Wrześniowe starania 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Pozytywnemyslenie u nas było tak, że ja chciałam się najpierw sama przebadać, tzn tą podstawę to on mówił, że skoro ja robię to on też chce. ☺️
Mari92 lubi tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności -
nick nieaktualny
-
Dominika96 wrote:Mari Kochana u mnie na 6 nie 20 chociaż jak będą ⏸ to może być i 20 ❤️ a jak by się udało u każdej to sama bym pojechała na Licheń, Częstochowę albo inne święte miejsce 🍀
Dominika96 lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Pozytywnemyslenie wrote:Dziewczyny musiałyście namawiać swoich mężów do badania nasienia? Czy za pierwszym razem powiedzieli Wam ok ide?<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Cześć dziewczyny🙂 pierwszy cykl robię testy owu i jak to jest z tym pozytywem? Powinien być on raz czy jak? Mi pierwszy wyraźny pozytyw wyszedł w sobotę w niedzielę taki sam w poniedziałek mega wyraźny wtorek też, dzisiaj zrobiłam i też jest pozytywny
-
Hej, poproszę o wpisanie na testowanie na 7.09,
Dzisiejsza wizyta na monitoringu potwierdziła pęcherzyk 18mm, prawdopodobnie jutro owulacja
W sobotę mam kolejna wizytę to sprawdzę czy pękło,
Lekarz każą dzisiaj sie wstrzymać z 💓 za to jutro jak najbardziej działaćMari92, Olenkaa lubią tę wiadomość
14.02- beta 674🥰
15.03 - 1,9cm bejbika ❤️
26.03 - 3,6cm ❤️
12.04- 6,7 cm ❤️ USG prenatalne Ok
22.04 - wyniki NIFTY- ryzyka niskie / babyGIRL🥰💖 -
Ja będę testować 11/12-09, więc również proszę o wpisanie na listę Co prawda owu mam z prawej strony, a mam wrażenie że ten jajnik zrobił mnie nie raz już w ciula mimo że pęcherzyki pękają.. jakoś mu nie wierze i nie ufam
Mari92 lubi tę wiadomość
-
Macie do polecenia jakiś zel wspomagający zapłodnienie?
Oprócz fertilsafe plus,
Najlepiej taki który można kupic stacjonarnie w aptekach,
Fertilsafe niestety w większości niedostępny
14.02- beta 674🥰
15.03 - 1,9cm bejbika ❤️
26.03 - 3,6cm ❤️
12.04- 6,7 cm ❤️ USG prenatalne Ok
22.04 - wyniki NIFTY- ryzyka niskie / babyGIRL🥰💖 -
Czekolada96 wrote:Cześć dziewczyny🙂 pierwszy cykl robię testy owu i jak to jest z tym pozytywem? Powinien być on raz czy jak? Mi pierwszy wyraźny pozytyw wyszedł w sobotę w niedzielę taki sam w poniedziałek mega wyraźny wtorek też, dzisiaj zrobiłam i też jest pozytywny
Powiem Ci, że ja testuję całym opakowaniem 5 dni pod rząd 😉 1 dnia wychodzi bladziutki, drugiego jest zdecydowanie lepiej, ale nadal bladzioch, 3 i 4 dzień to już wyraźna krecha. 5 dnia znowu słabiej.Mari92 lubi tę wiadomość
-
Hejka!
ja się chciałam tylko przywitać, może będę mogła ewentualnie kogoś wesprzeć albo coś podpowiedzieć 🙂
Wrzesień u mnie odpuszczony że względu na histero/laparo 🤷Mari92, blick3 lubią tę wiadomość
👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
Czekolada96 wrote:Cześć dziewczyny🙂 pierwszy cykl robię testy owu i jak to jest z tym pozytywem? Powinien być on raz czy jak? Mi pierwszy wyraźny pozytyw wyszedł w sobotę w niedzielę taki sam w poniedziałek mega wyraźny wtorek też, dzisiaj zrobiłam i też jest pozytywny<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
Marta 💓 -
celina550 wrote:Hejka!
ja się chciałam tylko przywitać, może będę mogła ewentualnie kogoś wesprzeć albo coś podpowiedzieć 🙂
Wrzesień u mnie odpuszczony że względu na histero/laparo 🤷<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
Marta 💓 -
tylko_czytam wrote:Macie do polecenia jakiś zel wspomagający zapłodnienie?
