WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
prosze mnie wpisac na ostatniego.tylko nie wiem czy znow owulka sie nie przesunie jak teraz.i przedewszystkim nie wiem czy beda serduszka bo w sobote wieczor pozarlismy sie z mężem i rozmawiamy tyle co ile tylko tyle co o corke chodzi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nicole 3mam mocno kciuki !
Dziewczyny a powiedzcie mi jak to jest z szyjką .. badam ja od 2 cykliialbo nie umiem wszystkiego rozróżnić albo cos jest nie hallo. Jak rozpoznac ze jest ona zamknieta ? dla mnie w plodne jest bardzo otwarta a w pozostale dni cylku zawsze lekko otwarta ale tez nie zupelnie zamknieta .. to mozliwe ? jak moze rozpoznac ze jest ona zamknięta ??starania od 07.2017 ,
5 lat cykle bezowulacyjne,
hiperprolaktynemia, bromergon,
podejrzenie PCOS , podejrzenie IO,
badanie nasienia 1.02
21.01 - test ciążowy pozytywny ❤️ -
nick nieaktualnyA widziecie... to dlatego mój mąż twierdził, że jestem w ciąży. Zaćmienie ciążowe... a to tylko Alzhaimer ja naprawdę przeczytałam o alkoholu w ciąży...
proszę mnie wpisac na 30 września, a co.
Wyluzowałam. Co ma być to będzie. Najchętniej olałabym mierzenie temperatury, ale muszę używac progesteronu, więc nie mogę -
Hej dziewczynki
Mam do Was pytanie odnośnie testów owulacyjnych zakupionych na allegro. Jakie są Wasze opinie na ich temat? Mówię o tych dużo za parę groszy. Bo zaczynam wątpić w ich skuteczność i zastanawiam się czy nie były to pieniądze wyrzucone w błoto. Dziś mam 12 dc, cykle ok 28-29 dni wiec za jakieś 2-3 dni powinna być owulka a testy ciągle wychodzą negatywne.
Jakie są Wasze odczucia? Uzywalyscie ich czy szkoda kasy? -
Tini wrote:Hej dziewczynki
Mam do Was pytanie odnośnie testów owulacyjnych zakupionych na allegro. Jakie są Wasze opinie na ich temat? Mówię o tych dużo za parę groszy. Bo zaczynam wątpić w ich skuteczność i zastanawiam się czy nie były to pieniądze wyrzucone w błoto. Dziś mam 12 dc, cykle ok 28-29 dni wiec za jakieś 2-3 dni powinna być owulka a testy ciągle wychodzą negatywne.
Jakie są Wasze odczucia? Uzywalyscie ich czy szkoda kasy?
Uzywałam tych z allegro i nie pokazywały mi dokładnie owulacji a jak robilam testami clearblue to pokryło sie wtedy z monitoringiem, wiec uwazam ze te paskowe co zamawialam to byly słabe
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Moje wyniki, dziś mam 22 dc (owulacja miałam miedzy 12 a 14 dc chyba).
Glukoza 80 mg/dl (70 — 99 )
Wolna tyroksyna (FT4) 1,39 ng/dl (0,89 — 1,76)
Tyreotropina (TSH) 1,619 mIU/L (0,55 — 4,78)
Progesteron (PGN) 22,77 ng/ml
faza folikularna: 0,15 - 1,4
środek cyklu: 4,44 - 28,03
faza lutealna: 3,34 - 25,56
menopauza: <0,73
ciąża I trymestr: 11,22 - 90
ciąża II trymestr:25,55 - 89,40
ciąża III trymestr:48,40 - 422,90
-
WPisałam Was dziewczynki:) Kciuki za II
Anusiak, poważna kłótnia? Może zdążycie się szybko pogodzić:*
Nicole, kciuki:) -
Ale mnie dzisiaj noga napiernicza:( nie wiem od czego, aż ciężko chodzić
-
Miałam w czwartek badania i pobierana krew u ginekologa i kazał mi przyjść za tydzień powtórzyć bete....i nie wiem dlaczego....nie miałam jak za bardzo pytać ponieważ rozmawialiśmy przez telefon a byłam akurat a drodze do Polski bo mieszkam w Niemczech na stałe a nie chciałam aby wszyscy w aucie słyszeli....jakbym była w ciąży to by mi chyba powiedział....? Nie wiem co się dzieje ale @ dalej nie mam a już 44dc....testy ciążowe nadal negatywne.....
-
Tini wrote:Hej dziewczynki
Jakie są Wasze odczucia? Uzywalyscie ich czy szkoda kasy?
Ja ich używam i w sumie pokazały owu na cyklu stymulowanym ( pewna owu) jak i na naturalnym ( potwierdzone monitoringiem) . Tez zaczęłam robić od 2 dni narazie negatywy ale czekam. Pije ziolka i widzę różnice w cyklu- od 2 dni "mokro" wiec liczę ze może owulka będzie wcześniej niż 20dzien -
nick nieaktualny
-
Klaudia, w miarę możliwości staram się tu zaglądać i rozsiewać wiruski
Aife, Tini, klaudiaaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mini89 wrote:Ja ich używam i w sumie pokazały owu na cyklu stymulowanym ( pewna owu) jak i na naturalnym ( potwierdzone monitoringiem) . Tez zaczęłam robić od 2 dni narazie negatywy ale czekam. Pije ziolka i widzę różnice w cyklu- od 2 dni "mokro" wiec liczę ze może owulka będzie wcześniej niż 20dzienIn vitro -wrzesien +ah beta 13 dpt 282
Słaba morfologia plemników ( 2 nieudane iui) -
Jadę jutro zbadać tsh i mam stresa:( Poproszę o kciuki;)