WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaNl wrote:Gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych
Trzymam kciuki za te ktore dzis maja testowac
Dzis dzien chlopaka i moje urodziny heheh
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Paulinaaa wrote:Rozważam cały czas te testy ovu, czy z doświadczenia wiecie czy któreś firmy są lepsze/gorsze ? Czy mozna kupować te co wyjdą cenowo najkorzystniej ??
Nie miałam ich nigdy w ręku :pKasiulka90, Paulinaaa lubią tę wiadomość
-
Paulinaaa wrote:Rozważam cały czas te testy ovu, czy z doświadczenia wiecie czy któreś firmy są lepsze/gorsze ? Czy mozna kupować te co wyjdą cenowo najkorzystniej ??
Nie miałam ich nigdy w ręku :p
Dobre tez są te z Rossmana facella:-)Paulinaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa sie moge wypowiedziec na temat testow ovu bo uzywalam od samego poczatku. Tyle ze ja mieszkam za granica wiec uzywalam dostepnych tutaj najtanszych - 5szt kosztuje jakies niecale 3e w szczesliwym cyklu myslalam ze jestem juz po ovu a tymczasem okazalo sie ze bylam dopiero przed gdyby nie testy to bym przegapila! Ovu mialam pozno bo jakis 17-18dc. Odkad sie staralam to moje cykle bardzo sie skrocily - z 28-29 dni na 24-25. W jednym cyklu zupelnie przegapilam ovu - byla bardzo wczesnie. To nie tak ze sie czlowiek nakreca przez robienie testow - ja robilam bo nie chcialam przegapic. Pomagalam sobie jeszcze zelem Conceive i Kinderwunsch dostepnym w Niemczech.
Dlatego ja uwazam ze lepiej robic testy
I gratulacje dla nowych zafasolkowanych - obyscie mialy spokojne ciaze bez mdlosci )ScarlettKate, eel lubią tę wiadomość
-
Casteam Dziekuje
JA tez robiłam testy ovy mój gin zalecił i gdyby nie one nie pomyślałabym że najpierw bedzie owu po odstwaieniu od cycka
Z reszta jak testy robiłam to zaczełam temp mierzyc i powiem że wartoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2017, 13:09
-
Ja tez używam od kilku cykli takie jak CASTEAM mieszkamy w tym samym miejscu i tez kupuje te najtańsze i takie inne droższe i tu powiem ci ze oba wychodzą podobnie te tańsze to fakt nie całe 3 euro za 5 sztuk a te droższe kupiłam z Clear blue za 30 euro ale wyniki były takie same w sumie