Forum Starając się - ogólne WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017

Oceń ten wątek:
  • anusiak5 Autorytet
    Postów: 1657 522

    Wysłany: 4 września 2017, 12:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    prosze mnie wpisac na ostatniego.tylko nie wiem czy znow owulka sie nie przesunie jak teraz.i przedewszystkim nie wiem czy beda serduszka bo w sobote wieczor pozarlismy sie z mężem i rozmawiamy tyle co ile tylko tyle co o corke chodzi

    anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 września 2017, 13:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki!

    Ja umieram dzisiaj. Zlapaly mnie wymioty i mdlosci :(

  • Ewi28 Autorytet
    Postów: 4075 1598

    Wysłany: 4 września 2017, 13:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ide po dziecko do przedszkola...i juz cos zaczyna mnie brzuch okresowo boleć
    .ech co za life...a jesień to dzis prawdziwa jest.

    l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • Kitkat Autorytet
    Postów: 328 189

    Wysłany: 4 września 2017, 14:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie, proszę mnie wpisać tam na koniec września :) 28 :)

    oar890bvpobm9vcr.png
    fb3d941327.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 września 2017, 14:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam.dziś badania wieczorem wyniki. Mam prośbę do wad trzymajcie kckukikciuki żeby mi się ten cykl przestawil i owu poczekala na meza :-D z synkiem znalazłam w 30 lub 33 dc przy czym cykl monitorowany i bezowulacyjny :-)

    Aife lubi tę wiadomość

  • Grzybek Koleżanka
    Postów: 100 13

    Wysłany: 4 września 2017, 15:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    nicole 3mam mocno kciuki !

    Dziewczyny a powiedzcie mi jak to jest z szyjką .. badam ja od 2 cykliialbo nie umiem wszystkiego rozróżnić albo cos jest nie hallo. Jak rozpoznac ze jest ona zamknieta ? dla mnie w plodne jest bardzo otwarta a w pozostale dni cylku zawsze lekko otwarta ale tez nie zupelnie zamknieta .. to mozliwe ? jak moze rozpoznac ze jest ona zamknięta ??

    starania od 07.2017 ,
    5 lat cykle bezowulacyjne,
    hiperprolaktynemia, bromergon,
    podejrzenie PCOS , podejrzenie IO,
    badanie nasienia 1.02
    21.01 - test ciążowy pozytywny ❤️
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 września 2017, 16:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widziecie... to dlatego mój mąż twierdził, że jestem w ciąży. Zaćmienie ciążowe... a to tylko Alzhaimer :/ ja naprawdę przeczytałam o alkoholu w ciąży...

    proszę mnie wpisac na 30 września, a co.

    Wyluzowałam. Co ma być to będzie. Najchętniej olałabym mierzenie temperatury, ale muszę używac progesteronu, więc nie mogę :/

  • Tini Autorytet
    Postów: 561 475

    Wysłany: 4 września 2017, 18:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :-)
    Mam do Was pytanie odnośnie testów owulacyjnych zakupionych na allegro. Jakie są Wasze opinie na ich temat? Mówię o tych dużo za parę groszy. Bo zaczynam wątpić w ich skuteczność i zastanawiam się czy nie były to pieniądze wyrzucone w błoto. Dziś mam 12 dc, cykle ok 28-29 dni wiec za jakieś 2-3 dni powinna być owulka a testy ciągle wychodzą negatywne.
    Jakie są Wasze odczucia? Uzywalyscie ich czy szkoda kasy?

    ug37gu1r4avkpjo0.png
  • Almond Autorytet
    Postów: 571 384

    Wysłany: 4 września 2017, 18:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tini wrote:
    Hej dziewczynki :-)
    Mam do Was pytanie odnośnie testów owulacyjnych zakupionych na allegro. Jakie są Wasze opinie na ich temat? Mówię o tych dużo za parę groszy. Bo zaczynam wątpić w ich skuteczność i zastanawiam się czy nie były to pieniądze wyrzucone w błoto. Dziś mam 12 dc, cykle ok 28-29 dni wiec za jakieś 2-3 dni powinna być owulka a testy ciągle wychodzą negatywne.
    Jakie są Wasze odczucia? Uzywalyscie ich czy szkoda kasy?

    Uzywałam tych z allegro i nie pokazywały mi dokładnie owulacji a jak robilam testami clearblue to pokryło sie wtedy z monitoringiem, wiec uwazam ze te paskowe co zamawialam to byly słabe

    f2w3dqk36x7eedzr.png

    7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje <3

    1cs z Lametta - cb 02.2018
    2 cs z Lametta - Chyba się udało :)

  • Ewi28 Autorytet
    Postów: 4075 1598

    Wysłany: 4 września 2017, 18:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje wyniki, dziś mam 22 dc (owulacja miałam miedzy 12 a 14 dc chyba).

