WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Pilik, nie martw się Szkoda, że te piersi tak Cię oszukały, ale ważne, że wiesz, że organizm pracuje na najwyższych obrotach.
Tini, super Może owu była wcześniej? Miałaś monitoring?
Ja nadal trochę się boję, że w tym cyklu się udało, ale dzięki Wam już trochę mniej. Te parę dni może nie wystarczyć na nadrobienie poziomu kwasu foliowego, ale zawsze to coś. Wiem jednak, że jeśli zajdę teraz w ciążę, będę miała stresujące parę miesięcy...
Wierzę, że ta pozamaciczna była po to, żebym dowiedziała się, że coś mi jest i mogła się przygotować na zdrowego dzidziusiaTini lubi tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
nick nieaktualnymi88 wrote:Pilik, nie martw się Szkoda, że te piersi tak Cię oszukały, ale ważne, że wiesz, że organizm pracuje na najwyższych obrotach.
Tini, super Może owu była wcześniej? Miałaś monitoring?
Ja nadal trochę się boję, że w tym cyklu się udało, ale dzięki Wam już trochę mniej. Te parę dni może nie wystarczyć na nadrobienie poziomu kwasu foliowego, ale zawsze to coś. Wiem jednak, że jeśli zajdę teraz w ciążę, będę miała stresujące parę miesięcy...
Wierzę, że ta pozamaciczna była po to, żebym dowiedziała się, że coś mi jest i mogła się przygotować na zdrowego dzidziusia
Nie stresuj się, tyle kobiet zachodzi w ciążę nieplanowana, nie bierze kwasu foliowego a maja zdrowe dzieci także spokojnieScarlettKate lubi tę wiadomość
-
klaudiaaa93 wrote:Nie stresuj się, tyle kobiet zachodzi w ciążę nieplanowana, nie bierze kwasu foliowego a maja zdrowe dzieci także spokojnie
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Dziewczyny zrobilam trzeci test. Tym razem nie mam żadnych wątpliwości piękna druga kreseczka ciągle nie mogę w to uwierzyć
Ellka, jagodowa91, Kitkat, MałaMi90, ScarlettKate, mi88, mamaNika, edwarda20, Magda - mbc, Aife, Rene, KAL, Tynka 89, Paulinaaa, Helenka_mała lubią tę wiadomość
-
Ale żeście naskrobały;p
Ha, gratulacje:D Beta wyjdzie pozytywna, skoro test pokazuje wyraźnego bladzioszka:D Rozumiem stres, będzie dobrze:* Może będą ciut wcześniej wyniki?
Paulina witaj:)
Pilik a masz możliwość betę zrobić w dzień roboczy? Czy nie bardzo?
Kitkat, oj też bym się wkurzyła;) Miałaś tylko jeden test?
Tini, też już gratuluję cichutko Ja miałam tylko bóle małpowe lekkie więc wiesz;)
Pokaż zdjęcie:D
Tini lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tini, super widok Gratulacje:*
Pilik:*Tini lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewuchy mega GRATRULACJE!!!
Ja dzisiaj mam 28 dc, powinna być @, test zrobiłam dzisiaj ale negatywny (test owu wyszedł pozytywny 14 dnia, więc owulka była 15)ale @ nie ma...dużo za to białego śluzu, coś tam mnie pobolewa ale no nawet jak "grzebie" to nawet lekko różowy nie jest ... wariujeKiedyś będziemy mamami