WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Szyszunia 89 wrote:No i niestety u mnie nic z tego. Test Domowe Laboratorium wykazała skok LH ale owulacji nie było. Byłam na usg i widać sporo pęcherzyków, ale maleńkich. Ginekolog podejrzewa, że cykl bezowulacyjny. Dostałam luteinę na 10 dni, a później od 5dc do 9 dc mam przyjmować Clostilbegyt.
Któraś z Was to stosowała?
Gratuluję wszystkim drugiej kreseczkiSzyszunia 89 lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Cola gratuluję!
U mnie raczej nic z tego cyklu nie będzie. Wszystko zapowiadało się super, skok LH był w 17 dc, po 12h było przytulanko. Niestety ze względu na infekcję, którą zaczęłam odczuwać następnego dnia na tym był koniec. Nastawiam się, że @ normalnie się pojawi. Mam tylko nadzieje, że w terminie, a nie jak w zeszłym miesiącu z poślizgiem.
Miłego dnia -
nick nieaktualny
-
Paulinaaa, wpisana jesteś Kciuki
MałaMii witaj:) Ile ma Twój starszy maluszek? -
Uratujcie mnie od mojego PMSu... czuję, że zwariuję. Dawno tak nie miałam serio.... najchętniej pozabijałabym wszystkich dookoła. Mam takie wizje hahaha
Aife, mi88 lubią tę wiadomość
-
A mnie głowa ciagle boli masakra jakaś ech ... a tak czekam do gin na kontrole ciekawe co wymyśli prwnie będzie ciała o to badanie nasienia ale dopóki mój nie skończy projektu nawet nie ma co nie dość ze z dała od domu to dużo pracuje i na masie energetyków jedzie aż mnie to wkurza .... na dodatek w sobotę miałam dość i prawie trochę się rozmowilismy ale czasami nie wiem jak długo jeszcze wytrzymam a tam jest więcej spraw niż tylko "mieszkanie" w pracy
-
Cola87 wrote:Jejku zaczynam się chyba już pomału cieszyć, choć dalej cieżko mi uwierzyć. Już traciłam nadzieję. Pójdę na tą bete,żeby mieć czarno na białym.Dam znać Dzięki dziewczyny :*In vitro -wrzesien +ah beta 13 dpt 282
Słaba morfologia plemników ( 2 nieudane iui) -
Dziewczyny mam pytanie..byłam na monitoringu... owulcja była około dwa dni temu i jest widoczne ciałko żółte:) rozumiem że już koniec z serduszkowaniem? Czy w razie czego poprawić?In vitro -wrzesien +ah beta 13 dpt 282
Słaba morfologia plemników ( 2 nieudane iui) -
Sanka, jeśli wyślesz mi na priv maila to prześlę Ci uprawnienia:)
-
Hej dziewczyny , u mnie możecie wpisać test negatywny do @ jeszcze 3dni ale dzis testowalam i tylko biel wizira...starania od 07.2017 ,
5 lat cykle bezowulacyjne,
hiperprolaktynemia, bromergon,
podejrzenie PCOS , podejrzenie IO,
badanie nasienia 1.02
21.01 - test ciążowy pozytywny ❤️ -
Grzybek, wpisałam. Ale może się po prostu pospieszyłaś?
-
Ellka , możliwe , ale raczej nie mam złudzeń .. mam wrazenie ze szyjka sie obnizyla i lekko otworzyla , czyli pewnie nadchodzi @ .. niby to dopiero 2cykl staran , ale mimo to jakoś tak mnie to podlamalo .. najchetniej nie wychodzilabym z łozka .starania od 07.2017 ,
5 lat cykle bezowulacyjne,
hiperprolaktynemia, bromergon,
podejrzenie PCOS , podejrzenie IO,
badanie nasienia 1.02
21.01 - test ciążowy pozytywny ❤️ -
Grzybek tulę:* pogoda też tak dołująco działa ostatnio.
-
Aife wrote:Dziewczyny mam pytanie..byłam na monitoringu... owulcja była około dwa dni temu i jest widoczne ciałko żółte:) rozumiem że już koniec z serduszkowaniem? Czy w razie czego poprawić?
Ja to się zawsze łamię z seksem po owu, bo nie wiem, czy skurcze podczas orgazmu nie mogą jakoś wpłynąć na zagniezdzenie.. wiecie, jak to jest, dziewczyny?Aife lubi tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Ja po wizycie jest pecherzyk zaraz na peknieciu 21mm endo 13mm tez chyba znośnie dostałam ovitrelle na podrasowanie. Proszę o wpisanie na 23 września- wtedy musze luteine odstawić, wiec będę wtedy robić betę żeby wynik był wiarygodny
mi88 lubi tę wiadomość
-
inaa, zrób coś fajnego dla siebie zakupy, czy coś
Ja już mam dwa dobre wyniki - glukoza w normie, toksoplazmozy nie ma. Na resztę czekam dalej Na komórki nk, przeciwciala przeciwjądrowe i przeciw kardiolipinie czeka się do 10 dni roboczych, i są do odbioru osobiście
W sumie cieszę się, że jeszcze nie mam owu, bo pewnie ta infekcja by mi wszystko popsuła.
W ogóle wczoraj się ucieszyłam jak głupia, bo cały czas myślałam, że mam 29 lat, a na wynikach mam podane - 28. I rzeczywiście, urodziny dopiero za parę tygodni Trochę się poczułam, jakby mi ktoś podarował rok starań o dziecko w prezencie
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Mini, wpisana:) kciuki za II:)
Mi, wydaje mi się, że orgazmowe skurcze nie przeszkodzą w zagnieżdżeniu:)mi88 lubi tę wiadomość