WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witch piękna beta
Niech maluszek pięknie rośnie :-* -
MamaNi, z jednej strony dużo czekania ale z drugiej ewentualny czas na zagniezdzenia fasolki ja miałam krociotka fl
-
Ellke jesli zagniezdzalo to ja bym obstawiala 8 dpo wtedy co mialam brazowy sluz ale nie mam nastawienia bo brzuch mnie boli normalnie @ a w tamten dzien to jakby mnie ktos nozem cial i ten sluz na szyjce myslalam ze to niski progesteron - tak mi tu mowiono ale pierwszy wyszedl 16 jutro sprawdze drugi no i zrobie kolejny
Ale wiesz ja z tych zadko testujacych raczej z tych co przyjmuja wszystko z pokoraWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2017, 13:11
-
Ellka wrote:Terka, wiem wiem, to jest pieroństwo;) Dziękuję za kciuki:*
Ale u mnie jest taka sytuacja, że ja mam hashimoto i prędzej czy później będę musiała zbadać. Pewnie w czwartek dostałabym skierowanie od gina. A tak to pójdę z wynikiem i jak coś niech koryguje dawkę leku;) A na stres niestety wiele nie poradzę, bo ja nerwus straszny
Magda, dzięki :* Co tam u Ciebie?
U mnie dobrze, pogoda średnia, do pracy trzeba chodzić i jakoś leci. W pt Rano wyjeżdżamy na wesele więc weekend będzie zabawowy
a po za tym to 2dc, okres i czekam💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
MamaNi, no ciekawe co Ci wyjdzie:)
Magda, udanej zabawy:) -
MamaNi, w badaniach?
zjadłam jabłko i mnie jeszcze bardziej ciągnie -
Witch15 wrote:Ellka oto moje dwie II
<a href=https://zapodaj.net/a4f9cc0694c52.jpg.html>IMG_4224.JPG</a>
https://zapodaj.net/a4f9cc0694c52.jpg.html
Właśnie bete odebrałam 379,1
Ja też dzisiaj zobaczyłam II - ale na owulacyjnym
Dziewczyny z problemem z tsh - mi moja ginekoloszka przepisała JOD w tabletkach, do brania przez cały cykl. a na plamienia dostałam luteinę dopochwowo
Dziś mam zamiar ostro sie starać, bo przez kilka dni te testy takie bledziochy wychodziły,a dziś wreszcie wyraźna krechaMamaNl lubi tę wiadomość
Kiedyś będziemy mamami -
Do mnie właśnie dzwoniła pani z pupu. Ma dla mnie ofertę pracy pójść pójdę, ale jak na ewentualnej rozmowie wyjdzie że jestem w ciąży to będzie ciekawie ;p
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
naacia wrote:Witch piękna beta, gratulacje! :*
U mnie zbliża się owu bo kreseczka na teście co raz mocniejsza mam nadzieję,że się uda:)
Naacia kiedy testujesz> bo widze, że owu mamy podobnie Dziewczyny, myślcie o nas ciepłoKiedyś będziemy mamami -
nick nieaktualnymalinek 91 wrote:Naacia kiedy testujesz> bo widze, że owu mamy podobnie Dziewczyny, myślcie o nas ciepło
-
nick nieaktualnyHahaha znam to też jakbym mogła to wcześniej bym testowała trzymam kciuki żebyśmy zobaczyły tą wymarzoną drugą kreseczkę! :* właśnie próbuje od dwóch dni testować łóżko, ale mój ostatnio jeszcze musi siedzieć przy robocie po pracy i wymęczony strasznie, ale dziś nie odpuszczę
-
nick nieaktualny