WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nicole, niestety mi się taki wynik nie zdarzył, nic takiego nie pamiętam:( a co wtedy badałaś dokładnie?
Dziękuję za kciuki kochane:*
Moniśka, oj zleci Ci zobaczysz;) Na mdłości próbowałaś imbir albo migdały? Ja miałam jeden dzień strasznych mdłości i herbatka z imbirem pomogła. Musiałam tylko pić co jakiś czas, bo efekt był jakby trochę krótkotrwały. Ale zawsze to coś -
Ellka wrote:Jadę jutro zbadać tsh i mam stresa:( Poproszę o kciuki;)
Trzymam kciuki kochana. Ale najgorsze co możesz zrobić dla tych badan to stres. Tarczyca jest mega mega wrażliwa na stres. Zresztą na wszystko jest wrażliwa. Na emocje, na wysiłek, na niewyspanie... Podejrzewam ze na seks tez bo to i wysiłek i emocje a czasem niewyspanie Zawyża się wynik niemiarodajnie i potem głupoty wychodzą w wynikach... Tak wiec luz i do przodu będzie dobrzeEllka lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Terka, wiem wiem, to jest pieroństwo;) Dziękuję za kciuki:*
Ale u mnie jest taka sytuacja, że ja mam hashimoto i prędzej czy później będę musiała zbadać. Pewnie w czwartek dostałabym skierowanie od gina. A tak to pójdę z wynikiem i jak coś niech koryguje dawkę leku;) A na stres niestety wiele nie poradzę, bo ja nerwus straszny
Magda, dzięki :* Co tam u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2017, 21:23
-
Moniśka, współczuję:* Pozostaje jakoś to przetrzymać:* A co do senności, ja też bym najchętniej pół dnia przesypiała.
Tini, dzięki:* Jutro pewnie będę Wam tu truć czekając na wyniki ;p -
Ellka wrote:WPisałam Was dziewczynki:) Kciuki za II
Anusiak, poważna kłótnia? Może zdążycie się szybko pogodzić:*
Nicole, kciuki:)
-
Dobry wieczór dziewczyny . Jako że jestem jedną z pierwszych które miały testować to informuje , że dziś ujrzałam II .
Popołudniu robiłam bete jeszcze nie mam wyników. Do tego nie znacie mej historii ale w lipcu poroniłam więc wybaczcie ale jestem bardzo ostrożna z ukazywaniem radości.
Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki byście jak ja ujrzały dwie piękne IIklaudiaaa93, Tini, Kitkat, Aife, Angie38, MałaMi90, Paulinaaa, MamaNl lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witch, gratulacje i kciuki, żeby wszystko było dobrze :* Pokażesz zdjęcie kreseczek?
Anusiak, przykro mi:* Może mąż jednak zmądrzeje... -
Sela, dziękuję, jesteś kochana
Witch, trzymam kciuki! Daj znać, jak beta! Rozumiem Cię, też będę bardzo ostrożnie podchodzić przy kolejnych II. W którym tygodniu poronilas?
Ellka, kciuki! Twój dzidziuś już jest duży, będzie dobrzeEllka lubi tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Mi, dziękuję kochana:* Co u Ciebie?
-
Tini - te z Allegro jak dla mnie starta kasy. Przez dwa cykle porównywałam. Owu wychodziła, a na tych z Allegro ledwo wtedy kreska się pojawiała. Wywaliłam je.
Nicole / możliwe że w próbce zrobił się skrzep czy coś i nie byli w stanie wykonać badania. Mąż tak ostatnio miał i dzwonili żeby jeszcze raznorzyjechal krew oddać.
Witch - rozumiem aż za dlatego po cichutku trzymam za Was kciuki i dużo spokoju i cierpliwości życzę.
Elka - spokojnie. Co by nie było lekarz sobie poradzi! Przy hashi najtrudniej zajść, teraz ogarną!Ellka, Tini lubią tę wiadomość
-
Pilik, Jak widać aż tak trudno nie jest