WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tak się dokłądnie nie badam tzn nie prowadzę mocnych obserwacji dopiero w tym miesiącu zaczęłam więc myślę ze to będzie 14-16 po dpo dzisiaj robiłąm test o czułości 10mlu bo przed badaniem chciałam sprawdzić ale jeszcze nic nie wyszło nawet cień cienia od cienia tak serce podpowiada, że coś się wykluwa ale rozum mówi by dać na luz biopsja po wizycie u endo a wizyta zależy od tego czy będę zafasolowana czy nie bo jak tak do od razu mnie przyjmie a jak nie to za 4 tyg czyli najpóźniej biopsja za 5 tyg a wynik 2 tyg po badaniuAkceptacja!
-
Kal, no to czekam na zdjęcie II
-
Jest nadzieja! Powtórzyłam test owu. I teraz jest wyrazna druga kreska , nie tak jak testowa ale w końcu ja widać ! Moze w tym cyklu w końcu siw uda
Aife lubi tę wiadomość
starania od 07.2017 ,
5 lat cykle bezowulacyjne,
hiperprolaktynemia, bromergon,
podejrzenie PCOS , podejrzenie IO,
badanie nasienia 1.02
21.01 - test ciążowy pozytywny ❤️ -
Cześć dziewczyny
mam mały problem od paru dni mam dość mocno obfite upławy...jestem dopiero w 21 dniu cyklu ( 4 dni po owulce) nie nakręcam się że to może objaw ciąży ale nigdy aż tak nie miałam. Ktoś tak może ma? a i dodam że nigdy nie miałam żadnej infekcji i podobnych problemów.Początek starań o maleństwo 2015r.
AMH 4,94
25.11.2019r. Decyzja o IVF. Pierwszy termin w klinice.
28.01.2020r.Biopsja Męża (TESE) -wyniki dobre
24.04.2020r.Zaczynamy działać!!!
11.05.2020r.1Stymulacja
16.05.2020r. Transfer-nieudany.
9.08.2020r. 2Stymulacja-Transfer odwołany.
19.10.2020r. 2Transfer(crio)-cb
4.12.2020r. Histeroskopia usunięcie polipa.
16.01.2021r. 3Stymulacja(Punkcja)
15.02.2021r.3Transfer(crio)nieudany.
22.06.2021r.IUI😢
20.07.2021r. IUI 😢
28.11.2022r. Transfer AZ 🥰 🍀🤞
8 dpt beta 84,5
10dpt beta 172
15dpt beta 1456
Adaś jest już z nami 🥰 16.08.23r. -
Anuś1988 wrote:Cześć dziewczyny
mam mały problem od paru dni mam dość mocno obfite upławy...jestem dopiero w 21 dniu cyklu ( 4 dni po owulce) nie nakręcam się że to może objaw ciąży ale nigdy aż tak nie miałam. Ktoś tak może ma? a i dodam że nigdy nie miałam żadnej infekcji i podobnych problemów.
Ja miałam podobnie w poprzednim cyklu. Bez wkładek ani rusz przez cala fl. Strasznie dużo krenowego śluzu. A kilka dni temu zaczęłam nowy cykl. Podobno moze to oznaczać ciążę - u mnie nie oznaczało...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualny
-
Nicole, po cichutku trzymam kciuki, żeby jednak coś te bladzioszki znaczyły:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kitkat wrote:Nicole, też nie wytrzymałam i zatestowałam. Nawet cienia cienia nie było, jedna krecha
No nic, może nam się uda we wrześniu ja powinnam jutro dostać okres więc 30.09 jeśli
nic się nie przedłuży będę 11dpo więc może sobie zatestuje. Co prawda 29 września wylatuje na wakacje więc jeszcze pomyślę, czy nie zrobię tak, że zostawie to w spokoju i ogarnę temat po przylocie, ew. jeden test ze sobą zabiorę
Jak już mówiłyśmy - czerwiec to też fajny miesiąc na dziecko
Jak tak czytam Was dziewczyny, to zgodnie z tym, co w innym wątku pisała Oda33 ustaliliśmy wczoraj z M że do 5 razy sztuka i jak się nie uda, to najpierw on idzie na badania, a potem ja. Sumtno mu się wczoraj zrobiło bardziej niż mnie tak naprawdę, chociaż on wcale nie jest taki prędki do dzieci. Z nas dwojga to zdecydowanie mi bliżej do potrzeby bycia mamą niż jemu tatą
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
Anuś1988 wrote:Cześć dziewczyny
mam mały problem od paru dni mam dość mocno obfite upławy...jestem dopiero w 21 dniu cyklu ( 4 dni po owulce) nie nakręcam się że to może objaw ciąży ale nigdy aż tak nie miałam. Ktoś tak może ma? a i dodam że nigdy nie miałam żadnej infekcji i podobnych problemów.