Oprócz fertilsafe plus,
Najlepiej taki który można kupic stacjonarnie w aptekach,
Fertilsafe niestety w większości niedostępnymonika16332 lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
Marta 💓 -
Czekolada96 wrote:Cześć dziewczyny🙂 pierwszy cykl robię testy owu i jak to jest z tym pozytywem? Powinien być on raz czy jak? Mi pierwszy wyraźny pozytyw wyszedł w sobotę w niedzielę taki sam w poniedziałek mega wyraźny wtorek też, dzisiaj zrobiłam i też jest pozytywny
Tak jak Mari92 napisała też mi się wydaje, że owulacja powinna być po tym najwyraźniejszym. Ja mam testy owulacyjne z czytnikiem co taka emotka buźki się wyświetla i bywają miesiące że mam trzy dni pod rząd ta buźkę czyli, że owulacja nastąpi. Ale patrząc na kreseczki na patyczkach to zazwyczaj przez dwa dni są mega wyraźne, a jeden który mylnie jest pozytywnym wykrywa już podnoszący sie hormon luteinizującyMari92 lubi tę wiadomość
Ona: 92
On: 91
22.12.2020 cp usunięcie prawego jajowodu💔
22.11.2021 cp usunięcie lewego jajowodu💔
09.10.23 ET ciaża biochemiczna
14.11.23 FET ❌
12.12.23 FET ❌
04.03.24 FET ciąża biochemiczna
02.04.24 FET ⛄️💙 -
Hejka ja zamawiam 4.09 ale i tak pewnie będę testować wczesniej
Marti1984, Mari92, blick3 lubią tę wiadomość
Anielka❤️2018
Bruno💔 czerwiec 2021 [*]
15.11.21 ❤️beta 5.30
17.11.21 ❤️beta 24,64 🌈
22.11.21 ❤️ beta 610
26.11.21 ❤️ beta 4273 prog 25
07.12.21pięknie bijące 💓 i 0,74cm człowieka 😍
16.12.21 CRL 1,39
4.01.22 CRL 3,71😍
13.01.22 badania prenatalne pierwszego trymestru : zdrowy dzidziuś, prawdopodobnie chłopak😍
5.05.22 1126g 37cm❤️ Kazik rośnie 😍
Tarczyca- pod kontrolą (eutyrox100)
On 32
-
Dziewczyny dałyście nadzieję że może uda się go przekonac 😉 jak narazie raz mieliśmy rozmowę na ten temat przed wakacjami to mi powiedzial cytuje "ze nie bedzie sie spuszczal do jakiegos kubka" ale na czas wakacji odpuściłam i powiedzialam że wrocimy do tematu we wrzesniu jak sie nie uda do tej pory zobaczyc ⏸️ wydaje mi się ze on boi się że mogłoby wyjść coś nie tak i nie chce sie do tego przyznać
Mari92 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 01. 2021
👱♀️ 32lata
Owulacja ✅
Hormony ✅
Waga ❌
💊 Inofem, wit D, acard
👨🦱 31 lat
Badanie nasienia ❌
27.10 - >Morfologia 0%
💊 TenFertilMan, orzechy brazylijskie, wit C, wit D
06.12 ⏸️
14.12 💔 (5tc) -
Pozytywnemyslenie wrote:Dziewczyny dałyście nadzieję że może uda się go przekonac 😉 jak narazie raz mieliśmy rozmowę na ten temat przed wakacjami to mi powiedzial cytuje "ze nie bedzie sie spuszczal do jakiegos kubka" ale na czas wakacji odpuściłam i powiedzialam że wrocimy do tematu we wrzesniu jak sie nie uda do tej pory zobaczyc ⏸️ wydaje mi się ze on boi się że mogłoby wyjść coś nie tak i nie chce sie do tego przyznać
Myślę, że dla faceta jest to mega trudne. No nic przyjemnego, ale cóż zrobić? I tak jak napisałaś, strach też robi swoje, ale trzeba się jakoś przełamać dla dobra sprawy i zbadać. Spróbuj z nim na spokojnie pogadać, powiedz że rozumiesz jego podejście, ale jest to dla Ciebie ważne i dla niego też powinno, bo w końcu działacie we wspólnym celu. Dla kobiety badanie u gina też nie jest przyjemne, a jednak się bada…Mari92 lubi tę wiadomość
-
Pozytywnemyslenie mam nadzieję, że uda Ci się przekonać męża ☺️ Faktycznie faceci bardzo biorą do siebie to, że mogą mieć słabe wyniki ☺️
Dziewczyny jak się nazywa ta aplikacja do testów owulacujnych?👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności -
Dominika96 wrote:Pozytywnemyslenie mam nadzieję, że uda Ci się przekonać męża ☺️ Faktycznie faceci bardzo biorą do siebie to, że mogą mieć słabe wyniki ☺️
Dziewczyny jak się nazywa ta aplikacja do testów owulacujnych?
Mogą mieć słabe wyniki, tak jak my możemy mieć. A jest się w tym razem, więc badać należy się razem. Jedno z pierwszych pytań gdy się mówi o niepłodności to "czy partner się badał?".
A aplikacja to premom 😉Mari92 lubi tę wiadomość
👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
Zgadza się. Najważniejsze to się wspierać. Przez to się przechodzi razem, samemu nie ma najmniejszego sensu. ☺️
Mari92, Różowa_90 lubią tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