WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ha gratulacje beta już na pewno wyjdzie Pilik ja jak zrobiłam pierwszy test (12 dpo, test pink 10)to też myślałam, że to w mojej głowie. Moja koleżanka jak jej pokazałam to też kreciła głowa, że chyba nie bardzo. Dzięki Wam tutaj, że dałyście mi nadzieję poszłam na bete. I teraz czekam na jutrzejsze pierwsze usg
ScarlettKate, Tynka 89, Ellka, Rene, Sela lubią tę wiadomość
-
Gratuluję dwóch kresek!
Ja też jestem 10 dpo, zatestowałam iiii... test nieważny. Nie pojawiła się nawet kreska kontrolna, zła jestem jak nie wiem, bo wolałabym wiedzieć, niż dalej żyć w nieświadomości. Bobotest zawsze jest tak zachwalany a u mnie nawet nie zadziałał -
Kitkat wrote:Gratuluję dwóch kresek!
Ja też jestem 10 dpo, zatestowałam iiii... test nieważny. Nie pojawiła się nawet kreska kontrolna, zła jestem jak nie wiem, bo wolałabym wiedzieć, niż dalej żyć w nieświadomości. Bobotest zawsze jest tak zachwalany a u mnie nawet nie zadziałał
Ja właśnie użyłam bobo test bo zachwalany. Moze to jakas wadliwa partia była? Dziwne ... ale czytałam, że takie rzeczy się zdarzają. Kitkat powtorz test jutro rano. Z tego co kojarzę to " na jednym wózku jechałyśmy" i tak samo miałysmy testować Trzymam kciuki za II kreski.Kitkat lubi tę wiadomość
-
pilik ja myślę, że do zapłodnienia mogło dojść później. Przy drugiej ciązy zobaczyłam bladą kreskę na teście 2 dni po terminie @. Dzisiaj do terminu mam @ 2-3 dni i wyszła taka sama kreska. W drugiej ciązy w życiu w 28 dc nie zobaczyłabym dwóch kresek. Będzie dobrze!
-
anagallis wrote:Mi88 - nie martw się na zapas - kwas foliowy jest potrzebny w momencie kształtowania się cewy nerwowej, a to powstaje i zamyka się dopiero w 2-4 tygodniu po zapłodnieniu. Jesteś jeszcze przed tym momentem - weź na początek dopóki nie wykluczysz/potwierdzisz ciąży wyższą dawkę - na pewno Ci nie zaszkodzi.
Pilik, cień cienia 12dpo jest ok, przecież jeszcze dwa dni temu było biało Będzie dobrze!
Ha, gratulacje!!
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Ha gratulacje! Trzymam kciuki za bete ale jestem pewna że wynik będzie bardzo dobry!
Pilik, powtórz test i wklej nam tutaj zdjęcie dwóch pięknych kreseczek
Kitkat może i dobrze wyszło że test popsuty, jutro wynik będzie wiarygodniejszy! -
Hej dziewczyny,
Miesiąc spisalam na straty bo przytulanko ostatnie było 5 dni przed owulacja. Dziś jest 11 dpo i w sumie nie wiem po co zrobiłam test. Doszłam do wniosku ze kupiłam go na początku miesiąca żeby zatestowac nim we wrześniu a nie w październiku. Na nic nie liczyłam, bo albo musiałoby być to niepokalane poczęcie albo super silne plemniki żeby wytrzymały aż 5 dni. Ewentualnie owulka szybciej niż wykazały testy i inne objawy. No ale przechodząc do setna mam wrażenie że widzę cień cienia. Zrobiłam jeszcze drugi test i tez cień cienia. Nie wiem czy mi już odbija czy mam omamy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2017, 11:31
-
Pilik jest nadzieja!!! ja wierzę w Nas wszystkie i trzymam za nas kciuki&&&&&
HA gratulacje!!!!!!!!!
Tini!!! może jednak? po cichu gratuluję
NO w końcu rozkręca się WRZESIEŃ!!! ja co prawda już w październiku i ostro serduszkujemy ale za Was wrześniówki trzymam kciuki!!! i leczę, że część z Was dołączy na BBF do majówek a z resztą spotkam się na czerwcóweczkach 2018Akceptacja! -
Tini wrote:a jak dodać zdjęcie?Akceptacja!