Ja tak mialam, od 3 dpo do w sumie teraz Masz jeszcze jakies inne objawy?
-
Witajcie
A ja dzis zaczelam dzien od wizyty u lekarza rodzinnego mam problemy z rekami i dostalam skierowanie na badanie
tsh
witamina b6
witamina b12
witamina d
crp
Mysle ze w srode beda wyniki.
Dzis boli mnie strasznie brzuch, wzdety jest, pozatym miałam śluz z krwia, a teraz sluz z czyms bardziej brazowym masakra jakas ( wiecej go jest przy szyjce). Temperatura caly czas bardzo nisko wiec to nie fasolka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2017, 10:05
-
Magda-mbc, miałam, ale mąż wczoraj stwierdził, że może sprawdzimy Po owulacji jestem już 13 dni, więc jakby miała druga krecha wyjść, to by wyszła
Jak @ mi przyspieszy, to też zdążę na końcówkę września jeszcze z testowaniem, bo mam wczesne owulki więc - nie traćmy nadziei, może wrzesień będzie jeszcze nasz! -
Kirkat, Madzia dopoki nie ma @, nadzieja jest:-)! Mi w 1-szej ciazy testy pozytywne zaczely wychodzic tydzien po okresie, a beta pamietam dzien przed @ byla negatywna, po prostu owulka sie mocno spoznila, wiec kazdy przypadek jest inny:-)
Ja mam dzis 22dc, do wrednej @. 6 dni albo 9! Choc jeszcze cień nadzieji jest . Ale nie mam kompletnie żadnych objawow, poza mega uciazliwym bolem piersi. I tez zauwazylam ze cos bialego ze mnie wulatuje, ale pewnie wczesniej tez tak bylo tylko uwagi nie zwracałam
Zreszta jak to mowicie, czerwiec jest pieknym miesiacem musi Nam sie udać!
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
MamaNl wrote:Witajcie
A ja dzis zaczelam dzien od wizyty u lekarza rodzinnego mam problemy z rekami i dostalam skierowanie na badanie
tsh
witamina b6
witamina b12
witamina d
crp
Mysle ze w srode beda wyniki.
Dzis boli mnie strasznie brzuch, wzdety jest, pozatym miałam śluz z krwia, a teraz sluz z czyms bardziej brazowym masakra jakas ( wiecej go jest przy szyjce). Temperatura caly czas bardzo nisko wiec to nie fasolka...
a co Ci się dzieje w ręce? Chodzi o dłonie, czy całe ręce?
Ja miałam problem z dłońmi, a konkretnie z prawą - przestałam chwytać z dnia na dzień. Założyli mi tejpy na 2 tygodnie na przedramię - myślałam, że padnę z bólu. Potem zaczęlam chodzić na jogę i wszystko minęło. Okazało się, że to od odcinka szyjnego kręgosłupa (za dużo siedzenia) i trzeba rozciągać mięśnie.
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Almond wrote:Kirkat, Madzia dopoki nie ma @, nadzieja jest:-)! Mi w 1-szej ciazy testy pozytywne zaczely wychodzic tydzien po okresie, a beta pamietam dzien przed @ byla negatywna, po prostu owulka sie mocno spoznila, wiec kazdy przypadek jest inny:-)
Ja mam dzis 22dc, do wrednej @. 6 dni albo 9! Choc jeszcze cień nadzieji jest . Ale nie mam kompletnie żadnych objawow, poza mega uciazliwym bolem piersi. I tez zauwazylam ze cos bialego ze mnie wulatuje, ale pewnie wczesniej tez tak bylo tylko uwagi nie zwracałam
Zreszta jak to mowicie, czerwiec jest pieknym miesiacem musi Nam sie udać!
Ale ja czuje, że okres idzie także może za drugim razem się powiedzie.
A w którym cyklu udało Ci się stworzyć pierwszą dzidzię i ile miałaś lat?
Moja mama ze mną zaszła w 1cs a z moją siostrą po 3 latach starań. Mnie się w 1 nie udało, ale mam nadzieję, że 3 lat nie będę musiała czekać
💙11.06.2019
💙 05.08.2021