WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaNi, no taka teraz pora niestety. A może coś faktycznie zaszkodziło? Ja miałam masakryczne mdłości po niedzielnym obiadku
-
Ja na wakacjach rowerowych - dziś pół dnia jechaliśmy w strasznym deszczu i wietrze. Jutro ma być lepiej
Tak sobie jadę na tym rowerze i ciągle myślę o dziecku, i czy się uda w tym cyklu, i jak to będzie. Wczoraj bolał mnie prawy jajnik jak na owu, parę godzin później jakiś mocny skurcz z lewej i miałam wczoraj dzień przerwy w @ (ostatnio tak mi się zdarza). Stwierdziłam, że na wszelki wypadek to wykorzystamy z mężem - i już dziś zaczęłam sobie wyobrażać, jak by to było, gdyby to była jakaś dzika owulacja w środku @ i by się udało. Tak że w skrócie - świruję i liczę na cud w tym miesiącu
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Ja spadam, dobranocki kochane:*
-
Ellka wrote:Witch, gratulacje i kciuki, żeby wszystko było dobrze :* Pokażesz zdjęcie kreseczek?
Anusiak, przykro mi:* Może mąż jednak zmądrzeje... -
Witch15 wrote:Dobry wieczór dziewczyny . Jako że jestem jedną z pierwszych które miały testować to informuje , że dziś ujrzałam II .
Popołudniu robiłam bete jeszcze nie mam wyników. Do tego nie znacie mej historii ale w lipcu poroniłam więc wybaczcie ale jestem bardzo ostrożna z ukazywaniem radości.
Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki byście jak ja ujrzały dwie piękne II
Kochana, gratuluję cudownie.
Też w lipcu poroniłam, więc rozumiem Twoją ostrożność. We mnie z jednej strony siedzi wielka nadzieja, a z drugiej strony jestem mega zachowawcza.
Ale trzeba myśleć pozytywnie i wtedy na pewno będzie wszystko w porządku!
Trzymam mocno kciuki, a za parę miesięcy będziesz ściskać w ramionach swoje małe, wielkie szczęście!21-07-2017 [*] 9 tc -
Dzień dobry
Ja czekam w kolejce na.pobranie. Nie wiem jak wytrzymam tyle czasu bez jedzenia dzisiaj już miałam bliskie spotkanie z białym przyjacielem -
Witch15 wrote:Dobry wieczór dziewczyny . Jako że jestem jedną z pierwszych które miały testować to informuje , że dziś ujrzałam II .
Popołudniu robiłam bete jeszcze nie mam wyników. Do tego nie znacie mej historii ale w lipcu poroniłam więc wybaczcie ale jestem bardzo ostrożna z ukazywaniem radości.
Gratulujęęęęę )))))
Będzie dobrze! Musi być
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Moniska, ja bym tyle na głodzie nie mogła wracam do domu. Wyniki trzeba odebrać osobiście niestety. A i zastanawiam się czy nie wrócić do starej ginki
-
Jak nie zagląda się tutaj przez 3 dni to człowiek jest w plecy z informacjami
Ja tak jak Wam pisałam, miałam te plamienia, ale po 4 dniu plamień pojawił się okres, więc zgodnie z tym co czytałam na necie, nie będę plamień liczyć jako @...
I od weekendu rozpoczynamy 3 cykl starań - starania co 2 dni przez ok 2 tygodnie, nie mierzę tych parametrów więc tak chyba najlepiej.
Co do alkoholu bo też był temat - ja piję okazjonalnie, normalnie. Przestanę całkowicie, gdy zobaczę II kreski
Jestem jakoś w tym miesiącu dobrej myśli, widzę że tu na forum dziewczynom też się udaje, a to motywuje !!
Pozdrowionka !
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Ja tak samo nie świruje na punkcie ciąży nie mierze temperatury, pije okazjonalnie i ogólnie się nie oszczędzam dopiero jak zobaczę II to wtedy zmienię podejście , nie dajmy się zwariować to nam nie pomoże
Paulinaaa widzę że masz tyle samo lat co ja i starania o pierwsze tyle że ja mam 9 cykl starańPaulinaaa lubi tę wiadomość
Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Gratulacje kochana będzie dobrze
A u mnie pewnie nie ale zobaczymy ciagle iskierka nadzieji jest bez nadmiernego napalania się -
MamaNi, ile trwają Twoje fl?
-
Ale duży rozstrzal
-
Ellka oto moje dwie II
<a href=https://zapodaj.net/a4f9cc0694c52.jpg.html>IMG_4224.JPG</a>
https://zapodaj.net/a4f9cc0694c52.jpg.html
Właśnie bete odebrałam 379,1
MamaNl, Ellka, mamaNika lubią tę wiadomość