Wrześniowe starania 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Stefania a ja przestałam wierzyc w Boga po moim przejściu w kwietniu. Jakby był taki dobry nie byłoby tyle poronień, lat starań, bezpłodności.

09.09.2021 ⏸️
5.11 - 1 prenatalne, synek 💙
31.12 - polowkowe ✊🙏
26+0- 996g
30+5- 2010g
Euthyrox, Clexane, Acard
04.2021 17tc 💔 -
Koniecznie zostawmy ten wątek, będziemy walczyć wspólnie przez kolejne cykle, a ⏸ będą nas zarażać wiruskami i dzielić się radościami 🥰
Ja też miałam dużeeee wahania wiary i to nie tylko ze względu na poronienie.
Ale jeżeli komuś to pomaga, daje moc to poproszę bardzo, byle innych nie przymuszać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2021, 20:58
Dominika96, Olenkaa, Mari92 lubią tę wiadomość
Początek 03.2021 - starania o pierwsze 👶
2 cykle starań: 💔 31.05.21 - 8tc
4 cykle starań: 26.11.21 - ⏸
13.12.21 - jest ♥️!
25.01.22 - prenatalne 👌 👨🦱
22.03.22 - połówkowe 👌 👨🦱
26.05.22-badanie III trymestru 👌👨🦱
❤️1.08.2022 - mamy synka! ❤️ -
nick nieaktualnyMam pytanie do dziewczyn, które biorą olej z wiesiołka, a mianowicie dlaczego akurat ten olej, a nie np. lniany? To znaczy co on ma takiego? Biorę lniany i zatanawiam się czy to najlepsza opcja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2021, 21:38
-
A ja ci powiem tak, że ja się od półtora roku nawróciłam Bóg zmienił. Moje życie byłam umierałam i to Jezus mnie wyciągnął, uzdrowił moja mamę, nawrocil mojego męża i moje córki, , i to nie Bog zabiera każdy obwinia Boga ale Bóg nam daje a diabeł zabiera, a wiesz jak? Jezus umarł za wszystko już! Za grzechy długi choroby, ludzie w to nie wierzą i oddają diablowi wiem że to ciężko pojąć ale tak jest. Wiele do opowiadania, wiem co widziałam uwierz mi nie chciałabyś tam być gdzie ja byłam gdy umierałam.Olenkaa wrote:Stefania a ja przestałam wierzyc w Boga po moim przejściu w kwietniu. Jakby był taki dobry nie byłoby tyle poronień, lat starań, bezpłodności.
Pamiętaj że życie się skończy nie znasz dnia ani godz i staniesz twarzą twarz z Bogiem. On cię kocha całym sercem i dał Ci wszystko co masz ale my czasami oddajemy to dialbu, nie będąc świadomymi, nie chce nikogo pouczać ale to co ja doświadczyłam nikt mi nie zabierze, a to że czekam na dzidziusia wierzę że Bóg da w swoim czasie, -
Pomysł też z dobrej strony może te dziecko miało się narodzić chore, ty tego nie wiesz, może Bóg chciał żebyś miała teraz dzidzie bo to ten czas, nastaw pozytywnie się też na to że Bóg jest Wielki i dobry i chce dla nas jak najlepiej. On nas stworzył i twoja dzidzie. Pozdrawiam. 🙏❤️Olenkaa wrote:Stefania a ja przestałam wierzyc w Boga po moim przejściu w kwietniu. Jakby był taki dobry nie byłoby tyle poronień, lat starań, bezpłodności.
Mari92 lubi tę wiadomość
-
Religia i polityka najgorsze tematy 🤣 w sensie najbardziej drażliwe 🙂 dla mnie moja wiara to temat niemalże intymny, nie poruszam go publicznie 🙂
olcik lubi tę wiadomość
-
Czy miała któraś z was tak że odrazu pokazała się druga kreska ale nie wypełniona tym kolorem różowym tylko świeci pod światło? Dziwne odrazu mi się pokazała ale niestety jest przezroczysta
😥
@ nie mam dziś powinna być, na@ bólów też nie ma wszystko przeszło -
nick nieaktualnyzzstefania83 wrote:Czy miała któraś z was tak że odrazu pokazała się druga kreska ale nie wypełniona tym kolorem różowym tylko świeci pod światło? Dziwne odrazu mi się pokazała ale niestety jest przezroczysta
😥
@ nie mam dziś powinna być, na@ bólów też nie ma wszystko przeszło
W zeszłym cyklu miałam drugą kreskę. Taką bladoróżową. Ucieszyłam się, a później beta negatywna i @ przyszła. -
Czuję ból pochwy i szczerze przy stosunku bardzo boli mnie macica jakby twarde tam nie wiem co myśleć lecę kupić inny test, 🙂@nie ma więc szansa jest a jak przyjdzie to trudno czekam dalejUlula wrote:W zeszłym cyklu miałam drugą kreskę. Taką bladoróżową. Ucieszyłam się, a później beta negatywna i @ przyszła.
-
nick nieaktualny
-
zzstefania83 wrote:Czy miała któraś z was tak że odrazu pokazała się druga kreska ale nie wypełniona tym kolorem różowym tylko świeci pod światło? Dziwne odrazu mi się pokazała ale niestety jest przezroczysta
😥
@ nie mam dziś powinna być, na@ bólów też nie ma wszystko przeszło
U mnie kreski pojawiły się tylko i wyłącznie po dacie @. Wcześniej nic a nic. -
No dzis powinna przyjść czekam dalej jutro znów zatestuje jak nie przyjdzie.olcik wrote:U mnie kreski pojawiły się tylko i wyłącznie po dacie @. Wcześniej nic a nic.
Czyli nawet cienia nie miałaś? A jakie objawy miałaś, jeśli mogę zapytać? Mnie troszku mdli ale jie wiem już czy już wmawiam sobie wszystko😥 -
zzstefania83 wrote:No dzis powinna przyjść czekam dalej jutro znów zatestuje jak nie przyjdzie.
Czyli nawet cienia nie miałaś? A jakie objawy miałaś, jeśli mogę zapytać? Mnie troszku mdli ale jie wiem już czy już wmawiam sobie wszystko😥
Nawet cienia... Objawów również brak, tych wymuszonych też! Jedyne co mi się wydawało wtedy inne to że nie pojawiło się plamienie 1-2dni przed @, ale od tamtej pory raz jest raz nie więc myślę że to nie miarodajne. Pewnie to nie pocieszające co napisałam, ale pamiętaj że każda z nas jest inna, każdy cykl jest różny, owulacja często gęsto się przesuwa. Głowa do góry! -
Hej dziewczyny, nie znam się ale ja chyba w tym cyklu mam stracone starania;( dzień po owu wyszła u mnie angina, duże osłabienie, temperatura itp jak to przy anginie. ☹️ Plus antybiotyk 😢 mimo wszystko nadzieje jakaś tam mam. Zależało mi bo daliśmy sobie ostatnie dwa cykle po zaleconych witaminach od min. Endo a potem idziemy do kliniki. Już trzymam się za portfel ale czego się nie robi 😪❤️❤️