WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
naacia wrote:malinek91 ja mam takie fajowe koszule nocne, ale jeszcze nie korzystałam z nich:> może dziś wypróbuję
Też odsuwam od siebie myśli typu że się nie uda tym razem:D jestem myśli że się właśnie uda w tym cyklu!
No to ubieraj dzisiaj koszulkę! dajmy się ponieść, a nie tylko myślimy o 'produkcji'Kiedyś będziemy mamami -
malinek 91 wrote:GRATULUJE!!!!
Ja też dzisiaj zobaczyłam II - ale na owulacyjnym
Dziewczyny z problemem z tsh - mi moja ginekoloszka przepisała JOD w tabletkach, do brania przez cały cykl. a na plamienia dostałam luteinę dopochwowo
Dziś mam zamiar ostro sie starać, bo przez kilka dni te testy takie bledziochy wychodziły,a dziś wreszcie wyraźna krecha
-
nick nieaktualny
-
malinek 91 wrote:ja to nawet zakupiłam sexy koszulke i szlafroczek co by nie czuć było takiego "haromonogramu" starań
Haha ja na starania tez kupilam sexy (i mega droga) koszlke, bo moj maz zawsze jeczal ze mu sie takie podobaja. Przez niedoczynnosc troche mi sie przytylo i sie bronilam, ale stwierdzilam, ze jak starania pelna para to i koszulka bedzie. Tak sie podobala, ze wlasciwie nie byla zdejmowana ;p;p I udalo siePaulinaaa, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Odebralam czesc wynikow z przychodni
tsh - wynik 0,7 (norma 0,27/4,2)
witamina b12 - wynik 251 (norma 130/700)
witamina d - wynik 70 (norma 50/-)
crp - wynik 4 (norma -/10)
Morfologia ogolnie tez w normachWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2017, 16:16
-
Magda, no zgodna z wykształceniem:) Ale teraz odpada, bo cały plan by nam zaburzyła. Postanowiliśmy że nie będę teraz niczego szukać, skupiamy się na razie na dzieciach. Nie wyobrażam sobie że teraz na całe dnie zostawiam synka z teściami w domu... Poza tym dopiero początek ciąży a ja jednak nie do końca czuję się na siłach, żeby pracować.
-
Dzisiaj nie wytrzymalam i zrobiłam test. Ovu wyznaczyło mi miesiączkę za cztery dni ale wg cyklu poprzedniego powinnam dostać za dwa dni. No i wyszedł bladzioszek. A teraz siedzę i się zastanawiam czy faktycznie jestem w ciąży. Boję się zrobić inny,zeby nie rozczarować się. Ponadto boli mnie cały czas brzuch jak na @ czasem jajniki ciągną albo mam wrażenie jakby mi coś brzuch rozpieralo od środka. W dodatku w krzyżu mam taki ból, że czasami schylic się nie mogę. Poczekam te kilka dni jeszcze do @ i wtedy zrobię drugi test
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2017, 16:30
klaudiaaa93, Almond, MamaNl, Aife, Kitkat lubią tę wiadomość
-
edwarda20 wrote:Haha ja na starania tez kupilam sexy (i mega droga) koszlke, bo moj maz zawsze jeczal ze mu sie takie podobaja. Przez niedoczynnosc troche mi sie przytylo i sie bronilam, ale stwierdzilam, ze jak starania pelna para to i koszulka bedzie. Tak sie podobala, ze wlasciwie nie byla zdejmowana ;p;p I udalo sie
No my tez ie zdejmujemy szkoda mu chybaedwarda20 lubi tę wiadomość
Kiedyś będziemy mamami -
nick nieaktualnyKobietki mam do Was pytanie odnośnie śluzu niby sprawdzałam wcześniej śluz ale wyrywkowo więc nie wiem
W 18 dc śluz był białawy lekko rozciągliwy, od 19 dc jest biały(ale nie taki jak wtedy gdy jest infekcja) coś takiego jakbym nabrała trochę kremu na palec i mogłabym go rozsmarować i nie jest rozciągliwy, czy to jest właśnie śluz kremowy czy lepki? Bo napisałam sobie że lepki, ale on chyba taki nie jest
Według mnie ovu mogła być 17dc (niestety mieliśmy w weekend remont i spałam po 2-3h w nocy, więc nawet temp nie wpisywałam przez trzy dni.
