WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
casteam wrote:Almond prolaktyna jest ok ale kobiety starajace sie powinny miec ponizej 10. Proponuje Castagnus. Powinien pomoc
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
A warto zrobic prolaktyne z obciązeniem? Kupie sobie ten castagnus do czasu wizytu u gina i zobaczymy czy przepisze mi jakies leki na zbicie skoro ma byc ok 10 to jednak 19 to faktycznie dosc duzo
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
KAL wrote:ktory lek na tarczyce bierzesz euthyrox czy letrox? Ja mam euthyrox 50 biorę dopiero od 21 sierpnia bo w tedy wyszło, że mam niedoczynność ( TSH prawie 5 ) i hashimoto Anty TG 496 przy normie 0-118 potwierdzone USG tarczycy. Robiłaś badania na potwierdzenie hashimoto? Anty TPO Anty TG Ft3 i Ft4?
-
Hej dziewczyny,
znikam na jakiś czas musze nabrać dystansu do tego wszystkiego
Dziś znów wygrał telefon nie ja, choć zapowiadało się obiecująco. Dzieciaki na noc oddane do babci, w lodówce zimne piwko, film na wieczór wybrany.... I co? Piwko wypilismy, komedia okazała się trafiona i nawet sporo się posmialismy, wszystko dobrze się zapowiadało. Ale zamiast serduszkowania jak tylko skończył się film to wziął tel w rękę i jakby mnie obok nie było.
Znikam bo i tak tu nie pasuje, nie należę do staraczek bo okazuje się, że nie mam z kim się starać
Ale Wam mocno kibicuje i trzymam kciuki. Powodzenia :-* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tini - bardzo mi przykro musicie to jakoś obgadać bo nawet bez starań to musi być dla Ciebie trudne ...
Klaudia - teoretycznie może, praktycznie jutro się przekonasz czy skoczy spowrotem czy będzie nisko już
Welonka - widzę że testujemy blisko siebie . Też Cię już skręca z niepewności i ciekawości?
Coś ten wrzesień kiepski póki co -
nick nieaktualnySiema dziewczyny!
Ja robilam prolaktyne bez obciazenia. Wyszla mi 25,16 z norma 26!
Kupilam Castagnus i dostalam recepte na Bromergon. Z tym ze zle reagowalam na Bromka wiec bralam go wtedy kiedy chcialam a Castagnus caly czas - w drugim cyklu brania udalo sieAlmond lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ogarniecie moje dziwne zachowanie organizmu? Już któryś cykl z kolei mam tak że owulacja jakby była (śluz, szyjka piękne) dość wcześnie bo np 8 albo 11dc potem skok temperatury jakiś jest chwile trzyma czasem nawet ponad 3dni co by oznaczało że owulacja niby była i potem znów już normalne podejście do owulacji ok 14-19dc i temperatura wyższa już do końca. Nie ogarniam tego wcale czemu tak się dzieje?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Marya ile dpo jesteś?
Jagodowa castagnus to ziołowy preparat z niepokalankiem, który wielu dziewczyną pomaga wyregulować cykle
Ja musiałam brac bromergon, biorę nadal w sumie, miałam 45 czyli duzo za dużo przez co prog był marny. Po trzech miesiącach z bromkiem prl 8 więc idealnie. Teraz jestem na połowie tabletki i koło 10 mam prl. Generalnie ona skacze mocno w trakcie dnia, po seksie, przez stres, przez małą ilośc snu itp. Moja gin uważa że jeżeli owulacja występuje, prog ładny to i prolaktyna 30 nie przeszkadza i nie ma co sobie tym głowy zawracać...
a co do testów owu - ja bym już w tym cyklu nie kombinowała. Serduszka dla pewności zawsze warto, ale może być np. owu dzisiaj czy wczoraj i testy nic Ci nie wyjaśnią, a będziesz się zastanawiać ...
Terka albo podwójna owulacja albo coś się mocno rozregulowało. Tak czy siak warto to z ginkiem skonsultować i najlepiej monitoring zrobić