    Glukoza 80 mg/dl (70 — 99 )
    Wolna tyroksyna (FT4) 1,39 ng/dl (0,89 — 1,76)

    Tyreotropina (TSH) 1,619 mIU/L (0,55 — 4,78)

    Progesteron (PGN) 22,77 ng/ml
    faza folikularna: 0,15 - 1,4
    środek cyklu: 4,44 - 28,03
    faza lutealna: 3,34 - 25,56
    menopauza: <0,73
    ciąża I trymestr: 11,22 - 90
    ciąża II trymestr:25,55 - 89,40
    ciąża III trymestr:48,40 - 422,90



    l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • Ellka Autorytet
    Postów: 2387 768

    Wysłany: 4 września 2017, 18:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    WPisałam Was dziewczynki:) Kciuki za II :)

    Anusiak, poważna kłótnia? Może zdążycie się szybko pogodzić:*

    Nicole, kciuki:)

    Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • Kitkat Autorytet
    Postów: 328 189

    Wysłany: 4 września 2017, 19:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusiak, godzenie się po kłótni jest najlepsze i bardzo serduszkowe :) szukaj dobrych stron! :)

    oar890bvpobm9vcr.png
    fb3d941327.png
  • Ellka Autorytet
    Postów: 2387 768

    Wysłany: 4 września 2017, 19:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie dzisiaj noga napiernicza:( nie wiem od czego, aż ciężko chodzić

    Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • Realistka91 Koleżanka
    Postów: 44 5

    Wysłany: 4 września 2017, 19:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam w czwartek badania i pobierana krew u ginekologa i kazał mi przyjść za tydzień powtórzyć bete....i nie wiem dlaczego....nie miałam jak za bardzo pytać ponieważ rozmawialiśmy przez telefon a byłam akurat a drodze do Polski bo mieszkam w Niemczech na stałe a nie chciałam aby wszyscy w aucie słyszeli....jakbym była w ciąży to by mi chyba powiedział....? Nie wiem co się dzieje ale @ dalej nie mam a już 44dc....testy ciążowe nadal negatywne.....:(

  • Mini89 Autorytet
    Postów: 693 796

    Wysłany: 4 września 2017, 19:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tini wrote:
    Hej dziewczynki :-)
    Mam do Was pytanie odnośnie testów owulacyjnych zakupionych na allegro. Jakie są Wasze opinie na ich temat? Mówię o tych dużo za parę groszy. Bo zaczynam wątpić w ich skuteczność i zastanawiam się czy nie były to pieniądze wyrzucone w błoto. Dziś mam 12 dc, cykle ok 28-29 dni wiec za jakieś 2-3 dni powinna być owulka a testy ciągle wychodzą negatywne.
    Jakie są Wasze odczucia? Uzywalyscie ich czy szkoda kasy?

    Ja ich używam i w sumie pokazały owu na cyklu stymulowanym ( pewna owu) jak i na naturalnym ( potwierdzone monitoringiem) . Tez zaczęłam robić od 2 dni narazie negatywy ale czekam. Pije ziolka i widzę różnice w cyklu- od 2 dni "mokro" wiec liczę ze może owulka będzie wcześniej niż 20dzien

    ex2buay3h02dl23a.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 września 2017, 19:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellka przesyłaj nam swoje moce żeby nam się wszystkim wrześniowym udało :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2017, 19:50

    Ellka lubi tę wiadomość

  • Ellka Autorytet
    Postów: 2387 768

    Wysłany: 4 września 2017, 19:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia, w miarę możliwości staram się tu zaglądać i rozsiewać wiruski ;)

    Aife, Tini, klaudiaaa93 lubią tę wiadomość

    Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 września 2017, 19:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miała ktoras przy wynikach online takie coś

    brak materiału lub niejednoznaczna identyfikacja

  • Aife Autorytet
    Postów: 303 242

    Wysłany: 4 września 2017, 19:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mini89 wrote:
    Ja ich używam i w sumie pokazały owu na cyklu stymulowanym ( pewna owu) jak i na naturalnym ( potwierdzone monitoringiem) . Tez zaczęłam robić od 2 dni narazie negatywy ale czekam. Pije ziolka i widzę różnice w cyklu- od 2 dni "mokro" wiec liczę ze może owulka będzie wcześniej niż 20dzien
    Też mam tę testy.. teoretycznie pokazują mi owulację.. ale czy w dobrym dniu nie wiem..jeśli bd mieć monitoring cyklu na pewno dam znać czy się pokrywają

    In vitro -wrzesien +ah beta 13 dpt 282
    ganns65ge86jk8bk.png
    Słaba morfologia plemników ( 2 nieudane iui)
  • Ellka Autorytet
    Postów: 2387 768

    Wysłany: 4 września 2017, 20:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę jutro zbadać tsh i mam stresa:( Poproszę o kciuki;)

    Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
‹‹ 32 33 34 35 36 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego