
Ulula lubi tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
zzstefania83 wrote:Czy miała któraś z was tak że odrazu pokazała się druga kreska ale nie wypełniona tym kolorem różowym tylko świeci pod światło? Dziwne odrazu mi się pokazała ale niestety jest przezroczysta
😥
@ nie mam dziś powinna być, na@ bólów też nie ma wszystko przeszło
U mnie kreski pojawiły się tylko i wyłącznie po dacie @. Wcześniej nic a nic. -
olcik wrote:U mnie kreski pojawiły się tylko i wyłącznie po dacie @. Wcześniej nic a nic.
Czyli nawet cienia nie miałaś? A jakie objawy miałaś, jeśli mogę zapytać? Mnie troszku mdli ale jie wiem już czy już wmawiam sobie wszystko😥 -
zzstefania83 wrote:No dzis powinna przyjść czekam dalej jutro znów zatestuje jak nie przyjdzie.
Czyli nawet cienia nie miałaś? A jakie objawy miałaś, jeśli mogę zapytać? Mnie troszku mdli ale jie wiem już czy już wmawiam sobie wszystko😥
Nawet cienia... Objawów również brak, tych wymuszonych też! Jedyne co mi się wydawało wtedy inne to że nie pojawiło się plamienie 1-2dni przed @, ale od tamtej pory raz jest raz nie więc myślę że to nie miarodajne. Pewnie to nie pocieszające co napisałam, ale pamiętaj że każda z nas jest inna, każdy cykl jest różny, owulacja często gęsto się przesuwa. Głowa do góry! -
Hej dziewczyny, nie znam się ale ja chyba w tym cyklu mam stracone starania;( dzień po owu wyszła u mnie angina, duże osłabienie, temperatura itp jak to przy anginie. ☹️ Plus antybiotyk 😢 mimo wszystko nadzieje jakaś tam mam. Zależało mi bo daliśmy sobie ostatnie dwa cykle po zaleconych witaminach od min. Endo a potem idziemy do kliniki. Już trzymam się za portfel ale czego się nie robi 😪❤️❤️