Pomocy -
Hej dziewczyny! Wróciłam przed chwilą od gin. Śluz płodny jak nigdy, normalnie mnie zalało i pierwszy raz w życiu takim ładnym śluzem... a mam ochotę na sex ostatnio też jak nigdy. Aż mąż pyta co mi sie dzieje :p ja do chudych nie należę, ale mężowi się podobam i On uwielbia sexi wdzianka więc kilka mam i używamy
Po wizycie dużo dobrego - endo jak na mnie ładne bo 7mm a owulacja pewnie jutro będzie. Gin powiedział że nie widzi przeciwwskazań do działania a ja się czuje jakby mi jiż powiedział że w ciąży jestem! Haha :pMamaNl, Ellka, Aife, edwarda20, jagodowa91, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
pilik wrote:Hej dziewczyny! Wróciłam przed chwilą od gin. Śluz płodny jak nigdy, normalnie mnie zalało i pierwszy raz w życiu takim ładnym śluzem... a mam ochotę na sex ostatnio też jak nigdy. Aż mąż pyta co mi sie dzieje :p ja do chudych nie należę, ale mężowi się podobam i On uwielbia sexi wdzianka więc kilka mam i używamy
Po wizycie dużo dobrego - endo jak na mnie ładne bo 7mm a owulacja pewnie jutro będzie. Gin powiedział że nie widzi przeciwwskazań do działania a ja się czuje jakby mi jiż powiedział że w ciąży jestem! Haha :p
To bierz sie do roboty -
klaudiaaa93 wrote:Kobietki mam do Was pytanie odnośnie śluzu niby sprawdzałam wcześniej śluz ale wyrywkowo więc nie wiem
W 18 dc śluz był białawy lekko rozciągliwy, od 19 dc jest biały(ale nie taki jak wtedy gdy jest infekcja) coś takiego jakbym nabrała trochę kremu na palec i mogłabym go rozsmarować i nie jest rozciągliwy, czy to jest właśnie śluz kremowy czy lepki? Bo napisałam sobie że lepki, ale on chyba taki nie jest
Według mnie ovu mogła być 17dc (niestety mieliśmy w weekend remont i spałam po 2-3h w nocy, więc nawet temp nie wpisywałam przez trzy dni.
Pomocy
Klaudia to co opisalas to kremowy, a lepki jak ci zostaja slady na bieliznieklaudiaaa93 lubi tę wiadomość
-
Anula1981 wrote:Dzisiaj nie wytrzymalam i zrobiłam test. Ovu wyznaczyło mi miesiączkę za cztery dni ale wg cyklu poprzedniego powinnam dostać za dwa dni. No i wyszedł bladzioszek. A teraz siedzę i się zastanawiam czy faktycznie jestem w ciąży. Boję się zrobić inny,zeby nie rozczarować się. Ponadto boli mnie cały czas brzuch jak na @ czasem jajniki ciągną albo mam wrażenie jakby mi coś brzuch rozpieralo od środka. W dodatku w krzyżu mam taki ból, że czasami schylic się nie mogę. Poczekam te kilka dni jeszcze do @ i wtedy zrobię drugi test
Anula mysle ze bladzioszej za kilka dni zamieni sie w 2 grube krechy;-) trzymam kciuki!!!
Ja jeszcze nie testowalam, czekam do 7 wytrwale ale od nd boli podbrzusze i jajniki kłujà raz jeden raz drugi, do tegi bol krzyża wiec chyba wredna @ przyjdzie
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Anula1981 wrote:Dzisiaj nie wytrzymalam i zrobiłam test. Ovu wyznaczyło mi miesiączkę za cztery dni ale wg cyklu poprzedniego powinnam dostać za dwa dni. No i wyszedł bladzioszek. A teraz siedzę i się zastanawiam czy faktycznie jestem w ciąży. Boję się zrobić inny,zeby nie rozczarować się. Ponadto boli mnie cały czas brzuch jak na @ czasem jajniki ciągną albo mam wrażenie jakby mi coś brzuch rozpieralo od środka. W dodatku w krzyżu mam taki ból, że czasami schylic się nie mogę. Poczekam te kilka dni jeszcze do @ i wtedy zrobię drugi test
Tez tak mysle na spokojnie zrob test za 2 dni i zobaczysz no albo beta -
Pilik, super wieści :-* to do dzieła
Anula pokażesz zdjęcie kreseczek? -
cześć dziewczyny,
wróciłam dzisiaj z monitoringu owulacji i przebiegła podobno idealnie.... gin robiąc usg zobaczyła, że moje endometrium jest grube i przepisała mi od dzisiaj duphastan i za 12 dni mam iść na bete... Obawiam się chyba bardziej endometriozy (nie mam bolesnych ani obfitych @. 4 mies temu też jej się nie podobała grubość mojego endometrium własnie po owu, bo przed była zawsze dobra) Pierwszy raz ok. 1 dzień po owu bolą mnie piersi (może to nie jest jakiś tam spory ból ale są bardzo wrażliwe) i tak mnie zastanawia czy za tydzień przyjdzie @? Zawsze przed @ bolą mnie piersi ale to chyba za wcześnie, bo @ mam dostać ok. 20.09 Znając moje zwariowane cykle to podejrzewam, że znowu mi się coś poprzestawiało...W końcu się udało...