WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tini wrote:Mi88 monitoringu nie miałam, tylko testy robiłam i badanie szyjki. Nawet temperatury nie mierzylam.
Edwarda tez chciałabym córeczkę wiec może uda się tak samo jak Twoim znajomym
Masz wielkie szanse na dziewuszke, bo tylko damskie plemniczki mogą tyle przezyc w drogach rodnych Gratuluje!!
-
Ha, super:) I niech rośnie
-
ja dostałam 4 dni wcześniej @ niestety. Tkaże 3 cykl poszedł w historie. Zastanawiam się co robimy nie tak skoro wszystko niby jest ok ehhh
Wszystkiego najlepszego wszystkim i gratuluje fasolek:))07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
dobra zmykam sie szykowac na zebranie 1 klasistki w sprawie pasowania na ucznia.ciekawe ile zaśpiewaja dzis bo tydzien temu zostawiłam w szkole 181 zl.na ogólnym zebranu.matko jak czas leci dopiero co w ciąży byłam a tu córa ma 7,5 roku już.pora załatwic sale na komunie
-
Aneta90 wrote:Nie, nie badałam w sumie nigdy o tym nie pomyslalam. A co daje zbadanie progesteronu?
Progesteron musi być wysoki, żeby utrzymać ciążę. Niektórzy mają niski i muszą od razu brać go w lekach, np. luteinę albo Duphaston. Bada się go 7 dni po owulacji - wtedy jest najwyższy. Jeśli jest powyżej 12 albo 14 (nie pamiętam) to jest fajnie. Im wyżej, tym lepiej. Wysoki może też wskazywać na ciążę (np. ja w ciąży biochemicznej miałam 30).Aneta90 lubi tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo